Bu mobilyaları beğendim düşünmeden alayım mı ?

benim butun esyalarim ziyan oldu sekerim paralar bosa gitti gorsen ew sanki 10 aylik degil 40 yildir alinmis mobilyalar yanlis kurulumdan dolayi dolabin kapagida bu yuzden die dusunuorum ama alaksi yok kullanissiz zaten vitrinimde dagildi paramparca oldu yenisini alcam tekrar hep zarar ziyan o yuzden iyi dusunmek lazim alirken...

ALmak bir dert kullanmak başka dert :):)10 ay çok kısa bir süre yaw

ben beğendim açıkçası..ben de beyazcılardanım:) salonu ve yatak odasını beyaz aldık biz de....ama salon koltukları deri...silinmesi falan daha kolay diye düşündüm...daha başlamadık kullanmaya,inşallah 14 mayıstan sonra:)

hepsini beğendim ben...yatak odası da güzel...bizim dolapta sürgülü bakalım sorun çıkacak mı....genelde hep sürgülü değil mi zaten artık?

sadece koltuk takımınızın sağdaki yaslanılan kısmı çizgili gibi mi?ona takıldım biraz,orası da düz olsaymış...eğer imkan varsa onu da kaplatabilirsiniz oturma yerinin kumaşından...

ben beğendim açıkçası..ben de beyazcılardanım:) salonu ve yatak odasını beyaz aldık biz de....ama salon koltukları deri...silinmesi falan daha kolay diye düşündüm...daha başlamadık kullanmaya,inşallah 14 mayıstan sonra:)

hepsini beğendim ben...yatak odası da güzel...bizim dolapta sürgülü bakalım sorun çıkacak mı....genelde hep sürgülü değil mi zaten artık?

sadece koltuk takımınızın sağdaki yaslanılan kısmı çizgili gibi mi?ona takıldım biraz,orası da düz olsaymış...eğer imkan varsa onu da kaplatabilirsiniz oturma yerinin kumaşından...

güle güle kullanın inşallah beyaz farklı bi güzel oluyor siyah beyaz herkezde var artık sıkıldım bunuda görünce hoşuma gitti koltuğun yastık kısmı çizgili evet istersem düz yaparlar ama yakından göze batmıyor çift taraflı kullanıldığı için o kadar sorun olmaz sanırım...Bi çok dolap baktık hepsi sürgülü bu kapaklıydı bunu beğendik bakalım tam kararımı veremiyorum bir türlü çok zor yaa

merhaba canım mobilyalar güzel ama koltuklarını beğenmedim :(( benimde beyaz üzerinde gri desenleri var. koltuklarımdada beyaz kasa gri oturum kullandım ama ruhanide olmasın diye morla renklendirdim. koltuklarımın kırlentlerinde mor desenler var perdelerimin gitdirmeleri mor ve ben ayrıca masaya mor oturum yaptırdım birde mor aksesuar tabi :))
birde ben inegölde mobilya sektöründe epey çalıştım anladığım kadarıyla bunlar modüler ve fiyatları oldukça yüksek geldi bana eğer imkanın varsa inegöle git çok daha uygun fiyatlarda bulursun zaten evgör dediğin yer inegölden alır mobilyaları üretici firma değil iki katına satıyor işte

benim mobilyalarım modüler değil ki modüler çok daha ucuz . boyalı ahşap benim yani suntalem değil ağacın kendisi diye açıklayım sana. yatakve yemek 5000 koltuklarım 2300'e aldım tv ünitesi 500 e aldım oturma odası koltukları 1750 ye aldım tabi benim arkadaslarımdı hepsi kaliteli ürünü uyguna aldım ama fiyatlar çok daha cazip inegölde çünkü üreticisinden alıyonuz. ve sevkiyatı ve kurulumunuda yaparlar hep.

merhaba canım mobilyalar güzel ama koltuklarını beğenmedim :(( benimde beyaz üzerinde gri desenleri var. koltuklarımdada beyaz kasa gri oturum kullandım ama ruhanide olmasın diye morla renklendirdim. koltuklarımın kırlentlerinde mor desenler var perdelerimin gitdirmeleri mor ve ben ayrıca masaya mor oturum yaptırdım birde mor aksesuar tabi :))
birde ben inegölde mobilya sektöründe epey çalıştım anladığım kadarıyla bunlar modüler ve fiyatları oldukça yüksek geldi bana eğer imkanın varsa inegöle git çok daha uygun fiyatlarda bulursun zaten evgör dediğin yer inegölden alır mobilyaları üretici firma değil iki katına satıyor işte

benim mobilyalarım modüler değil ki modüler çok daha ucuz . boyalı ahşap benim yani suntalem değil ağacın kendisi diye açıklayım sana. yatakve yemek 5000 koltuklarım 2300'e aldım tv ünitesi 500 e aldım oturma odası koltukları 1750 ye aldım tabi benim arkadaslarımdı hepsi kaliteli ürünü uyguna aldım ama fiyatlar çok daha cazip inegölde çünkü üreticisinden alıyonuz. ve sevkiyatı ve kurulumunuda yaparlar hep.

benim pek bi bilgim yok o kadar bulunduğum şehirde baktım sadece ist gidicem inşallah orda daha iyilerini bulursam alırım ama baya acemiyim bu konularda uyumlu sade ve şık olsun istiyorum inşallah becerebilirim :(sizinkiler çok uygunmuş belli bir firma var mı önereceğiniz inegölde netten bakabileceğim..Ayrıca tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

bence biraz daha bak cnm yazmış olduğun fiyatlara göre çok daha iyilerini bulabilirsin
resimlerdenmidir nedir görüntü ve tarz olarak bunlar biraz evlilik kampanya paketi ürünü gibi olmuş sanki
hani yemek odası+yatak odası+koltuk tk = 3.000 tl olanlar var ya onlar gibi :44:

beyaz renqi çok seviyorsun heralde temizliği zordur ...ve çok daha güzel mobilyalar var bence hemen karar verme

Yatak odasini cok begendim cok zarif... yemek odasi vitrinide cok hos ama masasini begenmedim.

Koltuklar icin cok daha güzel modeller bulabilirsin.

Bursa Inegölde KESINLIKLE Classi ye ugrayin annemle tüm mobilyalarini ordan aldi gümrükle ugrasmak zor olmasa bende ordan alirdim

benim pek bi bilgim yok o kadar bulunduğum şehirde baktım sadece ist gidicem inşallah orda daha iyilerini bulursam alırım ama baya acemiyim bu konularda uyumlu sade ve şık olsun istiyorum inşallah becerebilirim :(sizinkiler çok uygunmuş belli bir firma var mı önereceğiniz inegölde netten bakabileceğim..Ayrıca tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

canım şöyle anlatayım inegölde yüzlerce üretici firma var her üründe olduğu gibi mobilyadada üreticisinden almak daha uygun olur fiyat anlamında. öyle çok firma varki mutlaka gönlüne göre bulursun inegölden. ayrıca kalite istiyorsan modüler tavsiye etmem ahşap alabilirsin kapaklı modellerin modası geçti artık sürgülü var ama kullanmı uzun vadede problemli olabilir ama sonuçta eşya bu elbette zamanla yıpranacak benimkide sürgülü bu arada. internetten difanni, arı mobilya , gözde koltuk. saloni classi ye bakabilirsin bunlar büyük firmalardan birkaçı ama dediğim gibi yüzlerce firma yüzlerce model var gidip görmen lazım.

güle güle kullanın inşallah beyaz farklı bi güzel oluyor siyah beyaz herkezde var artık sıkıldım bunuda görünce hoşuma gitti koltuğun yastık kısmı çizgili evet istersem düz yaparlar ama yakından göze batmıyor çift taraflı kullanıldığı için o kadar sorun olmaz sanırım...Bi çok dolap baktık hepsi sürgülü bu kapaklıydı bunu beğendik bakalım tam kararımı veremiyorum bir türlü çok zor yaa

teşekkür ederim,siz de güle güle kullanın inşallah...:)

çok göze batmıyor diyorsanız ve en önemlisi beğendiyseniz gerçekten,hiç kafanızı bulandırmayın alın gitsin...çok fazla didiklemek kafayı karıştırıyor...zor şeyler evet ama içinize sindiyse düşünmeyin fazla,yok sinmediyse,acabalar varsa o zaman biraz daha bakın....

ben ufak tefek şeylerde,elektrikli alet şu bu çok inceledim,kafam çok yoruldu ama mobilyaları ilk girdiğimiz yerden aldık,içime de sindiler,beğenerek aldım...bu çok önemli...umarım gönlünüzce olur...

yatak odası ve yemekodası ozellıkle vıtrınler cokgusel canım amakoltuk takımı pek hoş değil zıt renk kombını olursa daha hoş durur mobılya beyaz koltuk beyaz boğar bence
mobılyaların harıka koltuğunuda sıyah tarzında yada koyu başka bı renkte alırsan cokhoş olur

yatak odası ve yemekodası ozellıkle vıtrınler cokgusel canım amakoltuk takımı pek hoş değil zıt renk kombını olursa daha hoş durur mobılya beyaz koltuk beyaz boğar bence
mobılyaların harıka koltuğunuda sıyah tarzında yada koyu başka bı renkte alırsan cokhoş olur

canim ilk defa senden duydum beyazin bogdugunu oda sirf beyaz olsa kesinlikle bogmaz cok ferah durur yani yanlis anlama da valla sasirdim:54:

gercekten muhtesem duruyor ya beyazin güzelligi tartisilmaz yani ferah insanin icini acan bir renk bide dekorunu yaptigin zaman gör bak fistik gibi bir oda cikacak bayildim tek kelimeyle bence kafani karistirmaya gerek yok bu model olmasada kesinlikle beyaz alll deriiiiim icine istedigin bir katabilirsin :))))

salon takımı modern tarzda oldukça güzel koltuklarda çok hoş beyaz her zaman güzeldir onlarıda fuşya aksesuarlarla kombinleyebilirsin çokta güzel olur yatak odan avangard tarzı bu sene moda zaten onuda beğendim fazla gezdikçe kafan bulanır bir süre sonra zaten hepsi sana aynı gelir ayırt edemezsin beğendiysen al gayet güzeller :3:

koltuklar beyaz olsa boğmazda dediğim gibi fuşya rengi minderler kırlentlerle renk katarsın çok hoş olur bence bu takıma siyah koltuk pek gitmez gibi

salon takımı modern tarzda oldukça güzel koltuklarda çok hoş beyaz her zaman güzeldir onlarıda fuşya aksesuarlarla kombinleyebilirsin çokta güzel olur yatak odan avangard tarzı bu sene moda zaten onuda beğendim fazla gezdikçe kafan bulanır bir süre sonra zaten hepsi sana aynı gelir ayırt edemezsin beğendiysen al gayet güzeller :3:

bencede ya insan en güzelini seçmek istiyor ama olmuyor malesef:):)

Back
X