Bu minişi napabilirim:(

Çok aradım bulduğum yerde . Apartmanlara falan sordum yok . Bulsam getirirmiyim hiç :KK43:

belkı yemek bulmaya gıttı ? gelır bulurdu yavrusunu aldıgın yere gerı bırak bence bızım kv apartmanında kedı var dgurdu bı sıru yavrusu var essek kadar oldular anne kedı hala bırakmadı yanından ayırmıyor

Bakamayız uğraşamayız diyor. Evde olmaz düşüncesi var indir bahçede bak diyor ama apartman çocuk kaynıyor uğraşır dururlar bu yavruyla kıayamıyorum.

Yok canim apartman olmaz, bahceli mustakil ev olsaydi olur derdim..
Biz de bahcemizde bakiyoruz iki kedimize, ozgur olduklari halde her dakka bahcedeler.
Dort duvar arasina kapatmadan da evinin neresi oldugunu biliyorlar sahiplerini taniyorlar bu tatli canlar.
Umarim esiniz fikrini degistirir yaa asiri tatli delirdim burda..
Bir de baya uysal gorunuyor, ben de bazen goruyorum sokakta minnak yavru kedi agliyor yalniz kalmis ama cagirsam da yaklasmaya calissam da gelmiyor kaciyorlar hep.
Sen iyi yakalamissin gene eve veterinere fln goturebilmissin.

kızlar merhabalar . Bugün minik bi kedi buldum . Karşıdan karşıya geçiyordum yazık yavrucak arabanın altında kalıyordu. Aldım pek küçük . Annesini bulamadım cok aradım ama . Eve getirdim mecbur üşümüş yağmurda kalmış . Napıcam bilemedim . Veterinere götürdüm pire ilacı falan yaptı . 1,5- 2 aylık dedi . Eşim evde kesinlikle istemiyor . Birkaç gün ancak ikna edebildim . Karnını doyurup ısttım . Sokağa bırakmaya gönlüm razı olmadı . Nasıl sahiplendirebikirim yada nereye götürebilirim . Bana bi akıl verin .
internet üzerinde sahiplendirebilirsiniz

Hayvan sevmediğinden değil de evde sevmiyor bakamayız diye . Su an miyavlıyor susmuyor ona bile tahammülü yok . Bilginiz var sanırım . Pire ilacı yaptı doktor su ensesinden damlatılan . Ama hala var üzerinde . Nasıl gider bilemedim
Ilac sikti ise evde yapilacak islem banyo yaptirmak,sabunla kopukleyin sik bir taraginiz varsa tarayip bol su ile durulayin,bu arada kiyafetlerinizide degistirin dikkat edin sizede bulasmasin,bu arada tuvalet ihtiyaci icinde girip cikabilecegi bir legene toprak koyun ve yerini gosterin yapmaya alissin,sokak kedilerinin Boyle bir egitimi olmuyor,EV kedilerinede kucukken anneleri ogretiyor,yemek icinde kucuk oldugu icon sute biraz ekmek dograyip verin yaninada biraz su bu sekilde idare edersiniz,olaki sizde kalmaya devam ederse kedi mamasi (su katip yumusatip vermelisiniz),birde kedi kumu almalisiniz

Ya anneme yalvarıyorum resmen, birçok kedi videosu izlettim,miniği gösterdim ama tüy diyor başka bir şey demiyor içim gidiyor ya:/

Oyyy oyyyy oyyyy ne kadar tatlı:KK200:Ne kadar masum ya:KK37:İnşallah yavrucağın güzel bir ailesi olur.:anne:

Oyy çok tatlıymış bizde eşimle sokaktan aldık kedimiZi yeni aldık yavru. Annesi ölmüş yetim kalmış. Sahiplendik anne baba olduk:) yoksa ben alırdım kesin keşke hepsine yardım edebilsek. Ev bulamazsanız sokağınızda da bakabilirsiniz. Yemesi içmesiyle ilgilenerek aşılarını yaptırarak kedi yuvası koyarak.

Back
X