Bu naptığını sanıyo...

sndz94

İkinci Lopez.
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
943
2
46
İstanbul
Kızlar o kadar saçma bir durumdayımki napıcağımı bilemiyorum yardım edin nolur. Sevgilimle her zamanki gibi yine kavga ettik ve sonucunda ayrıldık daha doğrusu ben gitmesini istedim 31 temmuzadan beri görüşmüyoruz konuşmuyoruz. bundan 4 gün önce tanımadığım bi numara 7 kere aramış yanlış numara olsa kaç kere arıyabilirki zaten ve annesinin numarasına benzettm ve ogünden itibaren hep özel numara aramaya başladı açıyorum cevap yok sapık olsa kaç kere arar ve bi insan niye kontrune kıyar. bende bunu yapmasından sıkıldım ve ona mesaj attım özelden arayıp naptğını sanıyosun sen diye şimdide mesaj atmıyo beyfendi naptığını sanıyo ya bu a.aşkına yardım edin bana arayan omu sizce:14:

yazdıgınız a.askına ne demek oluyor

o arayan numarayı sordum gizlimiş bilgilerini ve özelden arayan omu onu merak ediyorum sonra hep özelden aradı onu anlıyamamki kim olduğunu

evet bence de arayan eski sevgiliniz..
sizin anlamayacağınızı düşündü herhalde... :44:

o sizi gizliden arayınca sizde onu açıktan arayın..

yada mesaj atın, numaranı bu defa gizleyemişsin haberin olsun deyin :1:

ne biliyim bence üzülmeyin... hala aradığına göre aklı sizde kalmış olmalı...

çok afedersin ama ku...k acısı var arkadaşta...ee zor geçer...geçene kadar aman dilenir böyle...boşveerr

o arayan numarayı sordum gizlimiş bilgilerini ve özelden arayan omu onu merak ediyorum sonra hep özelden aradı onu anlıyamamki kim olduğunu

sonuçta rahatsız edecek boyutta aramış polise başvurup hemen bilgilerini ögrenebilirsin hem aramasını da istemiyorsun...7 aramayı gördügünüz zaman keske arasaydınız kimsiniz diye...

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama benim derdim ne siz ne diyosunuz ya ben aceleyle yazdım dokunduysa kusura bakmayın

telefonda sürekli mesajlaşan insanlar bu kısaltmalara alışıyor ahatsız olacak ne var anlamıyorum kız derdni yazmış sizin takıldığınız noktya bak düşünseniz o kısaltma o kadarda zor değil yani rahatça anlayabilirsiniz...
canım sende takma bence arayan o işte belli :)

Kızlar o kadar saçma bir durumdayımki napıcağımı bilemiyorum yardım edin nolur. Sevgilimle her zamanki gibi yine kavga ettik ve sonucunda ayrıldık daha doğrusu ben gitmesini istedim 31 temmuzadan beri görüşmüyoruz konuşmuyoruz. bundan 4 gün önce tanımadığım bi numara 7 kere aramış yanlış numara olsa kaç kere arıyabilirki zaten ve annesinin numarasına benzettm ve ogünden itibaren hep özel numara aramaya başladı açıyorum cevap yok sapık olsa kaç kere arar ve bi insan niye kontrune kıyar. bende bunu yapmasından sıkıldım ve ona mesaj attım özelden arayıp naptğını sanıyosun sen diye şimdide mesaj atmıyo beyfendi naptığını sanıyo ya bu a.aşkına yardım edin bana arayan omu sizce:14:

O ise ya da O degilse ne degisecek senin icin?
O oldugunu düsünürsek, sana kendini hatirlatmaya filan calisiyodur, onu ara diye. Ya da sadece merak ediyordur. Senin de barismaya niyetin varsa, arayip konusabilirsin. Ama kesinlikle bittyse senin icin. Telefonu kapat bi süre, ya da Türkiyede özel numaralara kapatma gibi bi sistem var sanirim. Bi süre öyle kullan telefonunu.

Bi de eger o ise, tam olgunlasamamis bi sevgilin var gibi. Dogru bi tavir degil. Bu bile benim icin bi daha iliskimi gözden gecirmeme yeterli bi sebep olurdu.

telefonda sürekli mesajlaşan insanlar bu kısaltmalara alışıyor ahatsız olacak ne var anlamıyorum kız derdni yazmış sizin takıldığınız noktya bak düşünseniz o kısaltma o kadarda zor değil yani rahatça anlayabilirsiniz...
canım sende takma bence arayan o işte belli :)

anlayamadıgım ıcın mı sordum sanıyorsun. ben ustume dusenı yaptım. konusu ıcın de Allah yardımcın olsun konu sahibi

dahi olan de ayrı yazılır:))))

neyse konuyu dağıtmayayım da ne yaptığı belli arkadaşım,tekrar başlamak istemek ve bu sefer de olmuyor yaa bitsin diyen o olmak benceee....

Back
X