Bu naptığını sanıyo...

ve evet düzgün yazmamış olabilirim dil dönmemesi gibi bi hastalığım var kelimeleri yuvarlıyamıyo olabilirim bu benim hatam değil ve bunu suratıma vuranlarıda kınıyorum ben burda ne derdindeyim siz ne derdindesiniz ya canınız kavgamı istiyo anlamıyorumki ayıp ya

konu sahibi ve sizin gibi kullanmıyoruz türkçeyi demişsinde

evet öyle dedim çünkü o arkadaş size hitaben "genelleyerek" hepimiz öyle kullanıyoruz demiş.bende genelleme yapmayın dedim.yoksa istediğiniz gibi kullanın,bu niye benim derdim olsun?

Son düzenleme:
alıntı yaparsan cevap hakkım dogar arkadasım. aksine ben ogrencım olmanı ısterdım. neden bu kadar sınırlenıyorsun ki? gercekten seni bu kadar kıracak derecede elestirel yorum yaptıgımı dusunmuyorum.

Kusura bakmayın amacım tartışmak değil ama yorumları okurken dayanamadım artık.
Konu sahibi bir kısaltma yapmış diye her yorumda bunu belirtmişsiniz.
Edebiyat öğretmeniyim, Türkçe öldürülüyor demişsiniz.
Ama sizde hiçbir yorumunuzda noktadan sonra büyük harfle başlamamışsınız.
Başkalarını eleştirmeden önce dönüp kendimize bakmanın faydası var sanırım.
Zira başkasının hareketi eleştirirken benzerini 'defalarca' yapmak komik oluyor...

Konuya dönersek...

Konu sahibi arkadaşım, bu kadar tesadüf olamaz bence.
Bir daha özelden ararsa, aç telefonu ve de ki telefonumu özellere kapatıyorum artık.
Belki o zaman gerçek kimliğiyle ortaya çıkar.
Ve gerçekten de telefonunu özele kapattır.

Zira başkasının hareketi eleştirirken benzerini 'defalarca' yapmak komik oluyor...

Konuya dönersek...

Bir daha özelden ararsa, aç telefonu ve de ki telefonumu özellere kapatıyorum artık.
beni anlayanlarda var Allaha şükür
ortaya atlıyıp bi kelimeyle kendini bişey sananlardan sıkıldım
öyle yapıcam canım yarını bekliyorum yarın ola hayr ola:)

ve bana ergen diyen arkadaş konu seni okadar sarmışki konudan bi ayrılamadın gitti ne yazık:(
biz burda derdmizi paylaşıyoruz burda önemli olan yaş falanda değil yani sende benden büyüksün demekki ergen diyebiliyosun ama yaşın için burlarda muhattaba girmende komik oluyo

Turkceyi öldürdügü icin. ben edebıyat ogretmenıyım

yani polemik yaratmak istemem de bari kendinizle çelişmeyiniz sevgili öğretmenim...

güzel Türkçemiz de noktalı harflerin varlığından haberdarsınızdır herhalde ...

edebıyat değil edebiyat
ogretmen değil öğretmen

diye düzeltme yapmama gerek yoktur sanırım....

saygılar....

Konuya dönersek...

kımseyle tartısmak ıstemıyorum defalarca yazdım. yazdıklarımın hıcbırı o kadar kırıcı degıldı. hatta hıc kırıcı degıldı. sordugunuz soruya gelınce buyuk harfle yazmak konu sahıbıne bagırmak anlamına gelıyormus ki bu konuda bir yasantım olmustu forumda. o yuzden ben sadece Turkce kelımesının ılk harfını buyuk yazıyorum. konu lutfen dagılmasın ben nacizane fıkrımı belırttım sadece. tekrar soyluyorum bu haksız ve kırıcı bır elestırı degıldı

yani polemik yaratmak istemem de bari kendinizle çelişmeyiniz sevgili öğretmenim...

edebıyat değil edebiyat
ogretmen değil öğretmen

saygılar....
Kendini yükseklerde görmekten başka bişey değil

edebıyat değil edebiyat
ogretmen değil öğretmen

saygılar....

noktalı harflerden sukur haberım var ama klavyem bozuk oldugu ıcın boyle yazmak durumundayım.kımı harflerım basıyor kımı basmıyor

buradaki mevzu türkçe değil bence. öyle olsaydı küçük harf, büyük harf noktalama, bağlaçlar falan alır başını gidedir bu konu. mevzu olan Allah kelimesinin biz müslümanlar için manevi önemi. şahsen ben onun için garipsedim ve doğru bulmadım. ben büyük harfle bile yazmaya özen gösteririm. siz herhangi bir kelime gibi kısaltarak yazdığınız için sorun oldu ki bence de hoş değil. art niyetle yaptığınızı düşünmüyorum ama keşke siz de afedersiniz haklısınız uyardığınız için sağolun diyip düzeltseydiniz konu uzamazdı.niyetim eleştirmek değil yanlış anlamayın.

neyse, sizin yerinizde olsam ben özel numaralara kapattırırdım ve böylece hem onu daha çok sinir ederdim hem de kafam ağrımazdı. bir taşla iki kuş :)

noktalı harflerden sukur haberım var ama klavyem bozuk oldugu ıcın boyle yazmak durumundayım.kımı harflerım basıyor kımı basmıyor

düzelene kadar yazma ozaman öğretmenim:) çünkü bana salça olduğunuz gibi sizede salça olabilirler
ve türkçe öğretmenyim diye niye bu kadar gerildin vurguladın anlamıyorum herkez olabilir

valla Allah, eminim neden benim adım küçük a yla yazıldı diye düşünmüyordur, buna ancak insanlar kafayı takabilir

valla yorumları okurken esas konu ne koptum ben olaydan yani

düzelene kadar yazma ozaman öğretmenim:) çünkü bana salça olduğunuz gibi sizede salça olabilirler
ve türkçe öğretmenyim diye niye bu kadar gerildin vurguladın anlamıyorum herkez olabilir

sukur gerılecek kadar olmadım olmakta ıstemem. önumde kpss engelı var daha asamadım

buradaki mevzu türkçe değil bence. öyle olsaydı küçük harf, büyük harf noktalama, bağlaçlar falan alır başını gidedir bu konu. mevzu olan Allah kelimesinin biz müslümanlar için manevi önemi. şahsen ben onun için garipsedim ve doğru bulmadım. ben büyük harfle bile yazmaya özen gösteririm. siz herhangi bir kelime gibi kısaltarak yazdığınız için sorun oldu ki bence de hoş değil. art niyetle yaptığınızı düşünmüyorum ama keşke siz de afedersiniz haklısınız uyardığınız için sağolun diyip düzeltseydiniz konu uzamazdı.niyetim eleştirmek değil yanlış anlamayın.

neyse, sizin yerinizde olsam ben özel numaralara kapattırırdım ve böylece hem onu daha çok sinir ederdim hem de kafam ağrımazdı. bir taşla iki kuş :)

ben kusura bakmayın dedim zaten ama her kafadan bi ses çıkıyo ben buna sinirlendim kusura bakmayın dediğim halde uzattılar tabikide bende Allah ismine önem veririm ama bilinçli yapmadım keşke sizin gibi kibarca uyaranlar olsaydı bu kadar canım sıkılmazdı:)

E güzel kardeşim sende düzgün yazmayı öğrenene kadar gelme derim bende sana.
Böyle gideriz sabaha kadar..Salçaymış .

ben kusura bakmayın dedim zaten ama her kafadan bi ses çıkıyo ben buna sinirlendim kusura bakmayın dediğim halde uzattılar tabikide bende Allah ismine önem veririm ama bilinçli yapmadım keşke sizin gibi kibarca uyaranlar olsaydı bu kadar canım sıkılmazdı:)

hıc bır yerde uzatmadık. sen cevap verınce cevap hakkımız dogdu ve boylece uzadı.

Back
X