- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
Kızlar kayınvalidem çok saçma konuşan biri.Birgün akrabalarınla oturuyoruz. herkezin yanında bana durup dururken oğlumun senlen evlenmeden önce çocukları vardı dedi.ha ha ha diye kahkaha attı.yok öyle birşey biliyorum.benimle alay geçiyor.sonra tanıdıkları iki dul kadın var.ikiside eşimden yaşca büyükler.kadının ikiside eşinden ayrılmış.eşimle, kaynıma döndü.özellikle eşime söyleyerek oğlum.birini sen birini kardeşin alsın dedi.yine ha ha ha.sonra tv magazinde bülent ersoyun genç sevgililerini anlatıyordu.sonra eşime ve kaynıma döndü oğlum biriniz bunu alında köşeyi dönün dedi.ben bu kadının aklı dengesinden şüphe duyuyorum.çok iğrenç ötesi şakalar yapıyor.gülmüyorum yorumda yapmıyorum aklını kaçırdığına inanıyorum.sizdede varmı benim kayınvalide modelinden?
kayınpeder hayatta mı bilmiyorum ama,, ay anne bülent ersoyu babam alsada sende köşe olsan bizde de kv ne
Anne biz de sana nuri alçoyu alalım haha haha deseydin sen de
böyle lafını sözünü bilmeyen insan çok bende sevmem bu tarz şakalarıya duymazdan gelmeye devam et ya sen de gül eğlen hatta şaka yollu laf sok yada eşine söyle o annesini uyarsın ama bu yaştan sonra kadının değişeceğini sanmıyorum en güzeli yok saymak bence
Çok merak ettim;oğullarına ikram ettiği dul bayanlar nasıl tepki verdiler acaba?
benımki senınkının bı ust modeli
eşimle bana kızkardeşinin gelinin anlatıyor kendınden geçmiş benı sınırlendırmek için şöyle sutun gıbı upuzun bacakları var dedı
bacaklarıda bıze en lazım olan kısmı zaten dedım geçtim
ben kayınvaldeye büyüktür laf sokulmaması gerekir diye düşünürüm hep
ama senin kayınvalden iyi bir lafı haketmiş
haddini bildir sen bu kadına
Kaynana dediğin gelini beğenmiyorsa oğlunu kuytu köşelere çekip gelinine karşı doldurur en fazla, bu tipe normal kaynana diyoruz. Ama seninki anlatımına göre hasta, kesinlikle psikolojik bir sorunu var diye düşünüyorum. MedCezirim haklı, bu kadını doktora götürün geç olmadan. Rahatsız olabilir.
senin kayınvaliden zirveyi zorluyor
patavatsız kaynanalar listesinde kesinlikle var
bu konu bana çoook can sıkıcı geldi
yahu insanın eşinin şaka bile olsa başkasına yakıştırılması ne berbat bişi
bu adam onun nikahlısı ya ayşe fatma dul bekar farketmez olmaz yaa
bu ne saçma sapan muhabbet
başka konu mu kalmadı gülünecek eğlenilecek
eşinin, annesine kesinlikle tepki vermesi lazım
sen, kendi kardeşin ve eşin varken
senin ailen iki dul adam için birini sen al birini de kardeşin alsın dese
eşin yine sessiz mi kalıcak
aman annen işte nolucak mı diyecek
eşin dur demedikten sonra durmaz
eşin dur dese de belki durmaz ama en azından bir fark olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?