• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sen biliyor musun bu ülkede kadinlarin baslarina neler geliyor hepsi rezil olmamak adina susuyor.. kocam polis ona ne ifadeler veriliyor..ne ponçik bir ülkeyiz ya..az bi acin gözünüzü.ben ülkemde farkli millet din ve ırka ait insanlarla gayet mutlu bir sekilde yasiyorum siz rahatsizsiniz..acalim size avrupa yolunu sizde oranin suriyelisi oldugunuzu gorursunuz..turklere ıykkk kıro diye bakıyorlar
Ben ülkemdeki insanlarla gayet rahatım hanfendi avrupadaki insanlar o türklere kıro diye bakanlar namus kavramını bilmeyen önüne gelenle birlikte olup hırsızlığın kol gezdiği sokaklarda yaşayan insanlarmı acaba arka sokaklarda türlü türlü pisliği yapan insanları yapmayın o avrupa dediğimiz yerlerde kaç tane insan sırf türk vatandaşı diye öldürüldü sokak ortasında

Merak ettim mukkemmel insanimizi suriyeliler daha da mukemmellestirecek mantiginda misiniz?
Ya türkler niye sevmiyor almanları tanımadan etmeden cahil diye yaftaladiklari icin bizde aynisini yaptik..insan gibi savaştan cikan insanlari hor gorup asagilamak yerine kucak açsaydınız boyle olmazdi

Ben turkiye bunlar yok demiyorum ama cookkk fazla artti ve bundan en fazla bes yil sonra anlarsiniz ne dedigimi
Aynen size katılıyorum... Bu sevgi pıtırcığı hümanist arkadaşlar 10 Yıl sonra çok büyük sıkıntı çıktığında göreceğiz.
Daha geçenlerde birisi dava açtı tabelası arabça olacakmış diye ki bu Suriyeli 6 yılda 12 Restaurant açmış hangi Türk bunu açabiliyor Bugün bir lira isteyen o küçük çocuklar Yarın da mı 1 lira isteyecek sanıyorlar inşallah en kısa zamanda hepsi gider

yapma,dine girme hiç yüzünden ban yiyeceksin.gerek yok.
haklısın. ama sinirlendim. hep aynı şeyi yapıyolar. haksız olduğunu biliyo. haklı olmak için heryere ALLAH(cc) yazıyolar. uydurma hadis paylaşıyolar. tek müslüman kendileri. bizim de bilgilerimiz var. yine de haklısın sakin kalmalıydım

kismi olarak katılıyorum kesinlilkle bizlerde üremeliyiz vatanımıza milletimize yardımcı olacak insanlara vesile olmalıyız
ama çocuklarımızı doğurup sokağa salıp ne yaparlarsa yapsınlar yapamadığımız eğitimleri ile ilgilendiğimiz için üstüste üretemiyoruz
birde doğuma kadar aşırı masraf doğumdan sonra aşırı masraf
ev kiralarının lafını edemiyorum bile
tek kişi çalışıp kirada geçinmek imkansızlaşıyor gitgite bu yüzden bizler öncelikle çocuğumuzun geleceğini düşünüyoruz
Aslında bizler hayatı zorlaştırıyoruz.Kendi adıma söyleyim çok savurgan olduk.Bir giydiğimizi ertesi gün giymiyoruz.Son model telefonlar kullanıyor.Çocuklarımıza pahalı doğum günleri yapıyoruz.Evlerimizin dekorasyonunu sofralarını paylaşır olduk komşumuzla ekmeğimizi paylaşamazken.Allah bize iyi ekmek veriyor diyorum kendi kendime.

Sizin o çok bilmiş halleriniz bana sökmez... Siz önce benim ne demek istediğimi anlamadan bana laf yetiştirmeyin.. Hoş sizin kitleye dert anlatmaya çalışmak çok zor... 15 yıldır anlamadınız... Hayde....
Zora girince üslup mu degistiriyoruz:dondurma:evet anlatamazsın fikrim sabit

haklısın. ama sinirlendim. hep aynı şeyi yapıyolar. haksız olduğunu biliyo. haklı olmak için heryere ALLAH(cc) yazıyolar. uydurma hadis paylaşıyolar. tek müslüman kendileri. bizim de bilgilerimiz var. yine de haklısın sakin kalmalıydım

Sakin ol bencede,tut kendini arada oksijen al bak iyi geliyor ben öyle yapıyorum..

Şimdi öncelikle şunu belirtmek isterim elbette suriyelilerin gelmesnden öncede suç oranımız yok değildi ama bunlar (bunlar diyorum çünkü bir sıfat bulamıyorum) geldiğinden beri eğer ki ben kendi ülkemde misafir gibi hissediyorsam, laf atılıyorsa anırarak sokak ortasında konuşuyolarsa bir yerde oturuken ya da metrobüse bindiğimde tepemden aşağı çocuklar akıp yapışıyolarsa üstelik almak istemediğimi söyleğimde bana kinli gözlerle bakıp küfür ediyorlar yemişim o milleti de çocuk adlı canavarlarını da!!! Çocuk değiller canavarlar zaten florya da plaj kalmadı zaten donuyla giren ayılar mı dersin gevşek gevşek bakıp gülenler mi dersin ne ararsan var ve bunlar giderek artıyo üstelik tehlike arz ediyorlar maalesef ki. Yarın öbür gün peşkeşte çekerler hiç şaşırmam içinde illaki düzgün olan insanları da vardır ancak hadi iyimser olayım %95'lik dilim maalesef tam da anlattığım gibi. Bu kadar bu milleti niye savunuyosunuz anlamış değilim. Kendi ülkenize yaptıklarının gerçekten bilincinde misiniz?
Geçenlerde bursa korupark ışıklarda dilenen suriyeli bir cocuk vardı,
acıdım para verdim
bir dakika sonra falan geri geldi
arabamın dikiz aynasında maymun asılı benım oyuncak yani

onu da ver dıye camı yumrukladı

bundan bir sene evvelinde de, işyerime yakın ısıklarda adamın biri araç camıma yapıstı ve camımı yumruklayıp para istedi.

Avrupa yolu acilsa bu vatansever gecinen uyelerin kaci burada kalir merak ediyorum. Cok komikler!
Yurt dışında yaşayıp gurbetçi olup yurt dışında bile Türkiye hasretiyle yaşayan insanlar var merak etme avrupa yolu açıldığı zaman bizim insanlarımız akın akın gitmez savaşta bile bırakıp gitmediler kaldıki keyif için gitsinler çok saçma

peygamberin kaç çocuğu vardı ? damadının kaç çocuğu vardı ? madem bu kadar inançlısın çoğunlukla övünülmemesi gereken ayet var bunu da bilmen gerekir
Evet hepsini cok cookk iyi biliyorum..konulari saptirmayin neyin ne oldugunu bikiyorsunuz

Yurt dışında yaşayıp gurbetçi olup yurt dışında bile Türkiye hasretiyle yaşayan insanlar var merak etme avrupa yolu açıldığı zaman bizim insanlarımız akın akın gitmez savaşta bile bırakıp gitmediler kaldıki keyif için gitsinler çok saçma

Yahu insanlar goc etmek icin ne taklalar atiyor. Siz neyden bahsediyorsunuz?

Geçenlerde bursa korupark ışıklarda dilenen suriyeli bir cocuk vardı,
acıdım para verdim
bir dakika sonra falan geri geldi
arabamın dikiz aynasında maymun asılı benım oyuncak yani

onu da ver dıye camı yumrukladı

bundan bir sene evvelinde de, işyerime yakın ısıklarda adamın biri araç camıma yapıstı ve camımı yumruklayıp para istedi.

Sonrada bu tiplere misafir deniyor acınıyor..
Adam gözünü karartsa öldürür orada..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X