Saç Kesim Şekilleri Bu modeli nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
Bu saçın biraz daha kıvırcık halini nasıl yapabilirim? Böyle doğal dursun istiyorum, saçlarım bu boyda benim de yeni kestirdim :6:

Eklentiler

• $dalga.webp
    $dalga.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 177
saçların nemli iken sıkıca balık sırtı ör,yaklaşık 6 saat sonra bu hale gelir,örmeye kahkül kısmından başlayacaksın yalnız

HİKAYE

O yil kis, nisanin sonuna kadar uzamisti. Kör oldugum ve yalniz yasadigim için çogunlukla evde kalmayi yegledim.Sonunda bir gün soguk hava gitti; bahar kendini gösterdi. Hava coskulu bir kokuyla dolmustu. Arka bahçeye bakan pencerenin önünde küçük, neseli bir kus devamli civildiyor, sanki beni disariya çagiriyordu.

Nisan ayinin degisken havasini bildigimden kislik mantoma sarildim. Fakat havanin degismesi üzerine yün kaskolumu, sapka ve eldivenlerimi biraktim. Üç çatalli bastonumu alip neseyle sundurmaya çiktim ve kaldirimin yolunu tuttum. Yüzümü günese dogru kaldirip, onu selamlayan bir gülümseme sundum. Sessiz çikmaz sokagimizda yürürken kapi komsum "Merhaba" diyerek seslendi ve gidecegim yere götürmeyi teklif etti: "Hayir, tesekkür ederim. Su bacaklar bütün kis dinlendi. Eklemlerimin harekete ihtiyaci var. Bu yüzden yürüyecegim" diye cevap verdim. Köseye vardigimda aliskanlikla durdum. Birinin gelip yesil isik yandiginda beni karsiya geçirmesini bekledim. Nedense bu sefer, öncekilere göre daha uzun süre beklemistim ve hala hiç kimse teklifte bulunmamisti. Sabirla beklerken, eskiden hatirladigim bir melodiyi mirildandim; çocukken ögrendigim "Hos geldin bahar..." sarkisiydi.Birden güçlü bir erkek sesi konustu: "Sesinizden çok neseli bir insan oldugunuzu hissettim. Sizinle caddeyi birlikte geçme serefini bagislar misiniz bana?" Kibarlikla iltifat görünce gülerek basimi salladim ve duyulabilir bir sesle "Evet" dedim.Kibarca koluma girdi ve birlikte kaldirimdan yola indik. Yavasça yolun karsisina geçerken, konusulabilecek en iyi konudan, havadan konustuk. Adimlarimizi birlikte atarken hangimiz rehber, hangimiz yardim aliyor, belli olmuyordu. Yolun karsisina varmamiza az kala isigin degistigini anlatircasina kornalar sabirsizca çalinmaya basladi. Kaldirima çikmak için birkaç adim daha attik. Ona dönüp, bana eslik ettigi için tesekkür etmek üzere agzimi açmistim ki, ben daha bir sey söylemeden o konustu: "Bilmem farkinda misiniz? Sizin gibi neseli bir insanla karsiya geçmek benim gibi bir kör için ne kadar muhtesem bir sey".

O bahar gününü hiç unutmayacagim.

"Bazen evrende kendimizi en yalniz hissettigimizde, sikintimizi atlatmak ve farkliligimizi ve yalnizligimizi hafifletmek için Allah bize, aynadaki aksimiz gibi bir ikiz gönderir."

Aynen katılıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence ya ör ıslakken biraz bekle ya da ince uçlu maşalardan kullanarak doğal dalgalar yap, sonra da biraz sprey sık, elinle dağıt saçlarını.:32:

Son düzenleme:
pantenenin 7/24 ekstra hacim veren spreyinden kullanıyorum ve saçlarım çok güzel oluyor. tavsiye ederim.

bu iyi gelmezse elidor tutuncu şişeyi de tavsiye ederim. onarıcı ve yeniden yapılandırıcı bakım spreyi diye geçiyor.

pantende biraz daha sert saçlar (hafif jölelenmiş gibi) olurken elidorda yumuşacık oluyor.

artı elidorun kokusu müthiş.

elektriklenmeye şekilsizliğe birebir :34:

pantenenin 7/24 ekstra hacim veren spreyinden kullanıyorum ve saçlarım çok güzel oluyor. tavsiye ederim.

bu iyi gelmezse elidor tutuncu şişeyi de tavsiye ederim. onarıcı ve yeniden yapılandırıcı bakım spreyi diye geçiyor.

pantende biraz daha sert saçlar (hafif jölelenmiş gibi) olurken elidorda yumuşacık oluyor.

artı elidorun kokusu müthiş.

elektriklenmeye şekilsizliğe birebir :34:

Ben de kaç gündür böyle bir şey arıyordum yaa hangisini alsam diyee. Süpersiiinn ! Çok teşekkürler :)

Bu saçın biraz daha kıvırcık halini nasıl yapabilirim? Böyle doğal dursun istiyorum, saçlarım bu boyda benim de yeni kestirdim :6:

hafif nemli saçlarına elidorun yeşil belirgin bukleler olan kreminden sür ve sonra saçını ortadan ikiye ayır.Saç tutamlarınıda kendi arasında ikiye ayırarak birbirine dola ve tokayla tuttur.Ne kadar kıvırcık veya dalgalı olmasını istiyorsan tutamlarını öyle ayarlayabilirsin.Ben denemiştim gerçekten güzel oluyor.Birazda sprey sıkarsan kalıcılığı daha iyi olur:)

hafif nemli saçlarına elidorun yeşil belirgin bukleler olan kreminden sür ve sonra saçını ortadan ikiye ayır.Saç tutamlarınıda kendi arasında ikiye ayırarak birbirine dola ve tokayla tuttur.Ne kadar kıvırcık veya dalgalı olmasını istiyorsan tutamlarını öyle ayarlayabilirsin.Ben denemiştim gerçekten güzel oluyor.Birazda sprey sıkarsan kalıcılığı daha iyi olur:)

Teşekkür ederiimm :16:

Teşekkür ederiimm :16:

Düzleştiricin varsa en kalın bulduğun bir şişe istediğin kalınlıkta bir tutam saçını düzgünce şişin bi ucundan diğerine lüle olacak şekilde sar ucunu bir parmağınla tut ısınmış düzleştiriciyi üzerinde saçın her tarafına değecek şekilde 1-2 dakika gezdir istediğin sonuca ulaşırsın mutlaka dene çok güzel oluyor :16:

Düzleştiricin varsa en kalın bulduğun bir şişe istediğin kalınlıkta bir tutam saçını düzgünce şişin bi ucundan diğerine lüle olacak şekilde sar ucunu bir parmağınla tut ısınmış düzleştiriciyi üzerinde saçın her tarafına değecek şekilde 1-2 dakika gezdir istediğin sonuca ulaşırsın mutlaka dene çok güzel oluyor :16:

Ayy çok değişikmiş , mutlaka deneyeceğimm :)

Back
X