Bu naptığını sanıyo...

bana saygı diyosunuzda burda burnu havada olanlar nolucak örneğin siz gibi hastalıkta Allahtan dimi

burnu havada olmak mı? Türkçeyi düzgün kullan denildi.açtığın başlık bile hatalı ona değinilmedi bile ama yapmadığın hakaret kalmadı.hastalıkla ne ilgisi var,saygısızlığında mı ondan ileri geliyor?

Sndz94 güzel kardeşim.İnan ama inan seni burda kimse ne kırmak nede incitmek istiyor.
Burda yapılan yorumların çoğu kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı oluyor.
Bir yorumdan sen ne kapabildiğine bak.Bana ne faydası var diye bak.
Cidden burda yapılan yorumlar sana ters gelsede bazen çok faydalı olabiliyor..
O yüzden bunlara sinirlenip ,kırılma ,gerilmede .
Bilmem bir abla olarak nasihatimi dinler misin ?

Son düzenleme:
Sndz94 güzel kardeşim.İnan ama inan seni burda kimse ne kırmak nede incitmek istiyor.
Burda yapılan yorumların çoğu kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı oluyor.
Bir yorumdan sen ne kapabildiğine bak.Bana ne faydası var diye bak.
Cidden burda yapılan yorumlar sana ters gelsede bazen çok faydalı olabilirler.
O yüzden bunlara sinirlenip ,kırılma ,gerilmede .
Bilmem bir abla olarak nasihatimi dinler misin ?

Bakın ben olayı yaşadıktan sonra size derdimi anlattım o kafayla eksik yanlış yazmış olabilrim ve birincisi hastalığım var diyorum.
inanın saygısız bi insan değilim ama şu yaptıklarınız şu durumdaki insana zor geliyo özellikle ergen diyen arkadaş beni yeterince gerdi zaten
ve şu konuyu baştan okursanız ne demek istediğimi anlıycaksınız

bir yanlış yazdım diye şu düşürdüğünüz duruma bakın ya insanlık hali yapamazmı olmıycak diye bişeymi var ya

Olabilir rahatsızlığın .
Şunu da bil ama burda kimsenin sana ne kini nede nefreti var.Bildiğin güzin ablalarız biz.
Farklı bir yanlışını görseydik yine diyecektik kardeşim mümkünse bunu düzelt diye.
Bu kadar takılma yani bunlara .:7:

Son düzenleme:
2 saate kalmaz konu kapanır :27::27::27:

konu sahıbı bence sen bu sekılde sevgılıne boyle cevaplar verıyosan o senı aramıyodur merak etme :27::27::27:

hala benım anlamadıgım da ALLAH ısmı nasıl kısaltılır :53::53::53:

Olabilir rahatsızlığın .
Şunu da bil ama burda kimsenin sana ne kini nede nefreti var.Bildiğin güzin ablalarız biz.
Farklı bir yanlışını görseydik yine diyecektik kardeşim mümkünse bunu düzelt diye.
Bu kadar takılma yani bunlara .:7:

derdim 1 ken 2 yaptınız sağolun konuyu ben abartmadım abartıldı ben kapatın dedikçe uzatanlar vardı herkez mesaj sayım dolsun diye yorum yapmasın

derdim 1 ken 2 yaptınız sağolun konuyu ben abartmadım abartıldı ben kapatın dedikçe uzatanlar vardı herkez mesaj sayım dolsun diye yorum yapmasın

mesaj sayısı mı? yazanların çoğu 1000 mesajı geçmiş,yapma lütfen :) hadi git dinlen bence,biraz yıprandın...keşke azıcık ılımlı yaklaşsaydın seninde canın sıkılmazdı.iyi geceler.

bu kadar takma kafana
yani rahatsızsan numaranı değiştir rehbere kapattır bidaha ulaşamaz sana

zıvanadan çıktı harbiden:) bir admin görsede kapatsa şu konuyu ben konudan geçdim hala geçemeyen var ya

Back
X