- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Normal arkadaş, hele ki normal bir kız arkadaş, ne diye sabah uyandırsın ki bir erkeği!?!
Mantığınız alıyor mu bunu???
Bir de öptüm yazmış ya. Siz de hala yiyorsunuz bunu, tebrikler.
Çok yumuşakbaşlı, iyi niyetli birisiniz sanırım.
Eski konunuza da baktım. Ailesi için sizi bırakıp gitmiş.
Boşanmış biri olmanız sorun oluyormuş.
Bence barışmakla bir hata yaptınız.
Yine bırakıp gider.
Biraz gururlu olun, mantığınızı kullanın bence.
Duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin.
yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve birdaha kimseyi sevip sevemiyeceğim konusunda tereddütlerim olma konusunda konu açmış ve güzel desteklerinizi almıştım bu beyfendi uzun bir zaman sonra kendileri yine bana döndü iyi güzel bizde barıştık akşam sohbet ederken facesine benim ağzımdan çıkan sözleri paylaştı falan neyse burası çok önemli değil ancak hatunun biri bu paylaşımlardan birinin altına aynen şöyle yazmış..
"günaydın işe gidiyorum kalktınmı öptüm cumartesi günü iş çıkışı beni alırmısın seni göreyim ..."
daha önce sorduğumdada bu msjı görüp aradığımdada aldığım cevap o benim normal arkadaşım sabahları beni uyandırıyo falan yok daha neler dedim senin erkek arkadaşların yokmu normal diyo sohbet ettiğin hal hatır sorduğun onlardan ben yanılıyormuyum yoksa salak yerinemi konuluyorum...
bence o kızın peşine düşmek kusura bakmayın ama sizin haddinize değil. o adam olacak şahıs az elini vursaydı masaya da yazdırmasaydı böyle şeyler. hiç sevmem laubali kız arkadaşlarını. herkes yerini bilecek. benimde bu şekilde arkadaşlarım yok, eşiminde olamaz. bende biraz önce yazılan bir yorumunuzdan okudumki daha önce boşanmış olmanızla ilgili birde sizi bırakıp gitmiş. bende boşanma aşamasındayım yada öylemiyim bilinmez ama boşansam ve bir erkek bana bunu söylese hemen açarım yolunu defolup gitsin. kimki benim boşanmış olmama laf edecek keza seninde öyle. sende sana bu şekilde laf etmiş, bunu sorun edebilmiş örümcek beyinli arkadaşından bir an önce kurtul. yarın öbürgünde başka bişeyine laf eder. ve eğer sen bu lafların altında kalırsan yarın öbürgün ikinizden biri saygı sınırını aşar ve mutsuz son...
tabii umarım ben bunları bugünki asabi ruh halimle yazmıyorumdur, sizde mutlu olsursunuz. ama gerçekler acı..
beni tanıştırmasını isteyeceğim zaten bakalım ne diyecek...
beni tanıştırmasını isteyeceğim zaten bakalım ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?