bu model kayınvalide sizde varmı?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Çok merak ettim;oğullarına ikram ettiği dul bayanlar nasıl tepki verdiler acaba?

bacım benim ki resmi olarak kayınvalidem değil henüz ama yaza resmi olarak validem oluyor... şöyle ki; biz deki model tam bir baskın basanındır tipli, 9 çocuğu var sadece oğlanların evinde kalıyor 7 oğlu var kendi evi var eşide sağ ama kadın evde durmuyo 6 oğlu evli 7. si benimkisi neyse anacığım kadın 6 oğlunun evindede aynı b.oku yemiş gece olunca kadın kapıyı çalmadan oğluyla gelinin odasına lönk diye girmiş oğlanla gelin altı üstlü bildiğin... bide diyo e ben sıkıldım yanınıza geleyim dedim.. anam artık oğlanlar, gelinler sıç.maya gidemiyo kayınvalide evdeyken ... kadın böyle bi dengesiz...

Son düzenleme:

Neden sormuyorsun gayet ciddi, ses tonu doğal ve fakat bir küçüğü azarlar gibi tatlı tatlı "Anne, benim bulunduğum ortamlarda eşim ile ilgili bu tarz konuşmaların hoş değil. Ben göz yumabilirim ama ağzını alıştırırsan başkasının yanında da yaparsın, ayıp olur. Koca kadın, yakışıyor mu derler.." Üslup çok önemli... Bence siz biraz mesafeyi açın... Biraz laubali olduğu belli, arada ki mesafeyi aşıp yine laçka olacaktır tahminim... Ama diyorum ya, mimiksiz, buz gibi ve fakat doğal bir mesafe ilaç gibi gelecektir, hele sürekli olursa... İnanın... Bulunduğu yaşı kaldırma zorluğunu buradan hissedebiliyorum... Yardım ederseniz yerini bilecektir...

Siz daha iyisini bilirsiniz elbette..

Selamlar,

kayınpeder hayatta mı bilmiyorum ama,, ay anne bülent ersoyu babam alsada sende köşe olsan bizde de kv ne

kayınpeder hayatta mı bilmiyorum ama,, ay anne bülent ersoyu babam alsada sende köşe olsan bizde de kv ne

Aklıma getirdin bu şakayı iki kere yaptı.ilk yaptığı şakada demiştim . kaynbabam evlensin bülent ersoyla dedim.bülent ersoy benim kocamı beğenmez.moruk benimki dedi.onun işi gençlerle demişti.son yaptığı bülent ersoy şakasına yorum yapmadım.bunu yazmayı nasıl unuturum.hatırlattın bana.

böyle lafını sözünü bilmeyen insan çok bende sevmem bu tarz şakalarıya duymazdan gelmeye devam et ya sen de gül eğlen hatta şaka yollu laf sok yada eşine söyle o annesini uyarsın ama bu yaştan sonra kadının değişeceğini sanmıyorum en güzeli yok saymak bence

Dediğin gibi değişmez bildim bileli yapısı böyle.

ben kayınvaldeye büyüktür laf sokulmaması gerekir diye düşünürüm hep
ama senin kayınvalden iyi bir lafı haketmiş
haddini bildir sen bu kadına

Hiçbir lafın altında kalmayı sevmez.kim onlan laf yarışın girse yine neyapar eder yalan dolanda olsa suyun yüzüne çıkar.birgün eşimle tartıştı başka nedenle.görümceme kızım sen karışma ben haddinden gelirim dedi.

Gul geç arkadaşım ya belliki onun amacıda sizleri guldurmek eglendirmek.delide olsa kaçıkda olsa annen. Sayılır bi yerde ciddiye alma

onuda yapıyor onuda.beni beğenmez,arkamdam dedikodumu yapar,yeri gelir kavga eder,herşeyimle alay geçer.kulağıma gelen dedikoduları köpek duysa kudurur.beni insanlara kötülerde kötüler.laf sokmaları öyle iğneleyiciki alaylı alaylı laf işittirir.maddi maneviden çok haksızlıklar yaptı.

Aynen şakanında ayarı var.benim kv anca kafası böyle şakalara çalışıyor.birde fesatlığa.yaptığı dedikodu inkar etmek içinde yaptığı planlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…