BU MESAJ OLAYI NEDİR?

işte bu sıkıntı ama bende daha tam tanımadan kestirip atmasam diyorum

Yani tanımak istiyorsan kendini kaptırmadan tanı elbette..
Ama potansiyeli bu gibi...
Ha birde bizim kızlarımız da cool ulaşılamaz erkek çok prim yapar ya hani,iyice tanıyayım derken aşık falan olmamaya çalış böyle birine.

Ben bu sebebten ilişkimi bitiriyordum neredeyse. Sonra mantıklı düşününce adam zaten kırklı yaşlarda ergen gibi whatsap filan alışkanlığı yok. Bu konuda çok takılmamaya karar verdim. Şimdi güzel giden bir mesaj trafiğimiz var. Önceden benim yazdıklarımı bile görmezdi şimdi en azından dakikasında cevap yazıyor. Yani tek sorun mesajsa çok takılmayın

Ben bu sebebten ilişkimi bitiriyordum neredeyse. Sonra mantıklı düşününce adam zaten kırklı yaşlarda ergen gibi whatsap filan alışkanlığı yok. Bu konuda çok takılmamaya karar verdim. Şimdi güzel giden bir mesaj trafiğimiz var. Önceden benim yazdıklarımı bile görmezdi şimdi en azından dakikasında cevap yazıyor. Yani tek sorun mesajsa çok takılmayın
bunun yaşı da genç 29. Peki sen bu olayı nasıl çözdün. Buda aynı saatler sonra cevap verir. Ben bunu nasıl düzeltecem bilmiyorum

bazen mesajlarımı görüldü yapıyor deli oluyorum.

Her erkek aynı değil ya bence. Benim eşim 3 yıl oldu sürekli msj yazar veya arar. Hatta hep ben yazmasam senin aklına bile gelmez diyor. Bende düşünüyorum seviyorum ama çok sık iletisim kurmaktan hoslanmiyorum. Her insanın yapısı farklı

Eğer çalışıyorsa gün içinde yazamaması çok normal. İşten çıktıktan sonra bir kere arasa yeterli benim için. Sürekli elde telefon mesajlaşmayı sevmiyorum, zamanım da yok zaten. Sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler. Eğer konuşmak istiyorsanız siz mesaj atın ama meseleyi sen yazdın ben yazdım inatlaşmasına çevirmeyin

İşte bende bu durumda karşı tarafa dedim ki 'Bekçim misin benim' dedim. Bilmiyorum
bekçilik değil sonuçta sevgilimin nerde olduğunu merak ediyorum ve bu insan ara sıra gece mekanlarına takılan insan ve ve bana dediği şey bundna 3 4 sene öncesi karı kız hayatım çok tu ama artık yok diyor gel de güven

Eğer çalışıyorsa gün içinde yazamaması çok normal. İşten çıktıktan sonra bir kere arasa yeterli benim için. Sürekli elde telefon mesajlaşmayı sevmiyorum, zamanım da yok zaten. Sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler. Eğer konuşmak istiyorsanız siz mesaj atın ama meseleyi sen yazdın ben yazdım inatlaşmasına çevirmeyin
tabiki öyle ama insan bekliyor karşı taraftan

İyi geceler diye yazmaması anormal değil de
Gün içinde yazmaması aramaması sıkıntı tabi
Kaç aylık bu ilişki
Erkekler ilişki rutine dönünce ilgisizleşiyor işte

Back
X