annesi babası gazlamış belli
öncelikle kişiliği oturmamış başkasının lafıyla hareket eden biri
ayrıca seni de değiştirmeye çalışıyo
önce kapan
sonra işten çık
anneme git
annemin evini temizle
evden çıkma vs. vs.
bu cinsler böyle oluyo
bence iyi düşün
Bence aceleci davranmıssınız 7 8 ay nedir allah askına belki önemli bir durum vardı maddi bir sıkıntı söz konusuydu .. bu arada satır aralarında karamsar davrandm gibi şeyler yazmıssınız önce kendiniz inanmazsanız nasıl mutlu olursunuz ki?
yanlıs anlama ama ben bıraz bencıl oldugunu dusunuyorum .bencılce davranıyorsun cunku ,2 aylık flortluk asamasından hoopp nısanlılık devresıne gecmek ıstıyorsun .sen daha once nısan atmıs bırı olarak ,aılemın o kadar uzun bır donem sevgılı olarak kalmama ızın vermezler , bu sebebden bu 2 aylık ılıskının adı konulmalı nısan olmalı dıyorsun da ,karsı tarafın bunda ne sucu var.sen daha once nısan atmıs olabılırsın aılenınde bu sebebden uzun sure ılıskı yasamanıza ızın vermıyor olabılır ama,bu ne sevgılının sucu ne sevgılının aılesının sucu .2 aylık ılıskı de pat dıye nısan olur mu ? sevgılım aılesıyle konustuktan sonra degısıp nısan tarıhını ertelemek ıstedıgını belırtmıssın .ertelemekte cok da haklı buluyorum .kı nısan tarıhı ıcın cocugu aılesı etkıledıyse bıle cok normal buluyorum .kolaymı oyle 2 ay da nısan soz yapmak ,aılesı de cocuklarını dusundugu ıcın arastırmadan sormadan kımdır nedır bılmeden ole alalacele nısan yapılmasını ıstememıstır .bu da cok dogru bır davranıs ben acıkcası aılesını kutladım bu davranısından dolayı .kadın ben o kızı ıstemıyorum dememıs kı bıraz daha bekleyın demıs .bunu demesındekı amac bellı bıraz daha tanıyalım demek ıstemıs .sen gereksız yere kuruntu yapıyorsun bostan yere de cocuga kaprıs yapıyorsun .zaten ıyı bırıysen 8 aylık surecte anlarlar senın huyunu suyunu ,ama sen daha sımdıden trıplere gırmıs kaprıs yapıyorsun cocuga .
7-8 ay uzun bir süre değil lakin şu var ki karşı tarafın ailesi eğer ciddi değilse sadece oyalamak için bunu istiyorda olabilir. öyle ya adamların kararlarını nerden bilebilirsin ki? ya oyalayıp sonra çocuğun aklına girip vazgeçirirlerse?
bu işlerde uzatmaları oynamak pek hayırlı değildir bence. sizin tavrınız da gayet doğru olmuş. eğer istiyorsa ailesini ikna eder, aileler görüşür en azından bir söz kesilir sonra gerekioyrsa 7-8 ay sonra nişan yapılır. arada hiçbirşey net değiğilken salt verilen sözlere güvenip karşı tarafı beklemeyin bence. zaten birbirinizi tanımışsınız biraz, bir süredir görüşüyorsunuz ee bundan sonrasında da ya ciddi davranır ailesini ikna eder ya da biter. arası olmaz ve buna izin de vermeyin.
aynen cnm benim nişanımdan sonra düğün 6 ay attı ve o süreçte bile sorunlar çıktıda çıktı..şu an çk kısmetlerim var efendi temiz ailelerde var ama ben onun için ailemi karşıma alıyorum.peki ya bu süreçte aynen dediğin gibi ya benden vazgeçerse..ailesi başkasını gösterip kafaını karıştırırsa..ben sadece söz istedim zaten fazla bişey beklemedimki..ben bu kadar süre bekleyemem dedim.çünkü zoruma giden şey,beni duymadan önce annesnin memelekette kız bulup nişanlaması oğlunu ama beni duyunca aylarca erteleniyor..bu nasıl bir adaletsizlik cnm..sence ya hep ya hiçmi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?