- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.326
- 208
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
her mılletın ıyısıde var kotusude var...kardes kardese benzemıyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma yaa demek ilahiyat mezunusun ben de mezunum nolacak simdi? Cahiliye devrinde yapilan hatalara hic mudahale edilmemis peygamberler tarafindan oyle mi? Sen galiba diplomayi suriyelilerden aldin
Ne guzel yaz ciz sonra beni alintilama iyiymis bu..bi uyanik sensin galiba..ben de ilahiyat mezunuyum ama algim dar degil sizin gibi! Peygamberlerin tek gorevi oydu demedim ama o da gorevlerinden biriydi dinin evrensel oldugu konusuna da hic girmedim Kuranin butun insanliga indigini zaten herkes bilir ilahiyatci olmaya gerek yok..bilgi patlamasi yaşiyosunuz galiba ama size tavsiyem bana anlatmayin ben zaten biliyorumPeygamberlerin görevi zaten hatalara müdahele etmek degil mi ? Ben araplar kusursuz bir irk demedim. Ama sen sanki Araplarin hatalarina Peygamberler inmis gibi yazip cizdin.
Türkiyeye inseydi peygamber uyaracak hicbir insan bulamayacak mi saniyorsun anlamadim ki. Bu arada Din evrenseldir hanimefendi Peygamberin uyarilari Araplara degil tüm insanligadir sen tüm uyarilari Araplara sandin heralde ?
( Hic bir konuda dini yorum yapmam ama yanlis yazilana da bildigimle müdahele etmek istedim.)
Hanfendi beni alintilamayin Dini konulara girildi diye banlanmak istemiyorum.
O zaman alacaksınız evine suriyeliyi birlikte yaşayacaksınız.. Ülkeni vermişsin.. Evini de ver..Cok uzuldum bazilarina, bu nefretle yasamak zor olmali![]()
Yarın birgün ülke suriye gibi darmadağın olduğunda hangi ülke Türk milletine kapısını açar.? Hani nerde diğer Müslüman ülkeleri? Bazıları, birileri emrettiği için çanak tutabilir olanlara.. Ben çocuklardan ve yaşlılardan başka hiçbir suriyeliye asla acımıyorum.. Hele şeylerini tuta tuta florya sahilinde sereserpe kadınları gözleriyle kesen erkeklere hiç acımıyorum... Vergi daireleri suriyeli dolu... Ne ara geldin de mal varlığı edindin de vergi ödüyorsun? Nüfus müdürlükleri dolu .. Okullar dolu.. Dükkanlar dolu.. Hastaneler dolu... Ünivetsitede suriyeli akademsiyenler dolu.. Ama kendi milletimden olan sürünse de kıçını da yırtsa üni de hoca olamıyır? Neden? Kimsenin aklı kesmiyor? Kendi ülkemizde mülteci biz olduk? Niye? Neden sadece Türkiye? Parka gidiyoruz.. Çocuk azcık oynasın.. Yok... Her yer arap... Sıra gelmiyor? Adamların ülkeleri batmış evleri yanmış umurlarında değil.. Öyle rahatlar ki.. Onursuzca burda günlerini gün ediyorlar.. Bizim milletimiz yaşayabilir mi? Ben sanmıyorum...Bu kadar asalak bir hayatı Türk milleti kendine yakıştıramadığı için Türkiye Türkiye oldu... Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı... Bunların hepsi bizim gururumuz... Arapların ise tek bildiği kaçmak... Sırtından bıçaklamak... Çocukları ve yaşlıları hariç hiçbirisine asla acımıyorum... Irkıçılığım alasını başka ülkelerde yaşayan Türkler yaşıyor..Siz uyuyun...
Helal sana kardesim..universitede calisan doktor ebeler var tanidigim biz bunlari dogurtmaktan biktik bunlar cocuk yapmaktan bikmadi diyorlar..savasa uzulseler cocuk yapmayi canlari istemezdi ulkeleri ne halde umurlarinda bile degilkiYarın birgün ülke suriye gibi darmadağın olduğunda hangi ülke Türk milletine kapısını açar.? Hani nerde diğer Müslüman ülkeleri? Bazıları, birileri emrettiği için çanak tutabilir olanlara.. Ben çocuklardan ve yaşlılardan başka hiçbir suriyeliye asla acımıyorum.. Hele şeylerini tuta tuta florya sahilinde sereserpe kadınları gözleriyle kesen erkeklere hiç acımıyorum... Vergi daireleri suriyeli dolu... Ne ara geldin de mal varlığı edindin de vergi ödüyorsun? Nüfus müdürlükleri dolu .. Okullar dolu.. Dükkanlar dolu.. Hastaneler dolu... Ünivetsitede suriyeli akademsiyenler dolu.. Ama kendi milletimden olan sürünse de kıçını da yırtsa üni de hoca olamıyır? Neden? Kimsenin aklı kesmiyor? Kendi ülkemizde mülteci biz olduk? Niye? Neden sadece Türkiye? Parka gidiyoruz.. Çocuk azcık oynasın.. Yok... Her yer arap... Sıra gelmiyor? Adamların ülkeleri batmış evleri yanmış umurlarında değil.. Öyle rahatlar ki.. Onursuzca burda günlerini gün ediyorlar.. Bizim milletimiz yaşayabilir mi? Ben sanmıyorum...Bu kadar asalak bir hayatı Türk milleti kendine yakıştıramadığı için Türkiye Türkiye oldu... Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı... Bunların hepsi bizim gururumuz... Arapların ise tek bildiği kaçmak... Sırtından bıçaklamak... Çocukları ve yaşlıları hariç hiçbirisine asla acımıyorum... Irkıçılığım alasını başka ülkelerde yaşayan Türkler yaşıyor..Siz uyuyun...
Evet 1. Dunya savasindada ingilizlerle gizLi anlasma imzalayanlar bunlar degilmiydi toprak icin iki gin sonra yine sirtimizdan hancerleyecekler ya adam dukkan acmis birde ne tabelasi var ne ismi ne cismi icerde oturuyorlar ne yaptiklari belli degil tedirgin oluyoruz malesef nasil bir kaosun icine dustukYarın birgün ülke suriye gibi darmadağın olduğunda hangi ülke Türk milletine kapısını açar.? Hani nerde diğer Müslüman ülkeleri? Bazıları, birileri emrettiği için çanak tutabilir olanlara.. Ben çocuklardan ve yaşlılardan başka hiçbir suriyeliye asla acımıyorum.. Hele şeylerini tuta tuta florya sahilinde sereserpe kadınları gözleriyle kesen erkeklere hiç acımıyorum... Vergi daireleri suriyeli dolu... Ne ara geldin de mal varlığı edindin de vergi ödüyorsun? Nüfus müdürlükleri dolu .. Okullar dolu.. Dükkanlar dolu.. Hastaneler dolu... Ünivetsitede suriyeli akademsiyenler dolu.. Ama kendi milletimden olan sürünse de kıçını da yırtsa üni de hoca olamıyır? Neden? Kimsenin aklı kesmiyor? Kendi ülkemizde mülteci biz olduk? Niye? Neden sadece Türkiye? Parka gidiyoruz.. Çocuk azcık oynasın.. Yok... Her yer arap... Sıra gelmiyor? Adamların ülkeleri batmış evleri yanmış umurlarında değil.. Öyle rahatlar ki.. Onursuzca burda günlerini gün ediyorlar.. Bizim milletimiz yaşayabilir mi? Ben sanmıyorum...Bu kadar asalak bir hayatı Türk milleti kendine yakıştıramadığı için Türkiye Türkiye oldu... Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı... Bunların hepsi bizim gururumuz... Arapların ise tek bildiği kaçmak... Sırtından bıçaklamak... Çocukları ve yaşlıları hariç hiçbirisine asla acımıyorum... Irkıçılığım alasını başka ülkelerde yaşayan Türkler yaşıyor..Siz uyuyun...
Evimde beraber yasamadigimdan emin olamazsiniz, sanal bir ortamdayiz. Tipki Suriye kokenli olup olmadigimdan emin olamayacaginiz gibi.O zaman alacaksınız evine suriyeliyi birlikte yaşayacaksınız.. Ülkeni vermişsin.. Evini de ver..
Ne guzel yaz ciz sonra beni alintilama iyiymis bu..bi uyanik sensin galiba..ben de ilahiyat mezunuyum ama algim dar degil sizin gibi! Peygamberlerin tek gorevi oydu demedim ama o da gorevlerinden biriydi dinin evrensel oldugu konusuna da hic girmedim Kuranin butun insanliga indigini zaten herkes bilir ilahiyatci olmaya gerek yok..bilgi patlamasi yaşiyosunuz galiba ama size tavsiyem bana anlatmayin ben zaten biliyorumbilmeyen birine anlatirsaniz ooo super bilgilisin sen derler amaciniza ulasirsiniz
![]()
O zaman üzülmenize de gerek yok.. Halinizden memnunsanız sıkıntı yok.. Yaşayın gitsin...Suriye kökenli iseniz de fikirlerim gayet ortada..Evimde beraber yasamadigimdan emin olamazsiniz, sanal bir ortamdayiz. Tipki Suriye kokenli olup olmadigimdan emin olamayacaginiz gibi.
O kadar haklısın ki..Helal sana kardesim..universitede calisan doktor ebeler var tanidigim biz bunlari dogurtmaktan biktik bunlar cocuk yapmaktan bikmadi diyorlar..savasa uzulseler cocuk yapmayi canlari istemezdi ulkeleri ne halde umurlarinda bile degilki
Irkcilarla diyaloga girmekten hoslanmam, beni alintiladiginiz icin devam ediyor bu konusma. Ici nefret dolu olanlara uzulurum, nefret insani yer bitirir cunku.O zaman üzülmenize de gerek yok.. Halinizden memnunsanız sıkıntı yok.. Yaşayın gitsin...Suriye kökenli iseniz de fikirlerim gayet ortada..
ya ıste bizde turklere yapılan ırkcılıgı burda yapıp ıntıkam alalım degilmi...turklere yapılan hosumuza gitmiyorsa bizde yapmıyalım..sız gezen surıyelılerı gordunuz..cmılerde o kutsal yerlerde toplanıp toplu tecavuze ugrayan annlerı dinledinizmı..cocukları gozlerının onunde herturlu ıskenceye ugrayan annelerı dınledınızmı....bır kadın olarak nasıl bukadar merhmetsız olunur anlamıyorum...neyse nedesek bos...hanfendı gencler okumuyor...bırakın surıyelılerı...kactane genc lısede okumayı bırakıyor suc surıyelılerınmı..oturalımda savası bırak biz genclıgı kaybedıyoruz...calışmayan belesten para kaznamak ısteyen genclerde surıyelılerın sucumu...canakkaledekı deden ve nenen surıyelıler ıcın gıder savasır kalbındekı ımanla ekmegını bolusurdu...muslumaanlar kardestır.hz Muhammed sas.ınanan ınanır.Yarın birgün ülke suriye gibi darmadağın olduğunda hangi ülke Türk milletine kapısını açar.? Hani nerde diğer Müslüman ülkeleri? Bazıları, birileri emrettiği için çanak tutabilir olanlara.. Ben çocuklardan ve yaşlılardan başka hiçbir suriyeliye asla acımıyorum.. Hele şeylerini tuta tuta florya sahilinde sereserpe kadınları gözleriyle kesen erkeklere hiç acımıyorum... Vergi daireleri suriyeli dolu... Ne ara geldin de mal varlığı edindin de vergi ödüyorsun? Nüfus müdürlükleri dolu .. Okullar dolu.. Dükkanlar dolu.. Hastaneler dolu... Ünivetsitede suriyeli akademsiyenler dolu.. Ama kendi milletimden olan sürünse de kıçını da yırtsa üni de hoca olamıyır? Neden? Kimsenin aklı kesmiyor? Kendi ülkemizde mülteci biz olduk? Niye? Neden sadece Türkiye? Parka gidiyoruz.. Çocuk azcık oynasın.. Yok... Her yer arap... Sıra gelmiyor? Adamların ülkeleri batmış evleri yanmış umurlarında değil.. Öyle rahatlar ki.. Onursuzca burda günlerini gün ediyorlar.. Bizim milletimiz yaşayabilir mi? Ben sanmıyorum...Bu kadar asalak bir hayatı Türk milleti kendine yakıştıramadığı için Türkiye Türkiye oldu... Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı... Bunların hepsi bizim gururumuz... Arapların ise tek bildiği kaçmak... Sırtından bıçaklamak... Çocukları ve yaşlıları hariç hiçbirisine asla acımıyorum... Irkıçılığım alasını başka ülkelerde yaşayan Türkler yaşıyor..Siz uyuyun...
O dedigin diziyi malesef ki izlemiyorum haftaya carsamba bakarim mademNiye Çarşamba
Direniş izleyip gaza gelmek
Yetmeyip başlık açmak
Anaa
islam kibri de reddediyor ama sende âlâsı var onu napcazBak ben bunlari biliyorum cünkü Ilahiyat mezunuyum mu dedim ?
Araplarin tümünden nefret ettigini söyleyen + Islam irkciligi reddettigi halde tengri biz menen diyen bir Ilahiyat mezunu (oldugunu söyleyen) okudugundan anlamamis birinin algisi benden daha iyi olamaz zaten merak etme![]()