Bu naptığını sanıyo...

noktalı harflerden sukur haberım var ama klavyem bozuk oldugu ıcın boyle yazmak durumundayım.kımı harflerım basıyor kımı basmıyor

haberdar olduğunuza emindim fakat eleştiri yapmadan önce dönüp kendi yorumlarınıza bakmanızı tercih ederdim...
sizin klavyeniz bozuk olabilir, arkadaşın da el alışkanlığı kısaltmaları olabilir...

sizin klavyenize saygı duyacaksak eğer arkadaşın da eksik yazmasına duymalıyız...

bende harflerin yutulmadan yazılması gerektiğine inanan birisiyim fakat bu konuda ki hassasiyetimi ben öğretmenim diyerek dile getirmiyorum... ya da konuyu buna çevirmiyorum..
uygun bir dille yazabilirdiniz.. söz konusu konuyu kapatıp burada gelip kimseye Türkçe dersi vermeye hakkınız olduğuna inanmıyorum...

neyse neyse... saygı sonsuzdur öğretmenlere...

konu sahibi konunun ortasında ki gereksiz yorumlarım için affınıza sığınıyorum...

eminim özel numaradan arayıp duran sevgilindir ve nerede napıyor acaba falan diye merakından arıyordur. ben de sevgilimle kavga ettiğim zamanlarda hep özelden arayıp sesini falan dinler kapatırım gerçi kavga etmediğimiz zamanlarda da yapıyorum bunu ara sıra. kötü bişey ama alışkanlık işte sıkma canını :26:

ne kadar meraklısın konuya:)
bende evet hastalık var kardeşim dilim dönmüyo olabilir. sende insan olana kadar gelme
Bak arkadaşım terbiyeli konuşursan senin için de bizim için da daha güzel olur.Kimse sana kötü bir laf etmedi burda.
İn o tepeden az eleştiriye açık ol.Pohpohlanma arıyorsan yeri bura değil bilesin.

Son düzenleme:
haberdar olduğunuza emindim fakat eleştiri yapmadan önce dönüp kendi yorumlarınıza bakmanızı tercih ederdim...
sizin klavyeniz bozuk olabilir, arkadaşın da el alışkanlığı kısaltmaları olabilir...

sizin klavyenize saygı duyacaksak eğer arkadaşın da eksik yazmasına duymalıyız...

bende harflerin yutulmadan yazılması gerektiğine inanan birisiyim fakat bu konuda ki hassasiyetimi ben öğretmenim diyerek dile getirmiyorum... ya da konuyu buna çevirmiyorum..
uygun bir dille yazabilirdiniz.. söz konusu konuyu kapatıp burada gelip kimseye Türkçe dersi vermeye hakkınız olduğuna inanmıyorum...

neyse neyse... saygı sonsuzdur öğretmenlere...

konu sahibi konunun ortasında ki gereksiz yorumlarım için affınıza sığınıyorum...

ben her yorumumu uygun dılle yazdım. her yorumumda da onu kırmak ıstemedıgımı soyledım. ogretmen oldugumu vurgulamadım ki zaten kpssyı asmıs degılım

Lütfen kusuruma bakmayın ama bir tek Allah'ın adını kısaltmışsınız yani o kadar kelimeden.

Konunuza gelince, arar arar vazgeçer bir zaman sonra.
Nasıl olsa sizden kontör gitmiyor.

ya bak kardeş benim Allahın ismini bilerek kısaltığım falan yok git takılcak başka bişey bul yorum atma

ben kusura bakmayın dedim zaten ama her kafadan bi ses çıkıyo ben buna sinirlendim kusura bakmayın dediğim halde uzattılar tabikide bende Allah ismine önem veririm ama bilinçli yapmadım keşke sizin gibi kibarca uyaranlar olsaydı bu kadar canım sıkılmazdı:)

Ben kötü birşey yazmadım ama siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görüp cevap verdiniz.

hıc bır yerde uzatmadık. sen cevap verınce cevap hakkımız dogdu ve boylece uzadı.

beni madem kırmak istemedim veya hadi ben yanlış anladım ama birtek benmi yanlış anladım acaba? türkçe öğretmeniyim diye vurgulayanda sendin hatırlatırım türkçeyi yazmak için türkçe öğretmeni olmak gerekmiyo dmi

kımseyle tartısmak ıstemıyorum defalarca yazdım. yazdıklarımın hıcbırı o kadar kırıcı degıldı. hatta hıc kırıcı degıldı. sordugunuz soruya gelınce buyuk harfle yazmak konu sahıbıne bagırmak anlamına gelıyormus ki bu konuda bir yasantım olmustu forumda. o yuzden ben sadece Turkce kelımesının ılk harfını buyuk yazıyorum. konu lutfen dagılmasın ben nacizane fıkrımı belırttım sadece. tekrar soyluyorum bu haksız ve kırıcı bır elestırı degıldı

cümle başlangıçlarında değil de yorumun tamamını büyük harfle yazmak, bağırmak gibi algılanıyor. yoksa noktadan sonra büyük harfle başlamakta sıkıntı yok bence ama gerek de yok sanırım. ben aslında buna dikkat etmek istiyorum da uğraşasım gelmiyo. Türkçe'yi bilmediğimden ya da önemsemediğimden değil yoksa...

Son düzenleme:
beni madem kırmak istemedim veya hadi ben yanlış anladım ama birtek benmi yanlış anladım acaba? türkçe öğretmeniyim diye vurgulayanda sendin hatırlatırım türkçeyi yazmak için türkçe öğretmeni olmak gerekmiyo dmi

gercekten artık sana yorum yapmayacagım

Bak arkadaşım terbiyeli konuşursan senin için de bizim için da daha güzel olur.Kimse sana kötü bir laf etmedi burda.
İn o tepeden az eleştiriye açık ol.Pohpohlanma arıyorsan yeri bura değil bilesin.

şurda 2 tane arkadaşın var yazdıklarını beğenip duruyo başka konuya uzayın anladın yazmaaaaa

Son düzenleme:
eğer yanlış bilmiyorsam sitenin kuralları arasında da var imla kurallarına ve Türkçeye uygun yazmak,dikkat etmek.bu konu için değil genel olarak söyledim bunu.

Allah akıl versin sana .Ergen diyen birine kızmıştın ama bence çok doğru bir tespitde bulunmuş :)
Neyse çocuklara kızılmaz değil mi :)

eminim özel numaradan arayıp duran sevgilindir ve nerede napıyor acaba falan diye merakından arıyordur. ben de sevgilimle kavga ettiğim zamanlarda hep özelden arayıp sesini falan dinler kapatırım gerçi kavga etmediğimiz zamanlarda da yapıyorum bunu ara sıra. kötü bişey ama alışkanlık işte sıkma canını :26:
okadar üstüme geliyolarki sizlere teşekkür edemiyorum kusura bakmayın

sukur gerılecek kadar olmadım olmakta ıstemem. önumde kpss engelı var daha asamadım

Beni gerdiniz ama, cidden. :)

Ben bile bu yanlislari görebiliyorum.

"Şükür gerilecek kadar olmadım, olmak da istemem. Önümde KPSS engeli var daha aşamadığım. (ya da: Önümde KPSS engeli var, daha aşamadim)"

Umarim asarsin engelini, keske vaktim olsa da her girdigin yorumu -en azindan benim gördügüm hatalarini- düzeltsem, KPSS acisindan da cok faydali olurdu.

Bu arada 'shift' tusu da bozuk sanirim. Ilkokulda ögretilen bir kural vardir, hatta Türkce'nin en temel kurallarindan biridir; cümlenin ilk harfleri büyük yazilir.

Sadece kısaltmayarak yazın dendi oysa...
Ne salçalık kaldı ne de insanlık.
Size hakaret edilmezken, siz nasıl edebiliyorsunuz?

Beni gerdiniz ama, cidden. :)

Ben bile bu yanlislari görebiliyorum.

"Şükür gerilecek kadar olmadım, olmak da istemem. Önümde KPSS engeli var daha aşamadığım. (ya da: Önümde KPSS engeli var, daha aşamadim)"

Umarim asarsin engelini, keske vaktim olsa da her girdigin yorumu -en azindan benim gördügüm hatalarini- düzeltsem, KPSS acisindan da cok faydali olurdu.

Bu arada 'shift' tusu da bozuk sanirim. Ilkokulda ögretilen bir kural vardir, hatta Türkce'nin en temel kurallarindan biridir; cümlenin ilk harfleri büyük yazilir.

bu konuya gereken cevabı verdım

Back
X