- 24 Nisan 2018
- 10
- 15
- 8
- 32
Ben 26 yasinda daha once sadece 1 sevgilisi olmus bi kizim. Ve o kisi ile tam 8 yil once kisa bir donem birlikte idik. Gayet iyi gecinen birilerdik daha sonra mesafeler sorun olunca ayrildik. Yarim biten bi hikayeydi bizimki.. Aradan gecen bu 8 yilda karsi taraf bir cok iliski yasamis hatta evli hayati (ayni evde) bile yasasip ayrilmistir. Ama ne hikmetse donup dolasip gene bana geldi. Cok hoslandigini filan soyluyor, Cekici geldigimi. Benim onun icin yarim oldugunu o yuzden icinde kaldigini, cok deger verdigini vs.. Kendisi biraz serbesttir. Bu arada ben muhafazakar biriyim. Bana attigi mesaja gelirsek:
''ya ben mesela kiz arkadasimla cikip bi meyhanede oturup raki icmek istiyorum yada bara oturup beraber bira icmek istiyorum rahatca sevisebilmek istiyorum yada tatile gitmek basbasa''
Sizce bu mesaj ile ne demek istemis? Niyeti nedir? (Bu arada bu 8 yilda iletisimi koparmadik arkadasca cokda nadir olsa konusurduk, bu mesaj ise bugun soyledi kafam karisti)
''ya ben mesela kiz arkadasimla cikip bi meyhanede oturup raki icmek istiyorum yada bara oturup beraber bira icmek istiyorum rahatca sevisebilmek istiyorum yada tatile gitmek basbasa''
Sizce bu mesaj ile ne demek istemis? Niyeti nedir? (Bu arada bu 8 yilda iletisimi koparmadik arkadasca cokda nadir olsa konusurduk, bu mesaj ise bugun soyledi kafam karisti)