Bu naptığını sanıyo...

Lütfen kusuruma bakmayın ama bir tek Allah'ın adını kısaltmışsınız yani o kadar kelimeden.

Konunuza gelince, arar arar vazgeçer bir zaman sonra.
Nasıl olsa sizden kontör gitmiyor.

türkçe ölmüyor merak etmeyin, mesleğinizden dolayıda hassasiyetinize saygı duyuyorum :) ama insan mesajlaşmaya alışınca klavyedede etkisi gösteriyor :)

herkesın dusuncesıne saygı duyuyorum. umarım gercekten ölmüyordur

Dünya Türkçe konuşuyor darısı Türkiye'nin başına :) neyse...

Engelle veyahut numaranı değiştir :44:

Turkceyi öldürdügü icin. ben edebıyat ogretmenıyım

Bu tür tartismalara girmeyi hic sevmem aslinda ama dayanamiyorum bazen. Bir edebiyat ögretmeni icin türkce dilini kullaniminiz cok basarisiz. Gurbetci halimle hata bulabiliyorum. (siz ara diye baski yaptiginiz icin aradim):34:
Bir de edebiyat ögretmenlerine konusma dili, sanal ortam dili gibi ek dersler tavsiye ediyorum ben, yoksa anlasamayacaksiniz bizim gibi siradan türkce kullanicilari ile.

Bu tür tartismalara girmeyi hic sevmem aslinda ama dayanamiyorum bazen. Bir edebiyat ögretmeni icin türkce dilini kullaniminiz cok basarisiz. Gurbetci halimle hata bulabiliyorum. (siz ara diye baski yaptiginiz icin aradim):34:
Bir de edebiyat ögretmenlerine konusma dili, sanal ortam dili gibi ek dersler tavsiye ediyorum ben, yoksa anlasamayacaksiniz bizim gibi siradan türkce kullanicilari ile.

Turkce her yerde Turkcedir. ve bızım dılımız oyle dallara ayrılmıyor

ya arkadaşlar bunda tartışcak bişey yok aama sanal ortamda yazışıyoruz klavye kullanıyoruz insan alışıyo kısaltmalara harf yutmalara , heleki sürekli mesajlaşıyorsanız, yazmakla konuşmak bir değil kız konuşurkende kısaltarak konuşmuyordur, yani biri böyle bişey yaptımı alışkanlık haline gelmiş hemen tepki koyuluyo bende buna sinir oluyorum, hem mektup falan yazmıyoruz deftere kağıdada bu şeklde yazmıyoruz ya.. :)

ya ben sinirden öyle yazmışım yoksa türkçeyi katlettiğim falan yok niye üstüme geliyosunuzki anlamıyorum ya

ve kızlar ben bundan hatasını anlaması için ayrıldım bana yaptıklarını bilseniz sokağa çıkarmıyo adam işte mesaj attım cevap vermiyo ona sinirim bozuldu

ya ben sinirden öyle yazmışım yoksa türkçeyi katlettiğim falan yok niye üstüme geliyosunuzki anlamıyorum ya

ve kızlar ben bundan hatasını anlaması için ayrıldım bana yaptıklarını bilseniz sokağa çıkarmıyo adam işte mesaj attım cevap vermiyo ona sinirim bozuldu

varya çık karşısına konuş ben böyle şeylere deli olurum

telefonunu özel numaraya kapat ve hiç tepki verme aradığında açma elbet dayanamayıp kim olduğunu söyleyen mesaj atacaktır ya da benim teli aç diyecektir. sen üstüne gittikçe mereklandırmak için ses çıkarmaz umursamıyormuş gibi yap.

ya bak kardeş benim Allahın ismini bilerek kısaltığım falan yok git takılcak başka bişey bul yorum atma

ben kendı dusuncemı yazdım arkadasım. ustune gelmedım. sonradan konu büyüdü.

telefonunu özel numaraya kapat ve hiç tepki verme aradığında açma elbet dayanamayıp kim olduğunu söyleyen mesaj atacaktır ya da benim teli aç diyecektir. sen üstüne gittikçe mereklandırmak için ses çıkarmaz umursamıyormuş gibi yap.

sinirlerine hakim olabilirsen bu daha mantıklı :)))

Canim zaten hepimiz senin gibi kullaniyoruz türkceyi derdimizi anlatirken. Edebi eserler yaratmak degil bu baslikta kimsenin amaci.

Öz türkcemizden bi kelime olmasa bile; cok pis "troll" kokulari geliyor burnuma. Daha fazla desteklemek de istemiyorum bu eylemi.

türkçe tartışması konu sahibine derdini unutturmanın güzel bir yolu :))

Dimi ama bilmiyorlar ki kıymetimizi :1:

Konu sahibi, mesajlarına ve aramalarına cevap vermemen senin açından çok güzel olur.
Niyeti zaten seni kızdırarak kendine çekmek ve aratmak.
Ona istediğini verme...

Cehaletimi mazur görünüz, sadece merak ettim ve öğrenmek istedim; reptomim Türkçe midir?

hayır degıl. edebıyat ogretmenı olmak demek her kelımeyı Turkce kullanmak anlamına mı gelıyor? mesela Allah da Turkce kelıme degıl ama kullanıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X