Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türkçe ölmüyor merak etmeyin, mesleğinizden dolayıda hassasiyetinize saygı duyuyorum :) ama insan mesajlaşmaya alışınca klavyedede etkisi gösteriyor :)
Turkceyi öldürdügü icin. ben edebıyat ogretmenıyım
Bu tür tartismalara girmeyi hic sevmem aslinda ama dayanamiyorum bazen. Bir edebiyat ögretmeni icin türkce dilini kullaniminiz cok basarisiz. Gurbetci halimle hata bulabiliyorum. (siz ara diye baski yaptiginiz icin aradim)
Bir de edebiyat ögretmenlerine konusma dili, sanal ortam dili gibi ek dersler tavsiye ediyorum ben, yoksa anlasamayacaksiniz bizim gibi siradan türkce kullanicilari ile.
ya ben sinirden öyle yazmışım yoksa türkçeyi katlettiğim falan yok niye üstüme geliyosunuzki anlamıyorum ya
ve kızlar ben bundan hatasını anlaması için ayrıldım bana yaptıklarını bilseniz sokağa çıkarmıyo adam işte mesaj attım cevap vermiyo ona sinirim bozuldu
ya ben sinirden öyle yazmışım yoksa türkçeyi katlettiğim falan yok niye üstüme geliyosunuzki anlamıyorum ya
ve kızlar ben bundan hatasını anlaması için ayrıldım bana yaptıklarını bilseniz sokağa çıkarmıyo adam işte mesaj attım cevap vermiyo ona sinirim bozuldu
telefonunu özel numaraya kapat ve hiç tepki verme aradığında açma elbet dayanamayıp kim olduğunu söyleyen mesaj atacaktır ya da benim teli aç diyecektir. sen üstüne gittikçe mereklandırmak için ses çıkarmaz umursamıyormuş gibi yap.
sinirlerine hakim olabilirsen bu daha mantıklı :)))
türkçe tartışması konu sahibine derdini unutturmanın güzel bir yolu :))
Turkceyi öldürdügü icin. ben edebıyat ogretmenıyım
türkçe tartışması konu sahibine derdini unutturmanın güzel bir yolu :))
Cehaletimi mazur görünüz, sadece merak ettim ve öğrenmek istedim; reptomim Türkçe midir?