Bu naptığını sanıyo...

ya dertleşmeye geldim buraya yaptıklarına bakın gerçekten daha çok sinirlendim

yok canım ben onun için demedim, ben bişey yapmadan duramzdım hem aramıcak sormucak hatalıyken hemde özelden falan arıcak çocuk gibi onun için dedim :) ya boşver sinirlencek bişey yok cevap verme rahatsız olmuş olabilirler saygı göster boşveerr

arkadaslar tartısmak ıcın burada degılım. konu sahıbıne soru sordum ve cevabımı aldım. ıstedıgınız gıbı kullanın Turkceyı ben sadece uzerıme dusenı yaptıgımı dusunuyorum.

canım ne dicek evet arayan bendim hatalıyım karşına çıkamıyorum falanmı, dikkatmi çekmeye çalışıyo napıyo bilmiyorum ama bence bu kadar kafaya takma yada sorununuz neyse al karşına konuş emin ol bu şekilde daha iyi olur sende rahatlarsın

canım ne dicek evet arayan bendim hatalıyım karşına çıkamıyorum falanmı, dikkatmi çekmeye çalışıyo napıyo bilmiyorum ama bence bu kadar kafaya takma yada sorununuz neyse al karşına konuş emin ol bu şekilde daha iyi olur sende rahatlarsın

ya vallahi bilseydim böyle bişey olcağını konu falan açmazdım ya şu yorumlara bakarmısın şaka gibiler:D
ben ondan ayrıldım ya dönmemi üstüne düşmemi istiyo ama yapmıycam özelede kapatıcam bakalım napıcak

ya bak kardeş benim Allahın ismini bilerek kısaltığım falan yok git takılcak başka bişey bul yorum atma

Bu yorumu bana yazmışsınız belliki.

Bu ne şiddet bu ne celal, kötü birşeymi yazdım ben???

Sadece Allah kelimesi kısaltılmış benimde dikkatimi çekti.
Git yorum atma demek yerine düzeltseydiniz keşke.

Konunuzla alakalıda yorum yaptım ama neyse....

hayır degıl. edebıyat ogretmenı olmak demek her kelımeyı Turkce kullanmak anlamına mı gelıyor? mesela Allah da Turkce kelıme degıl ama kullanıyoruz.

Yo ben sadece onu merak etmiştim. Türkçe kelime kullanmak zorunda değiliz tabiki de. Her dilden kullanabiliriz, özelliklede nickleri.

Konu sahibi bana neden yükleniyorlar demiş.
Şeytan ayrıntıda gizlidir diye bir deyim var bilirmisiniz.
Kişinin konuşmaları hareketleri hatta yazdıkları bile kendisi hakkında mesaj verir.Şahsen yazarken okuyacak kişiye saygı duymayan bir kişiye ben de oturup yorum yazma ihtiyacı hissetmem.Sonuçta konu açılıyor aciliyeti yok hiçmi önemsenmiyor okuyacak kişi.:19:
İmla kurallarını bilmiyor olabilir benim gibi ama bu düzgün yazamayacağı anlamına gelmez.Nasıl davranılmasını istiyorsanız o şekil davranacaksınız.

Son düzenleme:
Nasıl bir tesadüftürki, siz ondan ayrıldıkdan sonra özel numaralardan çağrılar gelmeye başladı ;)
Büyük ihtimalle odur..
Msjınıza da ne deyip cvp verecek ki?
Yaptığını anlamışsınız, o da çekiniyordur..
Msjınızdan sonra çağrı geldi mi?

Kişinin konuşmaları hareketleri hatta yazdıkları bile kendisi hakkında mesaj verir.Şahsen yazarken okuyacak kişiye saygı duymayan bir kişiye ben de oturup yorum yazma ihtiyacı hissetmem.Sonuçta Konu açılıyor aciliyeti yok hiçmi önemsenmiyor okuyacak kişi.:19:
İmla kurallarını bilmiyor olabilir benim gibi ama bu düzgün yazamayacağı anlamına gelmez.Nasıl davranılmasını istiyorsanız o şekil davranacaksınız.

daha neler ya... az daha abartsaydınız

Kişinin konuşmaları hareketleri hatta yazdıkları bile kendisi hakkında mesaj verir.Şahsen yazarken okuyacak kişiye saygı duymayan bir kişiye ben de oturup yorum yazma ihtiyacı hissetmem.Sonuçta Konu açılıyor aciliyeti yok hiçmi önemsenmiyor okuyacak kişi.:19:

haklısın.ben artık yorum yapmayacagım sana konu sahibi. kucuk bır elestırı yaptık dıye ki bu gereklıydı bıze saka gıbıler, sabrımı denıyorlar dıyor kendısı bılır. istedıgın gıbı kullan Türkceyi arkadasım e mi?

Back
X