• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mevsimde kışlık nereden bulunur??

babyleon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
107
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

eylül ayında temelli yurt dışına taşınıyorum, öğrenciyim bu yüzden bir iki sene maddi olarak bayağı bir tasarruflu olmam gerekiyor.

Benim kışlık bir şeyler bulup almam lazım çünkü oralar Türkiyeye göre oldukça pahalı olacak malesef satın alma imkanım olmayacak.

Kışlık derken, triko veya yünlü kazak, hırka vs şeyler...

bu arada İstanbulda yaşıyorum :) Bana bir şeyler tavsiye ederseniz çok memnun olurum, sorabileceğim daha uygun bir yer aklıma gelmedi çünkü :)

canım bazı büyük mağazalar kışlıkları ya üst katlarına ya da mağazanın arka taraflarına kaldırıyor,rica edersen gösterirler ve alırsın

bence outlet mağazalara git
çünkü oralarda genelde tüm sezon ürünleri satışta oluo

teşekkür ederim arkadaşlar,

ama bir iki sene erasmus (öğrenci değişimi) ile gitme ihtimalim vardı o da gene mayısta belli olmuştu (hoş yatmıştı gidememiştim o zaman :) ) ve dolaşmadığım outlet kalmamıştı, bana ters olduğu halde oliviuma bile gitmiştim sonuç malesef hüsran,

olanın da kalitesi o kadar düşüktü ki pazardan almayı tercih ederdim (gerçi pazarda da kışlık yok :) )

büyük mağazalarla konuşma fikri iyi gibi geldi, üşenmem giderim depo falan söylerlerse...

teşekkürler!

Back
X