bu mutluluk bana çok fazlaydı,en başından biliyordum.rüya bitti.olmam gereken yerdeym

canım 7-8 ay geç değil. Bence iyce tanıyın birbirinizi. Bak biz 2 ayda nişan yaptık, 3 ayda 3 defa ayrıldık. Birbirimizi tanımıyoruz. Ailelerimiz birbirini tanımıyor. Nişanmı nişan.. Kuru yüzükle oturup duruyoruz. Baştan bilseydim halbuki, böylemi davranırdım. Benimkide başlarda diyordu, uzun etek, kapalı bluz giy, sağa sola bakma falan diyordu. Alıştırdım. Şimdi sesi çıkmıyor. Sanki beni alırken, eteğimi, bluzumu görmüyordu.Resti çektim, şimdi gık diyemiyor. Alıştırma her dediğini yapmaya. İçinden kapanmak geliyorsa kapan, ama gelmiyorda sırf o memnun olsun diye kapanacaksan yazık sana. Hiç deneme derim. Sonuçta seni gördü, açık olduğunu bilerek bişeylere karar verdi.

Arkadaşım diğer konularının hepsini baştan sona okudum.

Sorunun tamamen senden kaynaklandığını düşünüyorum. Sırf evlenmek için yeterki erkek olsun diye insanları çevirip çevirip nişanlanalım diyorsun :S Adam haklı olarak 7 8 ay tanıyalım birbirimizi diyor yok diyorsun. Bu ne evlilik takıntısı sende ki anlamadım ben. Sanırım evdeki mutszluğundan yada ablalarına özendiğinden böyle davranıyorsun bilemiyorum ama psikolojininde düzgün olduğunu sanmıyorum ben. Herşey evlilik değil bekle eminim düzgün bir insan gelecektir ama sen her etrafındaki adama potansiyel koca adayı diye bakıp 2 ay içinde nişan istersen böyle çok zor.

en 8 aya cok mu dıyorsun benım ilişkım 8 senelık ve onun aılesı hala daha zaman oldugunu söyluyor :)) ben 25 o 27 yasında

evlenmek yuvamı kurmak istemek suçmu??daha önceden yaşanmışlıklarım hayal kırıklıklarıyla dolu..bu psikoloji olması normal değilmi sizce?ben vakit kaybetmek itemiyorum çünkü abim ben yanında kaldığım için evlenemiyor ve kendimi fazlalalık görüyrum ayrıca..evliliği kurtuluş olarak gördüğümüde düşünmeyin ama aile özlemi,sahiplenilme duygusuna çok ihtiyacım olduğu için düzenimi kurmak istiyorum..ablalarıma özendiğimi yazmışsınız ama rabbim bana evlilik dışı çoçuğu göstermsin..bu özenilecek bişeymi sizce??bu söznüzde çok saçma geldi bana doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…