• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu moddan çıkmam lazım :(

Neden acaba :26: Bebeğim ben böyle durumlarda alışveriş yaparım, süslenirim arkadaşlarla buluşur kafa dağıtırım :26: İyi gelir sende öyle yap :26: Mesleğinde güzel :26:

evet benim bu vicdanımdan biraz sıyrılmam lazm.askerde ya ama o gidemio ama o yapamıo ama o da ne isterdi şmdi bnle böyle dışarda olmayı diye diye kapadm kndmi.. galiba biraz aktif olmalıym yoksa 6 ay geçmezzz.kmseyi görmk istemiorm bide ya.herks ay canım vay canım dio asker bekliorm diye.sinir oluorm.

ya evet insanlar hep aman 27yi geçme dio daha da strese giriorm.tamam 24üm 3 senem var :D spora gidiorm vs dans ettm uzun bi zaman.ama yok içmde bi eskimişlk var ama kurtulcm bundan

Spor ve dans çok güzel aktiviteler, bakış açını değiştir canım, eskimişlik yok aslında sana öyle geliyor bence, zaman zaman her kişi de olan şeyler :26:

evet benim bu vicdanımdan biraz sıyrılmam lazm.askerde ya ama o gidemio ama o yapamıo ama o da ne isterdi şmdi bnle böyle dışarda olmayı diye diye kapadm kndmi.. galiba biraz aktif olmalıym yoksa 6 ay geçmezzz.kmseyi görmk istemiorm bide ya.herks ay canım vay canım dio asker bekliorm diye.sinir oluorm.

Canım aslında şanslıyız 6 ay bekliyoruz hatta 5 ay 9 gün gibi bir gün kaldı, 15 ay yada 12 ay beklemekte vardı, bende öyle düşünüyordum ama onlar bizim kendimizi eve kapamamızı istemezler ki, onlar askerden döndükten sonra karşılarında neşeli, cıvıl cıvıl kişiler bekliyorlar. O yüzden bu süreçte güçlü olmalıyız.

Canım aslında şanslıyız 6 ay bekliyoruz hatta 5 ay 9 gün gibi bir gün kaldı, 15 ay yada 12 ay beklemekte vardı, bende öyle düşünüyordum ama onlar bizim kendimizi eve kapamamızı istemezler ki, onlar askerden döndükten sonra karşılarında neşeli, cıvıl cıvıl kişiler bekliyorlar. O yüzden bu süreçte güçlü olmalıyız.

tam çıkış tarihleri nezamn..usta birliğini de orda yapıo dmi seninki.bnmki orda yapcak.aynen şükrediorm bnde.. ilk günlere göre çok daha ii..çok çaresz yalnz hissediodm..

tam çıkış tarihleri nezamn..usta birliğini de orda yapıo dmi seninki.bnmki orda yapcak.aynen şükrediorm bnde.. ilk günlere göre çok daha ii..çok çaresz yalnz hissediodm..

21 Nisan canım çıkış tarihleri. Evet usta birliği de orada :26: Aynen bende öyle, git gide alışıyoruz. :26: Yemin törenleri de 29 Kasım :26:

Siz 24 yaşında yaşlı hissediyosunuz,ben 18 yaşındayım bir ayağım çukurdaymış gibi geliyor:43::43::43::43::43:

sakın sakın deme bunuuu :)) 18 harika bi yaş :)) yolun başıı nasıl bir hayat sürmk istiosan o yöne yönlendireceksn kendni :)
ya üniversiteye hazırlanıyorum,çok yaşlanmış gibiyim:43:
Canım bende 21 yaşıma yeni girdim, her yaşta olan birşey aslında ama 18 yaşındayken ergenlik bunalımıdır diye düşünüyorum. :112:
ergenliğimi atlattım o zorlu süreçlerini yani,üniversiteye hazırlanıyorum,onun bunalımı olabilir:43:

bende 26 yaşındayım o his bende de var
tükenmişlik sendromu galiba
aldığım yanlış kararlar
düzeltemediğim sorunlar
nerden tutsam ordan dökülüyorum

ergenliğimi atlattım o zorlu süreçlerini yani,üniversiteye hazırlanıyorum,onun bunalımı olabilir:43:

Onun bunalımıdır. İnş. iyi bir üniversiteyi kazanırsın ve bu süreci kolaylıkla atlatırsın canım :81:

geçecek kazanınca ;) yeni bir serüven olacak o günlerimi hatırlamayacak kadar güzel günlerim oldu hepsini yaşarsın inşallah :)

Back
X