bu menü uygun mu?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
yayla çorbası

yaprak sarması

kürdanlı patlıcan kebabı,

fırında patatesli kızarmış tavuk kanat but,

karpuz,

domates salatası,

fanta,

güllaç.

pilav yapsammı yapmasammı karar veremedim.

kaynanam, görümcem, kocası, çocuğu.

başka bir şehirde yaşıyorlar yılda 1 kez ancak gelebiliyorlar, onun için ağır bişeyler yapayım istedim.

birde kaynanam beni bişey bilmiyo sanıyo.

görümcemde kocasına bile çok ağır yemekler yapar hiç üşenmez.

yani kısacası durum bu :)

kızalr pilav yapayım mı yapmayayım mı?

patlıcanlı kebabla tavuk patatesi aynı tabağa koyucam, birde sarmada pirinçli olduğu için yapsam mı yapmasammı çok kararsızım.

pastates kızarmış patates olacak.

Kesinlikle pilav yapınn,buu menüye gider patlıcan kebabı ve tavuklar ağlar sonra..
Ay canım çekti bi ara şu kebabın tarifini verir misin canım..? detaylı olarak amaa.. Bende iftara yapıyım bi gün şu telaşını bi atlat da... Kolay gelsin.. Allah utandırmasın...:79:

Son düzenleme:

Sarmalar ortada duracak çerez gibi yani onu yemekten sayma yap sen pilavını.. Nekadar zengin durursa masan okadar memnun edersin ve olursun....

saol canım, bu yemeğe bir çok isim verilmiş. gerçek patlıcan kebabı, bir köfte bir patlıcanı çöp şişe dizilişi.

benim yapacağım aşağıdaki linkte var.
portakal ağacı: İslim Kebabı

Link için sağol canım çok güzel görünüyor ablamda yapar bundan ama bana teferruatlı geldiği için hiç yapmadım... :97:
Denicem bir gün hatta senin menünü yapıcam benimde misafirler gelicek birkaçgün sonra..
Güllacı kendinmi yaptın bu arada ne hamarat hatun sun ya...

kızlar böreği unuttum.

peynir tepsi böreği yapıcam ortaya koyucam onuda.

o günün akşamıda bizde kalacaklar akşam yenmesse bile sahurda çeşit olur diye düşündüm.

yok canım güllaç hazır.

sarmaları ve böreği br gün önceden hazırlıyorum, ertesi gün ikiside pişmeye bırakılıyor.

tavuk patates de çok kolay çiğden bahartla fırına ver tamam.

beni uğraştıracak olan birtek islim kebabı.

onunda köftelerini bildiğimiz uzulde bir gece önceden hazırayıp şekil veriyorum ertesi gün kızartıyorum tamam. hem köfte bir gün beklerse çok güzel ouyor.

Hıımmm....
Amaa bende senin gibi güzel yemekler yapabiliyorumm.. Bana ne bana neeeee
Ellerine sağlık valla bide börek yapmışsın helal olsun... Kayınvalidenler çook memnun bir şekilde ayrılacak evinden
hissediyorum..

sarmam pirincli dersen kuskus veya bulgur pilavi veya eriste de yapabilirsinn tatlimmm....

ama pilavda iyi gider normal pirinc pilaavi menü cok güzel

sey bir fikir verecegim orataya minikte olsa yogurtlu birseyler yapsan:18: hani söyle ne bileyim yogurtlu salata yogurtlu kabak gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…