kızlar kayınvalidem çok saçma konuşan biri.birgün akrabalarınla oturuyoruz. Herkezin yanında bana durup dururken oğlumun senlen evlenmeden önce çocukları vardı dedi.ha ha ha diye kahkaha attı.yok öyle birşey biliyorum.benimle alay geçiyor.sonra tanıdıkları iki dul kadın var.ikiside eşimden yaşca büyükler.kadının ikiside eşinden ayrılmış.eşimle, kaynıma döndü.özellikle eşime söyleyerek oğlum.birini sen birini kardeşin alsın dedi.yine ha ha ha.sonra tv magazinde bülent ersoyun genç sevgililerini anlatıyordu.sonra eşime ve kaynıma döndü oğlum biriniz bunu alında köşeyi dönün dedi.ben bu kadının aklı dengesinden şüphe duyuyorum.çok iğrenç ötesi şakalar yapıyor.gülmüyorum yorumda yapmıyorum aklını kaçırdığına inanıyorum.sizdede varmı benim kayınvalide modelinden?
Sinirleniğini anlarsa daha çok üstüne gelir.
Bence ya hiç sesini çıkarma yada onla gül eğlen ciddiye almadığını anlasın
Hiç normal değil, deli midir nedir.
Kocaman adamlara, evli barklı insanlara yapılacak şaka mı bu.
Tasvip etmem böyle insanları.
Allah yardım etsin size.
bence kafa :))) darılmayın ama kv yüzünden dayak yiyenlere nazaren çok komik ,şakacı bir kadın geldi bana...
Sonuçta hep oğulları üzerinden şaka yapıyor.ne var ki alınacak kırılacak,size bulaşmasın,kakara kikiri gülün işte ...kızmayın nolur...ben mizahı çok severim.benim kayınvalidem bir duvardan farksızdır....komik bulmasanızda kendince sizi neşelendiren kocaman bir kadın var hayatınızda...
Gönlünü yapın iki gülün bence...tabii ucu size dokunmuyorsa.))
bence kendini bilmez,dengesiz biri gibi görünüyor
çok can sıkar böylesi
Koskoca kadın ne kadar saçma davranmış konuşmuş.Duymamazlıktan gelerek tepki vermeyerek en doğrusunu yapıyorsunuz.Tepki vermesi gereken birisi varsa oda eşiniz.Çok rahatsız oluyorsanız eşinize bahsedin bu durumdan ya da tamamen yok sayın esprilerini(!) şakalarını.
Kızlar kayınvalidem çok saçma konuşan biri.Birgün akrabalarınla oturuyoruz. herkezin yanında bana durup dururken oğlumun senlen evlenmeden önce çocukları vardı dedi.ha ha ha diye kahkaha attı.yok öyle birşey biliyorum.benimle alay geçiyor.sonra tanıdıkları iki dul kadın var.ikiside eşimden yaşca büyükler.kadının ikiside eşinden ayrılmış.eşimle, kaynıma döndü.özellikle eşime söyleyerek oğlum.birini sen birini kardeşin alsın dedi.yine ha ha ha.sonra tv magazinde bülent ersoyun genç sevgililerini anlatıyordu.sonra eşime ve kaynıma döndü oğlum biriniz bunu alında köşeyi dönün dedi.ben bu kadının aklı dengesinden şüphe duyuyorum.çok iğrenç ötesi şakalar yapıyor.gülmüyorum yorumda yapmıyorum aklını kaçırdığına inanıyorum.sizdede varmı benim kayınvalide modelinden?
şakanın dozunu ayarlasa tamam okey.oğlarının dul kadınlarla ne işi var.oğullarının aklında yoksada aklına düşürecek.kayınvalidem biraz maceraperestir.bülent ersoy şakası zaten nasıl oğullarına böyle şeyleri yakıştırıyor anlamadım.
Kızlar kayınvalidem çok saçma konuşan biri.Birgün akrabalarınla oturuyoruz. herkezin yanında bana durup dururken oğlumun senlen evlenmeden önce çocukları vardı dedi.ha ha ha diye kahkaha attı.yok öyle birşey biliyorum.benimle alay geçiyor.sonra tanıdıkları iki dul kadın var.ikiside eşimden yaşca büyükler.kadının ikiside eşinden ayrılmış.eşimle, kaynıma döndü.özellikle eşime söyleyerek oğlum.birini sen birini kardeşin alsın dedi.yine ha ha ha.sonra tv magazinde bülent ersoyun genç sevgililerini anlatıyordu.sonra eşime ve kaynıma döndü oğlum biriniz bunu alında köşeyi dönün dedi.ben bu kadının aklı dengesinden şüphe duyuyorum.çok iğrenç ötesi şakalar yapıyor.gülmüyorum yorumda yapmıyorum aklını kaçırdığına inanıyorum.sizdede varmı benim kayınvalide modelinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?