- 30 Temmuz 2019
- 908
- 1.236
- 113
- Konu Sahibi mavibeneklikiz777
Geçen yil 1 2 kere bana da ayni mail geldi ama ben dikkate almadım. Silip engelledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sifreleri vs değiştirdim. Bilgisayar ve telefonda tarama yaptım. E devlete de bakayım o halde :)Aynen öyle..Ya tutarsa adlı dolandırıcılıkları..Siz herseyınıze bakın e devletten üzerinize birsey acılmış mı..Hatta acılmaması ıcın ıptal edebılıyorsunuz da ..Onun dısında da bırsey yoksa itibar etmeyin..![]()
Ben de az önce engelledim şifreleri değiştirdim. Bir daha gelmez umarım. Size ve elinden geldiğince yardımcı olan herkese teşekkür ederim :)Geçen yil 1 2 kere bana da ayni mail geldi ama ben dikkate almadım. Silip engelledim
Salla ya.Merhabalar kızlar mail adresime daha önce yabancı bir isimden tehdit içeren bir mesaj gelmisti. Ben araştırdım ve baskalarına da gönderildiğini öğrendim. Neyse o yüzden çok umursamadım. Az önce bir daha geldi bu sefer başka bir yabancı isimden ve tedirgin olmaya başladım. Mesaj bayağı uzun sadece girişini yazicam:
Ne yazık ki, sizin için hoş olmayan bir haberim var.
Kabaca birkaç ay önce, internette gezinmek için kullandığınız tüm cihazlara tam erişim sağlamayı başardım.
Sonrasında tüm internet aktivitelerinizi takip etmeye başladım....
Bu şekilde başlıyor devamında benim yetişkin sitelerine girip birtakım videolar izleyip bazı şeyler yaptığımı ve elinde videom olduğunu söylemiş. Sonunda da para istiyor bitcoin olarak. Şimdi benim tedirgin olmamın sebebi şu ki gerçekten telefonuma hesaplarıma erişim sağlamışlar mıdır? Yoksa videodan falan korkum yok kendimi bildiğim için. Sizce polise şikayet etmeye gerek var mı? Daha önce böyle mesajlar alan var mı aranızda
Bence dolandırıcıdır bunlar hiç kaileye almayın dolandırıcı olmadğını düşünüyosanız da sakın para vermeyin savcılığa gidin direktMerhabalar kızlar mail adresime daha önce yabancı bir isimden tehdit içeren bir mesaj gelmisti. Ben araştırdım ve baskalarına da gönderildiğini öğrendim. Neyse o yüzden çok umursamadım. Az önce bir daha geldi bu sefer başka bir yabancı isimden ve tedirgin olmaya başladım. Mesaj bayağı uzun sadece girişini yazicam:
Ne yazık ki, sizin için hoş olmayan bir haberim var.
Kabaca birkaç ay önce, internette gezinmek için kullandığınız tüm cihazlara tam erişim sağlamayı başardım.
Sonrasında tüm internet aktivitelerinizi takip etmeye başladım....
Bu şekilde başlıyor devamında benim yetişkin sitelerine girip birtakım videolar izleyip bazı şeyler yaptığımı ve elinde videom olduğunu söylemiş. Sonunda da para istiyor bitcoin olarak. Şimdi benim tedirgin olmamın sebebi şu ki gerçekten telefonuma hesaplarıma erişim sağlamışlar mıdır? Yoksa videodan falan korkum yok kendimi bildiğim için. Sizce polise şikayet etmeye gerek var mı? Daha önce böyle mesajlar alan var mı aranızda
Bunu görmemişim. Hayır izlemedim. Mesajda da dedigim gibi beni endişelendiren bilgisayara ve telefona erişme ihtimaliEe siz o videolardan izlemiş miydiniz peki?
Hayır hayır korkma hiçbir linke tıklamadıysan erişim olmaz.Bunu görmemişim. Hayır izlemedim. Mesajda da dedigim gibi beni endişelendiren bilgisayara ve telefona erişme ihtimali