• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar basit menü tarifi istiyorum yardımcı olur musunuz

Tavuk-Pilav kuru kuru yenmez ki?
Yaninda bir içecek olmalı. Komposto iyiydi aslinda , Limonata olmasa, ayran, gazoz, hoşaf
Kuru kuru yemeyecek olsam tek tercihim ayran yada cacık olurdu..tuzlu yemekle tuzlu şeyler..tatlı ile tatlı içecekler tercih ediyorum ben tabi herkesin zevki farklı. :)

Kuru kuru yemeyecek olsam tek tercihim ayran yada cacık olurdu..tuzlu yemekle tuzlu şeyler..tatlı ile tatlı içecekler tercih ediyorum ben tabi herkesin zevki farklı. :)
😁
Her türlü içeceğe varim, iceceksiz boguluyormusum hissi geliyor

Ama tuzluyla tatlı kombinasyonlari da super oluyor. Bu biraz rahmetli babamdan gecen bir kültür, tatli icecek, hosaf vs olmasa pekmez sulandirir icerdi 😁
Herturlu börek, pirinc pilavi, Bulgur pilavviynan& Hoşaf/komposto
Balik & özellikle sade gazoz veya asitli icecek

😁
Her türlü içeceğe varim, iceceksiz boguluyormusum hissi geliyor

Ama tuzluyla tatlı kombinasyonlari da super oluyor. Bu biraz rahmetli babamdan gecen bir kültür, tatli icecek, hosaf vs olmasa pekmez sulandirir icerdi 😁
Herturlu börek, pirinc pilavi, Bulgur pilavviynan& Hoşaf/komposto
Balik & özellikle sade gazoz veya asitli icecek
He doğru bak şimdi aklıma geldi biz Ramazan ayında makarna yanında uzum hoşafı yerdik ama ben alışmışım tatlı tatlı tuzlu tuzlu öyle devam ediyorum şimdi 😃

Kızlar menümü beğendi misafirler. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. 🥰

Back
X