bu melek yaşasın

bisidicem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
3.261
15
0
Bursa
bu habere az önce rastladım belki konu yalnış yerde ama burdan çok daha fazla kişiye ulaşıyor diye düşünerek buraya açtım

izmirden çok uye olduğunu düşünüyorum 5kişi dikkate alsa oda bişidir
alttaki yazı ALINTIDIR..

bir ay önce ben onu özel bir hastanede tanıdım...
indirilmeyen ateşi varmış 10 gündür ama dişlerindede kanama 4 hastane ve doktor gezmiş ama teşhis konulamamış..
son onun gördüğüm hastaneye getirmişler rengi bembeyaz yüzünde ve vucudunda morlukları başladı diye
o an ben anladım ama sadece boynumu bükük onun konuşmalarını dinledimmm
ablasına benim şemsiyemin sende ne işi var diyordu
oda sen hastasın ya sen yorulma diye ben taşımak için aldım dedi
oda..
bidaha sakın izinsiz alma demişti.
tatlı bir tebessüm belirdi bende..
ben onu o saçlarındaki tokalarla tanıdım bir ay önce
halsiz bedeni annesini kucağında çaresizce sonuç beklerken
ama şimdi ben onu böyle görmeye dayanamadım içim acımadı resmen parçalandı bir anne olarak
öznur üç kızdan en küçüğüydü ailesi için asgari ücretle suculuk yaoan babasının fakir yuvasında sıcak bir ses bir restoranda gece çaycısı olarak çalışan annesininde her gece sıcak yatağında yanlız bırakarak onun geleceği için uğraşan bebeği idi
öznur ablalarının maskotu evinn kazan dibiydi..
ben onu bir ay önce tanıdım ama şimdi öznurumuz bir aydır ege üniversitesi hemotoloji çoçuk bölümünde lösemi tedavisi görmekte öznurun sizden istediği sadece trombosit Arh pozitif kannı olan amcalarından teyzelerinden abilerinden ablalarından sadece trombosit beklemekte

hadi hanımlar ailemiz bizim ailemiz öznur bizim geleceğimiz destek olalım ona
annesi vildan tunay :05394060802

çok ama çok üzüldüm
Allah acil şifalar versin inşallah

allah yardımcısı olsunn ızmırlı arkadaslar umarım duyarlı davranırlar...

ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)
Uzuldum INSALLAH iyilesir..

Ege üniversitesine 10 dakika uzaklıktayım.
Teşekkürler bilgi için.

ilgilendiğiniz için sağolun erkeklerden alınan kan dahada faydalı olabılıyormuş eşiniz kardeşiniz varsa birlikte gıdebılırısınız

ilgilendiğiniz için sağolun erkeklerden alınan kan dahada faydalı olabılıyormuş eşiniz kardeşiniz varsa birlikte gıdebılırısınız

Benim kan grubum zaten uygun değil, erkek olarak babamın ve sevgilimin de değil.
Yarından sonra bizzat gidip öğreneceğim gerekli her şeyi.
Çevremiz çoktur bu konularda.

ahh yavrum ya
ALLAHIM ŞİFA adının hürmetine şifa ver RABBİM bu yavrucuğa yar ve yardımcıları ol AMİN
İNŞALLAH iyileşir tez günde AMİN

Allah acil şifalar nasip etsin.
Affınıza sığınarak soruyorum bu konuda bilgisizim başka şehirden olsakta dönor olamıyor muyuz?
Yani ben İzmire 16 saat uzaklıktayım.Burada bir hastanede tahlil yaptıramaz mıyım ki.

amin

telefon numarasıyla ırtıbata geçerek yaptırabılırsınız burda burdan yollanabılır bende faceden alıntıladım orda başka ıllerden yollayacaklarını söyluyolardı

canım benim ya,gerçekten bir melek..

keşke yakın olsaydık elimden gelen herşeyi yapardım..

çocukların hasta olmasına,acı çekmesine dayanamaz ki insan

Allah şifa versin yavruma..

canım bunu bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.

cnm yınede bişiler yapılabılır kan verip yollanabılır

böyle bır çocuk görduğum ya benımde ıhtıyacım olursa

hiç tanımadığım ınsanlardan yardım ısteyecek kadar çaresız kalırsam dıyerek kayıtsız kalamıyorum

bu haber gerçek googlda ıyıce arattım bikaç yerde daha var kan ısteği yanı bızım şurda gezıcem dışarıya çıkmamki

diye düşündüğümüz kısa zamanda belki bır umut ışığı doğacak bu melek için

Rabbim acil şifalar versini,yardımcısı olsun inşallah miniğimizin..
Malesef benim veya tanıdığım birinin kan grubu tutmuyor

o zaman biraz daha ayrıntı verir misin?

yani nereye gidip kan vermemiz lazım,nasıl bir yol izliycez?

ille ünv.te hastanesi falan mı olacak?

zaten hep aklımda olan bir şeydi bu ama bilen birileri varsa keşke buradan anlatsalar.

Çok kötü hissettim kendimi..
yaşıtları koşup,oynuyorken..
keşke yakın olabilseydim.. Allahım şifasını verir İnşallah..

sanırım kan alma merkezlerınden kızılaydan falan olur ama aileleyle ırtıbatada geçilebilir vermek isteyenler ınanın bende bılmıyorum

haberde bukadar yazıyordu yeterınce bılgı vermıyorlaki ama mutlaka vardı burda bu işleri bilen lütfen onlar yardım etsın vermek isteyenler ımkanı olanlar versın

Az önce aradım hastaneyi. Kan alma merkezine şu şu isimli kişi için kan veriyorum diyecekmişiz. Ailesiyle de irtibata geçebilirsiniz dediler

Okurken boğazım düğümlendi gözlerim doldu. Şu an ezan okunuyor ve ben tüm kalbimle dua ediyorum .Allahım seni ailene bağışlasın.Kurban olduğum rabbim en kısa zamanda sana şifa versinde o yataklardan kalk inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…