Saç Kesim Şekilleri Bu modeli nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
Bu saçın biraz daha kıvırcık halini nasıl yapabilirim? Böyle doğal dursun istiyorum, saçlarım bu boyda benim de yeni kestirdim

Eklentiler

• $dalga.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 177
saçların nemli iken sıkıca balık sırtı ör,yaklaşık 6 saat sonra bu hale gelir,örmeye kahkül kısmından başlayacaksın yalnız

Aynen katılıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence ya ör ıslakken biraz bekle ya da ince uçlu maşalardan kullanarak doğal dalgalar yap, sonra da biraz sprey sık, elinle dağıt saçlarını.

Son düzenleme:
pantenenin 7/24 ekstra hacim veren spreyinden kullanıyorum ve saçlarım çok güzel oluyor. tavsiye ederim.

bu iyi gelmezse elidor tutuncu şişeyi de tavsiye ederim. onarıcı ve yeniden yapılandırıcı bakım spreyi diye geçiyor.

pantende biraz daha sert saçlar (hafif jölelenmiş gibi) olurken elidorda yumuşacık oluyor.

artı elidorun kokusu müthiş.

elektriklenmeye şekilsizliğe birebir

Ben de kaç gündür böyle bir şey arıyordum yaa hangisini alsam diyee. Süpersiiinn ! Çok teşekkürler :)

Bu saçın biraz daha kıvırcık halini nasıl yapabilirim? Böyle doğal dursun istiyorum, saçlarım bu boyda benim de yeni kestirdim

hafif nemli saçlarına elidorun yeşil belirgin bukleler olan kreminden sür ve sonra saçını ortadan ikiye ayır.Saç tutamlarınıda kendi arasında ikiye ayırarak birbirine dola ve tokayla tuttur.Ne kadar kıvırcık veya dalgalı olmasını istiyorsan tutamlarını öyle ayarlayabilirsin.Ben denemiştim gerçekten güzel oluyor.Birazda sprey sıkarsan kalıcılığı daha iyi olur:)

Teşekkür ederiimm

Teşekkür ederiimm

Düzleştiricin varsa en kalın bulduğun bir şişe istediğin kalınlıkta bir tutam saçını düzgünce şişin bi ucundan diğerine lüle olacak şekilde sar ucunu bir parmağınla tut ısınmış düzleştiriciyi üzerinde saçın her tarafına değecek şekilde 1-2 dakika gezdir istediğin sonuca ulaşırsın mutlaka dene çok güzel oluyor

Ayy çok değişikmiş , mutlaka deneyeceğimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…