Bu Maç Bizim Olacak.....

napiyim vefa cidden olmuyor başka türlü hepsine yetişmem mümkün değil
haklısın canımmm
AY BENDE aynıyımmmmmm

bak ne anlartcam

geçen ctesi salonu temizlicem

salonda 3 pencere var

sabah 8 de 1 tane perde attım çıktım evden anneme kahvaltı yaptım saat 10,30 gibi geldim camı sildim perdeyi taktım

sonra

saat 11,00 2ci perdeyi attım çıktım evden yine alışverişi yaptım saat 14,00 gibi geldim eve canı sildim o perdeyi taktımm

saat 14,30 gibi 3.cü perdeyi attım makineye ben yine çıktım dışarı arkadşalar kahve içiyormuş ora gittim saat 17,00 kadar oturdum

geldim eve camı sil perdeyi taktımm

koltukların arkalarını sildim süpürdüm tozları aldım salonu böylelikle temizledim

sıra mutfakta

akşam arkadaş diyor ctesi

sabah mutfak perdesini at gel kahvaltı yaparız o esnada yıkanır perden diğerlerini sonra yparsınnn

nasıl ev temizlemem :KK53::KK53::KK53:
annem resmen gıcık oldu bana o günnnnn
ahahahaha benim annem olsa oda kızar

öyle temizlikmi olur die:KK45::KK45::KK45::KK45:

aayyy bide boşaltmam gereken bulaşık makinası var kendimi tanıyamıyorum canlı cenaze gibiyim töbe töbe
sanki üzerimde ölü toprağı var

vefa şu sevimli cadı vardı ya burnunu bir kıpırdatıyor herşey oluyordu bizde de öyle yetenek olsa ne iyi olur

bazen bende tezgahtaki bulaşıklara doğru elimi şıklatıyorum oğlanlar gülüyo bana:KK45::KK45::KK45::KK45:

Bende an itibariyle adaçayı aldım içiyorum bastırsın diye açlığımı 4 den sonra atıştıracağım bende kızlar..

yazıkkkkkkk sana

dayan sıvıya dayannnnn

benimkide saklanbaç ve kovalamaca oynamak istiyor canı sıkılıyormuş
ama anasında hayır yok bunu bilmiyor kuzum

oynaya bildikçe oyna

büyüyünce bizle bişi yapmak istemiyorlarrrrr

Arkadaşla buluşup oğlanları da alıp "kocan kadar konuş" var ya film ona gideceğiz hep birlikte, yemek yeriz gezeriz biraz... Öyle işte canım... Şimdilik belki bir arada anneme kaçarım özledim yahu...

ben kitabını okumuştum çok güzeldii

benimde gidesim varr o filme

beni de götür zelişşşşşşşşşşşş

AY BENDE aynıyımmmmmm

bak ne anlartcam

geçen ctesi salonu temizlicem

salonda 3 pencere var

sabah 8 de 1 tane perde attım çıktım evden anneme kahvaltı yaptım saat 10,30 gibi geldim camı sildim perdeyi taktım

sonra

saat 11,00 2ci perdeyi attım çıktım evden yine alışverişi yaptım saat 14,00 gibi geldim eve canı sildim o perdeyi taktımm

saat 14,30 gibi 3.cü perdeyi attım makineye ben yine çıktım dışarı arkadşalar kahve içiyormuş ora gittim saat 17,00 kadar oturdum

geldim eve camı sil perdeyi taktımm

koltukların arkalarını sildim süpürdüm tozları aldım salonu böylelikle temizledim

sıra mutfakta

akşam arkadaş diyor ctesi

sabah mutfak perdesini at gel kahvaltı yaparız o esnada yıkanır perden diğerlerini sonra yparsınnn

nasıl ev temizlemem :KK53::KK53::KK53:
annem resmen gıcık oldu bana o günnnnn

ohh valla bende öyle ev temizlemek istiyorum yasemin

akşam aktivitemmm boldu oğlan sağolsun

sandalye kapmaca ve heykel oyunu oynadıkkk:KK49::KK49::KK49:

ne güzel spor yapmışsın

ev işi konusunda kendimi hiç yormuyorummmmmmmmmmm:KK49::KK49::KK49:

boşver nasıl olsa nankör ev işi

her akşamm mı fatmam neyaptın kuzumyaa ama sende bebe var devamlı çamaşır çıkar haklısın
allah sana *2 kuvvet versin rabbim

amin cümlemize versin ballım
haklısın bebeğinkiler daha fazla oluyor

aayyy bide boşaltmam gereken bulaşık makinası var kendimi tanıyamıyorum canlı cenaze gibiyim töbe töbe
sanki üzerimde ölü toprağı var

vefa şu sevimli cadı vardı ya burnunu bir kıpırdatıyor herşey oluyordu bizde de öyle yetenek olsa ne iyi olur

tövbe tövbe

Back
X