BU MESAJ OLAYI NEDİR?

yazmasa noluyor ki?kendisine güveniyorsanız ve başka sorun yoksa bence bu çok dert değil.bazı insanlar sürekli hesap vermeyi şuradayım buradayım vs bildirmekten hoşlanmaz veya gerek duymaz.missileme yapmak yerine bence açık açık bu konuda beklentiniz olduğunu belirtin.belki birbirinize uymuyorsunuzdur bu konuda.

bunun yaşı da genç 29. Peki sen bu olayı nasıl çözdün. Buda aynı saatler sonra cevap verir. Ben bunu nasıl düzeltecem bilmiyorum
Ondan beklemedim. Ben mesaj attım napıyorsun günün nasıl geçti gibi. İşi gereği çok fazla yurt dışına çıkıyor. Başlarda onu bile haber vermiyordu. Şimdi yurt dışı yurt içi hareketliliğini önceden haber veriyor. Sabah akşam günlük konuşmamızı yapıyoruz. Ararsan mutlu oluyorum , mesaj atarsan mutlu oluyorum dedim. Şimdilik alıştı gibi🤔

Ondan beklemedim. Ben mesaj attım napıyorsun günün nasıl geçti gibi. İşi gereği çok fazla yurt dışına çıkıyor. Başlarda onu bile haber vermiyordu. Şimdi yurt dışı yurt içi hareketliliğini önceden haber veriyor. Sabah akşam günlük konuşmamızı yapıyoruz. Ararsan mutlu oluyorum , mesaj atarsan mutlu oluyorum dedim. Şimdilik alıştı gibi🤔
bende mi böyle yapım sence mesala en son 12 de yazdı ben cevap vermedim şimdi arasam mı sesini duymak istedim diye

Benim eşim sevgiliyken şöyle demişti "birbirimize programlarimizi haber vermeliyiz ya gün içinde bulunduğun yere yakın olurum seni gorme fırsatım olur yada bana ulaşamadılar acil birşeydir yada başıma bisey gelir o yüzden birbirimizden haberdar olmalıyız Sadece bilgi amaçlı" demişti Ki kısıtlamaya yada karışmaya niyetli olmadan hep bilgilendirdik birbirimizi hala.. Sizde bu konuşmayı bir deneyin bakalım..

yaş kaç.
mesela bayan bayan buluşma yaparız .
ben' gel benı al goca ıstıyom' dıyene kadar aramaz sormaz kocam.(geç kalmadığım sürece) bende aynı şekılde.gerek yok bence anlık şeylere.iyiy geceler demedi diye gecem kotu geçmez. iyi geceler dese zaten ben uyumuş olcam.mantıken boyle ama kadınız işte.

yaş kaç.
mesela bayan bayan buluşma yaparız .
ben' gel benı al goca ıstıyom' dıyene kadar aramaz sormaz kocam.(geç kalmadığım sürece) bende aynı şekılde.gerek yok bence anlık şeylere.iyiy geceler demedi diye gecem kotu geçmez. iyi geceler dese zaten ben uyumuş olcam.mantıken boyle ama kadınız işte.
ben 26 o 29

Erkekler böyle değil ,sorun sizin ilişkinizde yeteri kadar değer vermiyor size paylaşımınız kısıtlı

Ben de sevmiyorum
Sürekli fıtı fıtı
İyi olduğunu biliyorsam yeter yani ne konuşacağız sürekli, sıkılıyorum yaptığım şeyi bırakıp insanlara cevap yazmaktan nef-ret e-di-yo-rum!
Bir de trip atmıyorlar mı :kızgın:

Ben de sevmiyorum
Sürekli fıtı fıtı
İyi olduğunu biliyorsam yeter yani ne konuşacağız sürekli, sıkılıyorum yaptığım şeyi bırakıp insanlara cevap yazmaktan nef-ret e-di-yo-rum!
Bir de trip atmıyorlar mı :kızgın:
bak olay o değil yani sen sevgilini kaç saat aralıkla merak edersin cidden

valla 30 yaşında, kimseye çocuk gibi bıdı bıdı geldim gittim diyemem eşim de dahil.
çok nadir araşırız, yazışma olarak da birbirimizi not defteri gibi görüyoruz 😂

Bu cinsiyyetle bagli bir sey degil.
Ben de mesajlaşmayi, telefonla konusmayi sevmem.
Ama enistem ablamla surekli mesajlasir, gün icinde surekli arar.
Sevmiyorum oyle seyleri

ben 26 o 29 yaşında
Şimdi 29 yaşında bir erkek neden sürekli şuraya gittim buraya geldim diye mesaj atsin ki?
Ha şehir dışına çıkar hayatında gerçekten olağanüstü bir şey olur haber vermez anlarım.
Ama dengeli oturmuş güven dolu bir ilişkide böyle şeylere gerek var mı sizce?
Size yeterince vakit ayırıyor değer verdiğini gösteriyor mutlu ediyorsa bu konuya takılmayın bence.
O belki mesaj atmayı sevmiyor düşünemiyor olabilir ama siz mesaj atmaktan hoslaniyorsaniz atin belki zamanla o da alışır.

Şimdi 29 yaşında bir erkek neden sürekli şuraya gittim buraya geldim diye mesaj atsin ki?
Ha şehir dışına çıkar hayatında gerçekten olağanüstü bir şey olur haber vermez anlarım.
Size yeterince vakit ayırıyor değer verdiğini gösteriyor mutlu ediyorsa bu konuya takılmayın bence.
O belki mesaj atmayı sevmiyor düşünemiyor olabilir ama siz mesaj atmaktan hoslaniyorsaniz atin belki zamanla o da alışır.
yan yana iken evet güzel hissediyorum vaktimiz de güzel geçiyor onda sorun yok ama ne bilim insan 5 saatir sevgilisini merak etmez mi. Biraz dışarı fazla takılır akşamları acaba karı kız hayatı çok var mı diye düşünmeden de edemiyorum

ama şöyle bir şey var daha önceki ilişkim de erkek arkadaşım nereye gitse nereye gitse yazardı sonuç o aldattı ayakta kaç tane yalan söyledi. Şimdi şöyle düşünüyorum bu haber vermiyor etmiyor belki bir şey yapmıyor ondan daha masum. sonuçta kim de ne olduğunu bilemeyiz dimi

Back
X