• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size bazı yerlerde hak veriyorum. Okumuş bilgili görgülü suriyeliler avrupaya gitti bile. Bize kala kala böyleleri kaldı. Olay suriyeli olmaları değil aslında, olay eğitimsiz ve topluma uyum sağlamayan insanlar olmaları.
Bu şekilde davranan türkler de var. Almanyadakiler de bizden şikayetçi. 20 senedir almanyada yaşayıp almanca bilmeyen insanlarımız var.
Her milletten çıkıyor yani. Ama bu insanlarla yaşamak büyük problem. Bizim semtte yoğun bir göç altında. Dükkan tabelaları bile değişti bir çoğu arapça oldu. Bazı dükkan sahiplerini baya sevdim. Tatlıcı var mesela yeni yeni türkçe öğrenmeye başlamış çok kibar bi adam.
Neyse işte demek istediğim anlaşılmıştır sanıyorum

Arkadaşlar çok sinirliyim bu konudan banlanirsamda sağlık olsun artık:)bugun oglumu parka goturdum her kosesinde suriyeli kadinlar oturmus telefonlarindan kafalarini kaldirmiyolar yada dedikodu pesindeler cocuklar saldim cayira mevlam kayira diyemiyorum cunku acayip orgutlenmisler yanlarina baska cocuklari yaklastirmak istemiyolar kendi evlerinin icide sanki biz davetsiz misafirmisiz gibi davranislari ve ogluma siddet uygulamaya calistilar tabi dilimizi anlamiyolar ama ben bagirdim parmagimi salladim gidip birde annelerine sikayet ediyolar fln sonra benm ogluma yaklasamadilar tabi sira veriyolar gozumun icine bakiyolar bisey diyecekmiyim diye biz cocuklarimizi nasil koruyacagiz nasil disari cikaracagiz iki gun sonra biz nasil rahat rahat gezecegiz kendi ulkemizde gercekten afakanlar basti bana

Dedikodu pesinde olduklarini nasil anlayiverdiniz? :KK47:

Yillar yillar once yegenim daha minnak (2006), parka goturduk o parkta iseyen cocuklar mi dersin bagiran kufur edenler mi ( biri ablamin uzerine isemeye calisti kaydiragin tepesinden):) hepsi bizim ulkenin cocuklari:))) goren de diyecek bizim ulkenin insani Suriye'liden cok farkli, surada yuzyil olmadi bile ayni ulkenin insanlariydiniz:)))
Cok sukur ben simdiye kadar oyle terbiyesiz ahlaksiz cocuklar gormedim bu mahallede herkes kapisi acik uyurdu herkes birbirini tanirdi siz neden bahsediyosunuz yaa

Bi defolup gidemediler ki Allahin belalari..hepsinden nefret ediyorum erkekleri kadinlarimiza sarkiyor,kadinlari zaten turk erkeklerini kandirmis durumda..doguda karisinin ustune suriyeli alan bi dolu kıro var..akillari şeylerinde milletçek

Bu genelleme niye ?? Hepsinden nefret etmek niye ??
Suriyeli kadinlar türk erkeklerini kandirmis durumda diyorsun bizimkilerde hemen kanacak kadar aptal olmasin o zaman .
Doguda karisinin uzerine kadin alan mi adi bir insandir yoksa savastan gelmis 1 lokma ekmege muhtac köleligi bile kabul edebilecek olan Suriyeli kadin mi?

Tamam aralarinda cikiyor illa ki kötü insanlar ama biz Türkler onlardan önce mükemmel yasayan insanlardikta onlar gelince batmadik yani bunun farkinda olun.

Suriyeliler benim ülkem

Öfff

Anlıyorum. Ama dert yananlar siz de anlayın

3 5 mesaj sonrası kavga ban ve konu kilit

Bimere yaz anacım

İnsan hakları mahkemesine bireysel dava aç

Forum sitesi deva mı sana? Forum sitesi mi getirdi onları?

Hukuka başvur, hukuk formunda yaz
Ben burda kimseden yardim istemedim buda bana dert oldu bdv degilmi baska sorun

Parka gittiyimde ben de rahatsiz oluyorum. Ailece parki ev alanina cevirmisler, erkekleri çimende uzanmis nargile iciyo, karilari yemek filan hazirliyo, cocuklari da oralari dagitiyo. Bekar erkekleri de toplanmis sanki mafya, oyle bi yuruyolar ki, sanki bizi öldurmeye geliyolar.
İrkcilikla alakasi yok, sadece rahat halleri rahatsiz ediyo ...

ve biz de bunu düzeltmek için
bizim insanımızdan bile medeniyetçe geri bir kaç milyon insan aldık öyle mi

Dis politikayi elestirebilirsin vs vs ama "ama yok onlar igrenc asagilik, bizden asagi" vs diyemezsin cunku bariz irkcilik. Senin butun Suriyeli'lerden ustun oldugunu dusunmeni gerektiren nedir? Diplomali, egitimli, ya da muzisyen, ya da calisan topluma katki sunan bir suriye'li neden sirf suriyeli diye embesil bir turkten daha az degerli olsun? Sallayin burada irkcilik yapin sona da "avrupa zaten turklere dusman' diye yazin. Her zaman soyluyorum bu ulkenin insani ciddi derecede irkci, irkci oldugunu da kabul etmiyor orasi da komik zaten. Ulkenin guzellik anlayisi bile "ten rengi" ile olculuyor.

Son düzenleme:
Size bazı yerlerde hak veriyorum. Okumuş bilgili görgülü suriyeliler avrupaya gitti bile. Bize kala kala böyleleri kaldı. Olay suriyeli olmaları değil aslında, olay eğitimsiz ve topluma uyum sağlamayan insanlar olmaları.
Bu şekilde davranan türkler de var. Almanyadakiler de bizden şikayetçi. 20 senedir almanyada yaşayıp almanca bilmeyen insanlarımız var.
Her milletten çıkıyor yani. Ama bu insanlarla yaşamak büyük problem. Bizim semtte yoğun bir göç altında. Dükkan tabelaları bile değişti bir çoğu arapça oldu. Bazı dükkan sahiplerini baya sevdim. Tatlıcı var mesela yeni yeni türkçe öğrenmeye başlamış çok kibar bi adam.
Neyse işte demek istediğim anlaşılmıştır sanıyorum
Gayet iyi anladim canm benimde demek istedigim kendilerini korumaya almislar sanirim bu sekilde ama olan bizim cocuklarimiza oluyo normal bir sekilde oynasalar neden problem yapayim

Cok sukur ben simdiye kadar oyle terbiyesiz ahlaksiz cocuklar gormedim bu mahallede herkes kapisi acik uyurdu herkes birbirini tanirdi siz neden bahsediyosunuz yaa

Cok gordum ben merak etme, otobanda yola pet sise atan, sokaga iseyen sican, sokaga tukuren, kokan, burnunu karistiran, kapi onlerinde pazarci gibi oturan, kufur eden yuzlerce vs. insan gordum.

Bu genelleme niye ?? Hepsinden nefret etmek niye ??
Suriyeli kadinlar türk erkeklerini kandirmis durumda diyorsun bizimkilerde hemen kanacak kadar aptal olmasin o zaman .
Doguda karisinin uzerine kadin alan mi adi bir insandir yoksa savastan gelmis 1 lokma ekmege muhtac köleligi bile kabul edebilecek olan Suriyeli kadin mi?

Tamam aralarinda cikiyor illa ki kötü insanlar ama biz Türkler onlardan önce mükemmel yasayan insanlardikta onlar gelince batmadik yani bunun farkinda olun.
Valla bir loklma ekmegede muhtac degiller kusura bakmayin cogu full makyaj geziyo ayrica postane yardim almaya gelenlerle dolu gayette rahatlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X