• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu manipülasyon mu?

Galiba görüşemicem istesem de dünya laf ettim 🤣 normalde ezmemiştim komplekse girdiği zamanlarda ama bu gece aşırı ezdim her şeyi bu sefer ben yüzüne vurdum. Bu gece çok kalbımi kırdın deyip uyudu 🤣🤣
Gerek var mıydı yani küçük bir sen yoluna ben yoluma mesajıyla tamamdı.

Ben 22 de o 25 miş bana zaten çok sığ muhabbetler geliyor. Bir insan neden böyle tepkiler verir anlamadım diye sormak istedim.
Sığ kişiler sığ muhabbetler yapar. Bu kadar basit. Bir de bu kişilerin sürekli birlikte dedikodu yaptıkları başka sığ kişiler olur, onların sohbetlerine de konu olursunuz. Zaten konuşurken sizle o enerji alt tabanıyla yaklaşır.Bu tip kişilerle konuşurken diğer seslerin yankılarını da hissedersiniz dikkatle inceleseniz.Diğer türlü sizin üni okumanız ya da başka iyi gördüğü şey gözünde şimşek çakar gibi hayranlıkla izler, bakar, söyler. Başkasına sizi anlatır sizin yanınızda överek,gururlanarak.Bunun gibi omurgasız, tek hücreli,parazitimsi, yapay ekosistemli canlılardan uzak durursanız hayat kaliteniz de artar nacizane.

Sığ kişiler sığ muhabbetler yapar. Bu kadar basit. Bir de bu kişilerin sürekli birlikte dedikodu yaptıkları başka sığ kişiler olur, onların sohbetlerine de konu olursunuz. Zaten konuşurken sizle o enerji alt tabanıyla yaklaşır.Bu tip kişilerle konuşurken diğer seslerin yankılarını da hissedersiniz dikkatle inceleseniz.Diğer türlü sizin üni okumanız ya da başka iyi gördüğü şey gözünde şimşek çakar gibi hayranlıkla izler, bakar, söyler. Başkasına sizi anlatır sizin yanınızda överek,gururlanarak.Bunun gibi omurgasız, tek hücreli,parazitimsi, yapay ekosistemli canlılardan uzak durursanız hayat kaliteniz de artar nacizane.
Şu ana kadar karşıma çıkan kimse doğru düzgün sorun çözemedi. Bu erkeklerin doğasında mı var bilemem de direkt özür dilemek yerine başta bi üstünlük kurup sonra yelkenleri suya indiriyorlar. Neden kimse kadın üzüldüğünde dinleyip anlamıyor da direkt isyana ya da eziklik psikolojine giriyor ve kendini acındırıyor anlamadım. Karşımdaki adamlar hep kavga anında ay beni ağlattın diyen, kalbimi çok kırdın diyen tipler. Ama beni bu hale onlar getiriyor haberi yok ve asla kendine iğne batırmıyorlar ya şaşırıyorum. Ben sorarım kendime mesela birini kızdırınca ne oldu ya diye niye bunlar yapmıyor? Bende mi sorun var erkeklerin mi beyni yetmiyor anlamıyorum. İstediklerime çok basit aslında netlik, kararlılık ve güçlü bir duruş ve dayanıklılık. Ama karşıma hep zıt insanlar çıkıyor mıymıy bir şey deyince içine kapanan ay bu döngüden çıkamıyorum. Günümüz erkekleri hep prenses olmuş hemen kalpleri kırılıyor ne kalpmiş bu bi benimki kırılamadı 😂

Back
X