BU MESAJ OLAYI NEDİR?

Ben de mesajlaşmayı sevmeyen kişilerdenim.
Araması daha cazip geliyor

asıl bundan size ne?

Noldu??
sizin üstünüze ne vazife değilken kendinizi yücelticem diye bir başkasını gömerken iyi oluyor ama dimi..
Tamam siz ulaşılmaz kadınsınız erkekleri takmıyormuşsunuz eeee bize ne?
kime ne?
yazdınızda ne oldu?
ne yanii heykelinizi falanmı dikecekler erkek arkadaşınızdan mesajlaşmalardan boğulduğunuz için ayrıldınız diye ?
nedir yani ??

Komplexlerinizi kendi reel hayatınızda yenin yenebiliyorsanız..başkaları üstünden bulunmaz hint kumaşı olduğunuzu göstermeye çalışmayın burda..siz yine öyle sanın da..içinizden sanın ama...

Aslında bunun kadını da erkeği de mevcut. Yaşlada alakası yok. Mesela kardeşimin erkek arkadaşı 21 yaşında mesajlaşmayı hiç sevmez telefonda konuşurlar. Eski flörtleştiğim adamla sabahlara kadar yazışırdık. Kişiden kişiye değişiyor. Sürekli de telefonda konuşmak iyi değil. Hatta birbirinize zaman aralarında geç cevap verebilirsiniz en azından tadında konuşmuş olursunuz.

Bence bu durumu açmayın kendisine. Haline akışına bırakın tekrarlarsa hiç yazmamışsın diyerek konuyu açabilirsiniz.

Aslında bunun kadını da erkeği de mevcut. Yaşlada alakası yok. Mesela kardeşimin erkek arkadaşı 21 yaşında mesajlaşmayı hiç sevmez telefonda konuşurlar. Eski flörtleştiğim adamla sabahlara kadar yazışırdık. Kişiden kişiye değişiyor. Sürekli de telefonda konuşmak iyi değil. Hatta birbirinize zaman aralarında geç cevap verebilirsiniz en azından tadında konuşmuş olursunuz.

Bence bu durumu açmayın kendisine. Haline akışına bırakın tekrarlarsa hiç yazmamışsın diyerek konuyu açabilirsiniz.
Bende yeni olduğumuz için bu konuyu kendine açmaya çekiniyorum zaten zamana bırakayım bakalım nasıl ilerlicek

Noldu??
sizin üstünüze ne vazife değilken kendinizi yücelticem diye bir başkasını gömerken iyi oluyor ama dimi..
kime ne?
yazdınızda ne oldu?
ne yanii heykelinizi falanmı dikecekler erkek arkadaşınızdan mesajlaşmalardan boğulduğunuz için ayrıldınız diye ?
nedir yani ??

Komplexlerinizi kendi reel hayatınızda yenin yenebiliyorsanız..başkaları üstünden bulunmaz hint kumaşı olduğunuzu göstermeye çalışmayın burda..siz yine öyle sanın da..içinizden sanın ama...
aynen öyle kimse kusura bakmasın dediğiniz çok ama çok doğru. İnanın cool kadınlar bile yanlız

Geçenlerde bir tv programında bir uzman erkeklerin bir hormonlarından dolayı kadınlar kadar çok konuşmadığını söyledi. Hormonu söyledi ama unuttum🤔 Siz kadınlar teşvik etmeniz lazım konuştutmanız lazım dedi. Bazı erkekler konuşuyor konu açıyor onlar yetiştirildikleri ortamdaki kadınlar ( anne kardeş teyze hala gibi ) sayesinde olduğunu söyledi

Noldu??
kime ne?
yazdınızda ne oldu?
nedir yani ??

Noldu??
kime ne?
yazdınızda ne oldu?
nedir yani ??

Evet hayatım öyle yapıyorum. Teşekkür ederim ayrica

aynen öyle kimse kusura bakmasın dediğiniz çok ama çok doğru. İnanın cool kadınlar bile yanlız

Boşverin siz onları...cool luk gerçekten aşık olana kadar, olsunlarda göreyim sıcak larmı soğuklar mı
Diğer taraftan böyle birine fazla kapılmayın çok havalanan yerlerinden küçük dekiler açarak zamanla sönmesini sağlayın hatta :))

Bnde mesajlasmayi hic sevmem. Sevgililiktede sevmezdim evlendim hala sevmiyrm. En fazla gelirken 2 ekmek al falan diye mesaj atarim. Yada gerekli bir durum olursa.

Erkekler neden çok mesaj atmaz yada neden çok aramaz. Gün içinde çok fazla bir şey yazmaz öyle saatler geçtikten sonra ne yapıyorsun yazar o kadar. Mesela dün gece en son mekanda otuyordu bende uyuyakalmışım. Gece saat 11 idi yazdığında mekanda oturuyorum diye bende onun üstüne uyudum. Sabah bir kalktım mesaj yok eve geldim iyi geceler mesajı bile atmamış. Bende onun yüzünden sabah günaydın yazmadım. Sinir oldum resmen neden yazmazlar. Ama yanımda iken gayet iyi gibi. Bu mesaj olayı onda çok yok. Şimdi desem mi neden gece yazmadın diye yoksa hiç demesem mi. Biliyorum dediğim zaman kavga ederim üstüne de gitmek istemiyorum. Ben bu olayı nasıl çözmem gerek kk hatunları
Evlenince genelde sifira iner. Evet bildigin 0😂

Back
X