E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
hint yağını hergün kullansan tek başına bu bile yeter canım.çünkü hint yağı saçı değil kirpikleri bile uzatıyor.ama bence içten destekte çok önemli çinko takviyesi gerekiyordur belki.bir dr gidip değerlerini ölçtürdükten sonra demir eksikliğin,b vitamini eksikliğin yada çinko eksikliğin yoksa; bu formülü uygulayıp hergün düzenli olarak bir diş sarımsak yutup birde turp yersen saçların hızlı uzar....
sevgiler..
Canim ya sana bir sey soracagim bu hint yagi dediginiz nerelerde satiliyo ve iceriginde neler var.Ben Türkiye de yasamiyorum ve burda da nasil ve ne sekilde bulacagimi bilmiyorum.:Saruboceq:
canım ben Türkiye'de yaşadığım için aktardan alıyorum ama latincesini internetten bulabilirsin sanırım..
TR'den getirten arkadaşlar da var yurtdışında kullanan.paylaşımlarında yazmışlardı.koyu kıvamlı bir yağ.bildiğim kadarıyla bodur bir ağaçmış bitkisi..saı gürleştirmekte ve beslemekte çok faydalı ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum..uzatmasına da etkisi oluyor..
latincesini bilmediğimden yazamıyorum ama TR den getirtebilirsen pahalı bişey değil.ama sahte olmaması çok önemli.ben mecit efendi marka hint yağı kullanıyorum ve burda fiyatı 3.5-4 ytl arasında..
umarım bulabilirsin canım...:1hug:
maskede yumurta kullanmak doğru değilmiş kuaförüm söylemişti yumurtayı kafadan arıtmak kokusundan kurtulmak için en az 3 kez şampuanlamak gerekiyor doğal olarak bu saça yarardan çok zarar getiriyor oysa sadece yağlarla yapılan bakımlarda saçı ısaltmadan önce tek şampuan saçı ıslattıktan sonra bir kez daha şampuanlamak yeterli ben kuaförümün yalancısıyım paylaşmak istedim
canım ben Türkiye'de yaşadığım için aktardan alıyorum ama latincesini internetten bulabilirsin sanırım..
TR'den getirten arkadaşlar da var yurtdışında kullanan.paylaşımlarında yazmışlardı.koyu kıvamlı bir yağ.bildiğim kadarıyla bodur bir ağaçmış bitkisi..saı gürleştirmekte ve beslemekte çok faydalı ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum..uzatmasına da etkisi oluyor..
latincesini bilmediğimden yazamıyorum ama TR den getirtebilirsen pahalı bişey değil.ama sahte olmaması çok önemli.ben mecit efendi marka hint yağı kullanıyorum ve burda fiyatı 3.5-4 ytl arasında..
umarım bulabilirsin canım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?