BU MESAJ OLAYI NEDİR?

yan yana iken evet güzel hissediyorum vaktimiz de güzel geçiyor onda sorun yok ama ne bilim insan 5 saatir sevgilisini merak etmez mi. Biraz dışarı fazla takılır akşamları acaba karı kız hayatı çok var mı diye düşünmeden de edemiyorum
Yanı bu biraz yapı meselesi kimisi aşırı merak eder saat başı arar kimisi 10 saatte bi arar.
Bana göre 5 saat çok uzun degil mesela.
Arkadaş çevresi öyledir belki bi rutini vardır adamın seviyordur akşamları çıkmayı.
Illa çapkınlık olarak düşünmezdim ben olsam.
Acik açık konusun olmazsa bakalım o ne diyecek ?

bunda merak denen bir şey mi yok anlamadım yeni ya zamana bıraksam yaşayıp mı görsem yoksa konuşşammı
ben olsam fazla ciddi bir şekilde değil ama şaka yollu takılıyormuşcasına hafif çıtlatırdım kendimden örnek vererek ben mesela diye başlar onda istemediğim şeyleri kendimle birleştirir öyle bir konuşma yapardım yoksa böyle gelmiş böyle gider durumları olabilir

yan yana iken evet güzel hissediyorum vaktimiz de güzel geçiyor onda sorun yok ama ne bilim insan 5 saatir sevgilisini merak etmez mi. Biraz dışarı fazla takılır akşamları acaba karı kız hayatı çok var mı diye düşünmeden de edemiyorum
ayrı şehirlerde misiniz eğer öyle değilse neden beraber takılmıyorsunuz hem aklınız kalmamış olur

ama şöyle bir şey var daha önceki ilişkim de erkek arkadaşım nereye gitse nereye gitse yazardı sonuç o aldattı ayakta kaç tane yalan söyledi. Şimdi şöyle düşünüyorum bu haber vermiyor etmiyor belki bir şey yapmıyor ondan daha masum. sonuçta kim de ne olduğunu bilemeyiz dimi
Zaten bu bana haber vermeli kafasından çıkmanız lazım kesinlikle.
Sizde ona haber vermek zorunda değilsiniz ki iki yetişkin insansiniz.

Erkekler neden çok mesaj atmaz yada neden çok aramaz. Gün içinde çok fazla bir şey yazmaz öyle saatler geçtikten sonra ne yapıyorsun yazar o kadar. Mesela dün gece en son mekanda otuyordu bende uyuyakalmışım. Gece saat 11 idi yazdığında mekanda oturuyorum diye bende onun üstüne uyudum. Sabah bir kalktım mesaj yok eve geldim iyi geceler mesajı bile atmamış. Bende onun yüzünden sabah günaydın yazmadım. Sinir oldum resmen neden yazmazlar. Ama yanımda iken gayet iyi gibi. Bu mesaj olayı onda çok yok. Şimdi desem mi neden gece yazmadın diye yoksa hiç demesem mi. Biliyorum dediğim zaman kavga ederim üstüne de gitmek istemiyorum. Ben bu olayı nasıl çözmem gerek kk hatunları
Hayatımmm açıkçası erkek kişisi sana değer vermiyor.. Emin ol seni sevip değer verseydi 1 dakika boş bırakmazdı nokta..!! İsteyen erkek iki eli kanda bile olsa sevdiğine ulaşır

İstedikleri kişiye çok ta güzel atıyorlar, ne mesguliyet engel oluyor ne ortam...
Yine yazıcam ceptesin o yüzden gerek görmüyor...

boyle konuları okuyunca yasları merak edıyordum sahsen ben 15-18yas aralıgında takıyordum boyle seylerı neden gece yazmadın neden sabah yazmadın neden haber vermedın :D
msjlasmanın hala devam edıyor olmasına sasırdım cok gereksız bır mevzu gorusmek ıstenınce aramak en guzelı benım surda bıle yazmaya sabrım yok dırek uyelere bas konus ozellıgı olsaymıs keske

Her erkek aynı değil. Eşim mesaj atar, arar. Ama yapısı böyle, arkadaşlarıyla da mesajlaşır. Aa beni çok çoooook sevdiğinden mesaj atıyor, aşk patlaması yaşıyor diyemem bu yüzden. Ancak haberleşmeyi seviyoruz ikimizde. Kimisi gerçekten mesaj yazmayı sevmiyor. Böyle kadın arkadaşlarım var, görüldü oluyor ama cevap yazmıyor.
Ama kimisi sevmediği, çok ısınmadığıyla mesajlaşmıyor, pek aramıyor. Aşık olunca elinden telefon da düşmüyor. Bu ayrımı sen yapabiirsin.
Ayrıca haberleşmek senin için önemliyse kendin gibi biriyle ol, mutlu ol, dert edinme şu basit meseleyi bile.

Kişiden kişiye değişir aslında. Önceki sevgilimde öyleydi msj atardı hakkını yemeyim ama aslaaa aramazdi. Ben konuşamıyorum derdi. Yuzyuzeyken konuşuyor ama dili var yani :KK70: ondan önceki ise çok sık arardı ama hep kontrol etme amacıyla acaba kimle ne yapıyorum diye

İnsan yazar günaydın, iyi geceler,napiyorsun, günün nasıl geçiyor, isten ciktim vs vs bu size ilgi göstermiyor bence. Bu adım başı rapor vermek degil ki konusmaktan mutlu olmaktır.

17 yaşında falan değilseniz, çok da büyütülecek bi durum değil ki bu. Durduk yerde huzursuzluk çıkarmayın bence.

Erkekler neden çok mesaj atmaz yada neden çok aramaz. Gün içinde çok fazla bir şey yazmaz öyle saatler geçtikten sonra ne yapıyorsun yazar o kadar. Mesela dün gece en son mekanda otuyordu bende uyuyakalmışım. Gece saat 11 idi yazdığında mekanda oturuyorum diye bende onun üstüne uyudum. Sabah bir kalktım mesaj yok eve geldim iyi geceler mesajı bile atmamış. Bende onun yüzünden sabah günaydın yazmadım. Sinir oldum resmen neden yazmazlar. Ama yanımda iken gayet iyi gibi. Bu mesaj olayı onda çok yok. Şimdi desem mi neden gece yazmadın diye yoksa hiç demesem mi. Biliyorum dediğim zaman kavga ederim üstüne de gitmek istemiyorum. Ben bu olayı nasıl çözmem gerek kk hatunları
Herhalde ilk 3sene filan bu mesaj arama vs ilgisizliği yüzünden çok kavga etmişizdir ama son 4 senedir bıktım telefondan 1saat ayrı kalamamaktan mesela

Back
X