• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mümkün mü?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Merhaba kızlar..2 aydır biriyle beraberdim.Beraber olduğum kişi bankacı.Ben müşteri gidiyordum sürekli ismimi öğrenince sosyal paylaşım sitesinde eklemiş bylece tanışıp çıkmaya başladık..Neyse dün bana sordu sen Sivas'lısın Sivaslıları tanırsın Zara'lılar nasıl biridir bi adam gelmişti müşterim baya sorun çıkardı Zaralıymış falan dedi ben de üstünde durmadım..Ertesi gün faceden bakıyorum tanıyor olabileceğin kişilerde bi kız çıktı hiç ortak arkds falan yok,baktım Zara dalan yazıyor memleket kısmında..Benimde içime kurt düştü hiç yapmadığım birşeyi yaptım ve kıza mesaj attım son günlerde size bu İsimde biri ekledi mi falan diye oda evet kendisini engelledim cevabınızı aldıysanız sizi de engelliycem yazdı ve engelledi..Ben de erkek arkadasıma yazdım nasıl yaparsın bunu bitti vs diye ve tam 1 gün oldu cvp bile atmadı tek mesaj dahi..Böyle bir durum mümkün mü?

gercekten sasırıyorum bazılarınız baskalarının hayatına çok kolay mudahıl olabılıyorsunuz. kızın belkı erkek arkladası var belkı kardesı mesajlarını okuyor? kusura bakma davranışın çok çirkin ve çok ucuz

Bende ifrit olurum şu diğer kutusuna düşen mesajlar yokmu..yine konu sahibi bayanmış derdini sormuş bazıları var hele'' selam napıyorsun?'' yazıyor sanki tanışmışız gibi! her türlü yorumlanabilincek cevaplar ..sonunda çözüm buldum ,Konuya gelirsek mümkündür 2 aydır tanıyormuşsunuz zaten yol verin gitsin:ssz:

Arkadaslar ben hergün birilerine mesaj atmıyorum bayandan özür dileyerek sordum ve benim için cevabı çok önemliydi..Ve acaba yanlış mı yaptım yoksa bu mümkün mü diye size soruyorum..Benim şimdilik derdim bana yeter.Rica ediyorum soruma cevap veren mesajlar atın....

Sen bankaya musteri olarak mı gidiyordun? Eger öyleyse gerçekten çok tuhaf bir meslektasim varmış. Önüme gelen her yakisikliyi ekleyseydim ve daha vahimi onlar beni ekleseydi ooo!!

Merhaba kızlar..2 aydır biriyle beraberdim.Beraber olduğum kişi bankacı.Ben müşteri gidiyordum sürekli ismimi öğrenince sosyal paylaşım sitesinde eklemiş bylece tanışıp çıkmaya başladık..Neyse dün bana sordu sen Sivas'lısın Sivaslıları tanırsın Zara'lılar nasıl biridir bi adam gelmişti müşterim baya sorun çıkardı Zaralıymış falan dedi ben de üstünde durmadım..Ertesi gün faceden bakıyorum tanıyor olabileceğin kişilerde bi kız çıktı hiç ortak arkds falan yok,baktım Zara dalan yazıyor memleket kısmında..Benimde içime kurt düştü hiç yapmadığım birşeyi yaptım ve kıza mesaj attım son günlerde size bu İsimde biri ekledi mi falan diye oda evet kendisini engelledim cevabınızı aldıysanız sizi de engelliycem yazdı ve engelledi..Ben de erkek arkadasıma yazdım nasıl yaparsın bunu bitti vs diye ve tam 1 gün oldu cvp bile atmadı tek mesaj dahi..Böyle bir durum mümkün mü?

kızı bellıkı çok rahatsız etmıs.. ama keşke yazdıgın şeyi tek solukta yazsaydın ve daha samımı sorsaydın
belkı kız daha fazla ayrıntı verırdı sana.. durum ortada, kıza baya sarkmıs
ilk zamanlar sana yaptıgı gibi.

her müşterisi ekliyorsa durum vahim ..
zaten daha yeniymiş ilişkiniz,güvende yok ortada ..
yol ver gitsin .. istese arayabilirdi değilmi :ssz:

Boşver.. verilmiş sadakan varmış..

Back
X