- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 53
- 31
- Konu Sahibi limonata76
-
Mesela? Kitap ismi yazarsan daha yardımcı olursunÇok güzel kitaplar var okuyunca insanı kendine getiren okumanızı tavsiye ediyorum
Birşey yap diye zorlanınca yapma hevesim varsa da kalmıyor.belkide bu yuzden.ama kimseyi suçlayamam bu benim kendi iradem ile olan birşey.Rabbin huzuruna çıktığımda beni sıktılar bu yuzden namazı bıraktım diye bir bahaneyle çıkamam.Soğumanı gerektiren bi olay yaşamışsındır. En basitinden aile tavrı örneğin
:) büyü, mezhepsel olaylar falan degil miydi o yoksa dini icerik komplett mi yasak?Dini konular yasak diye biliyorum
Hiçbirşeyi red ettiğim yok.inancım var çok şükür.manevi açıdan zayıfım sadece. Maneviyatımı geliştirmem gerekiyor bunun için bir yok arıyorum.bir yandan da şükrediyorum şu durumdan dolayı vicdanım rahatsız diye.bu durumda olup vicdanım rahat bir şekilde yaşayabilirdim deDuyguların kabul ediyor mantığın red ediyor
Çatışıyorsun kendinle ben böyle açıklarım durumu
yasak mı cidden? Ben tartışmaya açık bir konu açmadım ki herkesin görüşü kendine.belki bir yardımı dokunan olur:) büyü, mezhepsel olaylar falan degil miydi o yoksa dini icerik komplett mi yasak?
İyi o zamanHiçbirşeyi red ettiğim yok.inancım var çok şükür.manevi açıdan zayıfım sadece. Maneviyatımı geliştirmem gerekiyor bunun için bir yok arıyorum.bir yandan da şükrediyorum şu durumdan dolayı vicdanım rahatsız diye.bu durumda olup vicdanım rahat bir şekilde yaşayabilirdim de
:) büyü, mezhepsel olaylar falan degil miydi o yoksa dini icerik komplett mi yasak?
Bana birinin yardımı dokunsun da oyle kapatılsın yaİçerik yasak diye biliyorum, zaten yasak değilse ve yanlış biliyorsam konu kapatılmaz devam eder bizde anlarız.
yasak mı cidden? Ben tartışmaya açık bir konu açmadım ki herkesin görüşü kendine.belki bir yardımı dokunan olur
Elinden geldiğince kılmaya çalış bırakma , kılmadıkca uzaklaşırsın soğursun.1 yıl oncesine kadar namazımı eksiksiz kılan biriydim zamanla aksatmaya başladım.şimdilerde tamamen bıraktım.çok üzülerek söylüyorum içimden hiç gelmiyor neden bu kadar katılaştım bilmiyorum bir kere uzaklaştım kalbim yumuşamıyor.bu mübarek gecede bile namaz kılmak zor geliyor ben böyle birisi değildim... ne günah işledim de Rabbim beni huzuruna kabul etmiyor diye düşünmeye başladım..namaz kılınca bile eski huzura varamıyorum kendimi kandırıyormuş hissine kapılıyorum görevmişcesine yapıyorum ibadeti yapsam bile. eskisi gibi olmak istiyorum...boşluktayım toparlayamıyorum nerden nasıl yardım alacağımı bilemiyorum konuyu anneme açtığımda beni suçlarcasına konuşuyor kendi kendine yaptın uzaklaştın dinden diyor.böyle yapması beni daha çok soğutuyor.
Vesvese mi sınav mı artık her ne ise var bişeylerYani o konuda bilgim yok içerik yasak diye biliyorum kapanmazsa zaten yasak değildir konu, ancak inancından soğumanın bir çok nedeni olabilir bu nedeni sayarsam ben ban yerim.Vesvese diyim sen anla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?