Bu mesajla ne demek istedi? Yardim

Insan bu kadar da acik sekilde sevismek istedigini yazmamali bence 8 senedir gorusmedigi birisine. Cok deger veren kisi boyle yaklasmaz. Bu arada ben muhafazakar degilimdir, ve soyledigi tarzda iliski bence de normal bir sevgililikte olmasi gerekendir. Ama, soylenecek bin tane sey varken daha en bastan gelip de surekli "sen cekicisin, sevismek istiyorum, icelim dagitalim, seviselim" mesajlari vermek bence ancak deger verilmeyen birisine yapilabilecek bir davranis.

Bu nasil bi istek ya?? Tmam sevgilisin belki cok asiksin ama hoslandigin yada sevdigin kisi ile sevismek bana ters, bize ters. Kadin milletine ters. Cok muhafazkar degilim, kapali degilim ustune yillardir Avrupa'da yasamis arkadas cevrem gay, biseksuel, ateist ne varsa artik oyle cevrem var.. Ama bu kadar rahatlik da olmaz bu ne ya

Hoşlandığın ve sevdiğin kişi ile ters sana göre. Sen kiminle sevişmeyi planliyorsun?

Kisa vadeli nikah kiysin... İranda olduğu gibi. Sorun çözülür :)

Burada konu nikah kiyilsin olsun degil ki adam evlenmeden once altin pazarligi yapar gibi sekiz yildir gorusmedigi kisiyle pesin pesin cinsellik pazarligi yapiyor

Gercekten seven insan karsisindaki insani anlar zaman verir ona saygi duyar zaman icinde gelisir olur veya olmaz.

Bir insan evlenip omur boyu olmayi planladigi kisiyle sadece beraber olmak isteyebilir herkesin gorusu kendine ki bu sekilde yasiyor.

Adamin kizin gorusunu bildigine ragmen seni begeniyorum vb. seklinde israri anlamsiz sansini deniyor.

Burada konu nikah kiyilsin olsun degil ki adam evlenmeden once altin pazarligi yapar gibi sekiz yildir gorusmedigi kisiyle pesin pesin cinsellik pazarligi yapiyor

Gercekten seven insan karsisindaki insani anlar zaman verir ona saygi duyar zaman icinde gelisir olur veya olmaz.

Bir insan evlenip omur boyu olmayi planladigi kisiyle sadece beraber olmak isteyebilir herkesin gorusu kendine ki bu sekilde yasiyor.

Adamin kizin gorusunu bildigine ragmen seni begeniyorum vb. seklinde israri anlamsiz sansini deniyor.

Adam cinsellik pazarlığı yapmiyor bu bir. Sadece genel anlamda bir ilişkiden beklentisi yazmış. Konu sahibi kendine yormuş o başka. Adam konusahibini sevse ve bir birliktelik istese zaten gecen 8 sene icinde olurdu.
Mesajin içeriği tam net bile değil. Eminimki adam 8 sene sonra bu mesejla giriş yapmadı. Demekki konu ilişkiler ve beklentilerdi.

Evet, haklisiniz. Bir insan istediğini, istediği kişiyle yapar. Konu sahibinin yazdığı mesaj sacma ötesi olduğu icin cevabim bu yönde oldu.

Normalde başka kadınların cinselliği veya nikaha bakış acısı beni fazla ilgilendirmiyor... konu sahibi sadece nikahsiz bölümüne odaklanmis

Adam cinsellik pazarlığı yapmiyor bu bir. Sadece genel anlamda bir ilişkiden beklentisi yazmış. Konu sahibi kendine yormuş o başka. Adam konusahibini sevse ve bir birliktelik istese zaten gecen 8 sene icinde olurdu.
Mesajin içeriği tam net bile değil. Eminimki adam 8 sene sonra bu mesejla giriş yapmadı. Demekki konu ilişkiler ve beklentilerdi.

Evet, haklisiniz. Bir insan istediğini, istediği kişiyle yapar. Konu sahibinin yazdığı mesaj sacma ötesi olduğu icin cevabim bu yönde oldu.

Normalde başka kadınların cinselliği veya nikaha bakış acısı beni fazla ilgilendirmiyor... konu sahibi sadece nikahsiz bölümüne odaklanmis

Konuda adam seninle sevgili olsak keske seni begeniyorum vb. cumleler kurmus burada kendine yormasi normal degil mi diye dusunuyorum.

Konuda adam seninle sevgili olsak keske seni begeniyorum vb. cumleler kurmus burada kendine yormasi normal degil mi diye dusunuyorum.

Yooo.... ben sadece "cok cekicisin, seni beğeniyorum" vs. okudum.
Konusahibi galiba ilk aşk modusunda yurtdışında yaşayan, yüzünü bile görmeye firsati olmayan bir adama ümit bağlamış.
Yanlış anlamayın ama bunlar standart Chat lagalugasi.
Yani 8 sene bu adam aşkından ölmedi yani... ki adamin sadece sex icin turkiyeye geleceğini hic sanmiyorum.

Mesaj belli .. Muhafazakar biriyseniz birbirinize uygun değilsiniz çok belli Hakkınızda hayırlısı olsun

Keske tum erkekler boyle acik acik yazsa ne istedigini biz de ona gore secsek.Yarim kaldi diyor seviselim,icelim hevesimi alinca Allah kerim diyor.Ben deger verdigini sevdigini felan dusunmuyorum bence uzak dur.

Yooo.... ben sadece "cok cekicisin, seni beğeniyorum" vs. okudum.
Konusahibi galiba ilk aşk modusunda yurtdışında yaşayan, yüzünü bile görmeye firsati olmayan bir adama ümit bağlamış.
Yanlış anlamayın ama bunlar standart Chat lagalugasi.
Yani 8 sene bu adam aşkından ölmedi yani... ki adamin sadece sex icin turkiyeye geleceğini hic sanmiyorum.

Kiz yurtdisinda oldugunu yazmis ki cogu kisi ayni yonde dusunuyor zaten adamin sevdigini degil begendigini dusunuyorum.

Ben 26 yasinda daha once sadece 1 sevgilisi olmus bi kizim. Ve o kisi ile tam 8 yil once kisa bir donem birlikte idik. Gayet iyi gecinen birilerdik daha sonra mesafeler sorun olunca ayrildik. Yarim biten bi hikayeydi bizimki.. Aradan gecen bu 8 yilda karsi taraf bir cok iliski yasamis hatta evli hayati (ayni evde) bile yasasip ayrilmistir. Ama ne hikmetse donup dolasip gene bana geldi. Cok hoslandigini filan soyluyor, Cekici geldigimi. Benim onun icin yarim oldugunu o yuzden icinde kaldigini, cok deger verdigini vs.. Kendisi biraz serbesttir. Bu arada ben muhafazakar biriyim. Bana attigi mesaja gelirsek:
''ya ben mesela kiz arkadasimla cikip bi meyhanede oturup raki icmek istiyorum yada bara oturup beraber bira icmek istiyorum rahatca sevisebilmek istiyorum yada tatile gitmek basbasa''
Sizce bu mesaj ile ne demek istemis? Niyeti nedir? (Bu arada bu 8 yilda iletisimi koparmadik arkadasca cokda nadir olsa konusurduk, bu mesaj ise bugun soyledi kafam karisti)
Mesaj acık asık oldugun ıcın kör olmus ve buraya gelmış soruyorsun cunku görmek ıstemıyor toz konduramıyorsun .

Kiz yurtdisinda oldugunu yazmis ki cogu kisi ayni yonde dusunuyor zaten adamin sevdigini degil begendigini dusunuyorum.

Ayri ülkedeler. Konu sahibinin 28.04. Tarihinde acdigi konuyla bu konu aşırı çelişkili.
Bence konusahibi girgir sohbetini abartiyor.
Ben yurtdışında yaşıyorum ve burda sex icin dil döken insana daha hic raslamadım. Erkekler bile yerince doymuş oluyor.
Neyse, kafa dengi değiller. Bu net.

Herkeste muhafazakarsan uzak dur demis muhafazakar olmasa pirlanta gibi adaydi sanirsam.Adam sevmiyor,deger vermiyor Allah askina gezelim,eglenelim diyor.

Sadece kadınların değil aslında toplum olarak genel görüş seks = erkeklerin ihtiyacı/kadına eziyet.O yüzden ''ben sevdiğim kadına kıyamam(?)'' diyen binlerce insan var.
"Dokunmaya kiyamiyorum" muhabbeti korkunc zaten. Bi de "Seni kullanir ceker gider sonra bak, sevisirsen boyle olur" muhabbeti var. Valla 9. senemize giricez birakilmadim daha sirf sevistim diye.

Back
X