• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl arkadaş ne yapmalıyım akıl verin kızlar???

sevgilinize aşık olsa neden sizin aranızı yapsın ki? bence siz çok kıskanç davranıyorsunuz. sırf bir ilişkiye başladınız diye sevgiliniz çok yakın arkadaşlarını hayatından çıkartmış sonra bir de üstüne sizin yakın arkadaşlarınızı da hayatından çıkartmasını istiyorsunuz. bir gün sevgilinizle ayrıldğınızda da ortada arkadaşsız kalıp ne kadar yalnız olduğunuza ağlarsınız. benim en yakın arkadaşım gelip bir kızla erkek bu kadar yakın olmaz deyip beni sevgilisinden kıskandığını belirtse hemen arkadaşlığımı keserdim onunla. 10 yıllık arkadaşınızdan şüpheleniyorsunuz ve güvenmiyorsunuz ama 5 aylık bir erkeğe güveniyorsunuz.. açıkçası bana çok garip geldi. herkesi kaybedecek gibi duruyorsunuz, aşk gözünüzü kör etmesin. dostluklar çok önemlidir.

öyle bişey kesinlikle düşünmedim ki. bi rahatsızlıkta hissetmedim bu zamana kadar arkadaşlıklarından . ama sevgilim benim hakkımda söylediklerini söyleyince anladım. sevgilim resmen dedi kıskanıyolar seni diye. başta çok ugraştı aramızı yapmak için çok savundu beni. ama sonra davranışları değişti gerçekten. tam olayları bilmiyorsun. söylenen bir sürü laf var. bu arkadaşım beni savunması gerektiği yerde savunmadı. diğer arkadaşının yanında oldu. bu bir. sonra benim eski ilişkimle ilgili sorun çıkmıştı ama sevgilim bana güvendi. arkadaşımda buna diyomuş ki bak benim hiç sevgilim olmadı beni alacak çok şanslı. sevgilim diyo ki bile bile niye böyle derki biri.

sonra evet bi kızla bi erkek samimi olmamalı bu aralarında bişey olcagı anlamında degil kıskançlıkta değil. sonucta dısarıdan bakılınca yanlış anlaşilır. sevgilimde aynen böyle düşündüğü için diğer kızları hayatından çıkardı. ben hiç bir zaman demedim ona böyle birşey. bunlarda senin arkadaşın diye samimi oldum dedi. yoksa olmazdım dedi.

sonuçta bi kızla bi erkek samimi olmamalı dediğimde arkadaşım bana hak verdi bende istemezim dedi. ama sevgilime seni benden bile kıskandı düşünebiliyo musun demiş. bu ikiyüzlülük değilmi. bana o zaman deseydi ne diyosun o da benim arkadaşım arıycam tabi diye. orda aynen böyle dedi ben aramıyorum o arıyor beni. o benim umrumda olmaz yoksa. bak mesajıda o yazdı buluşalım diye mesajı gösteriyo bana. niye öyle bi duruma getirdi ki mesela. ben onu suçlamadım. sonuçta orda demek istediğim arkadaşlarım ilişkimin çok içindeydi gerek yoktu onu kastettim belki samim olmamalı derken. kendisi direk savunmaya geçti.

beni arkamdan sevgilime kötüleyen insan zaten arkadaşım olmamalı. sevgilim yanımda olmasa dahi olmamalı diye düşünüyorum

Bana sevgiliniz pek masum gelmedi . 'bana sen bile böyle özledim demedin ' demiş bu ne demek ya bu laftan sonra ikisininde burnundan getirirdim .
Ya anlamıyorum ben mi çok safım kimsenin sevgilisini ne ararım nede özledim falan derim .
İnsanlardan uzak durmak ne kadar güzel bir şey böylelerini gördükçe .
Yakın ilişkiler kuruyorsunuz sonra böyle içinden çıkılmaz haller alıyor mesafe şart .

sevgilime de kızdım sen de hatalısın dedim. kabul ediyor. evet aynen öyle dedi sen bile böyle özledim demedin dedi. bak nasıl diyosun dedim. evet öyle dedi saşırdım bende diyo. bunu arkadaşıma desem mesela ne der. yine kıskanan yanlış anlıyan taraf ben mi olcam..

bende kimsenin sevgilisini arayıp demem seni özledim diye. erkek arkadaşıma da demem yani. arkadaşımıda anlamıyorum bilmiyorum napıcamm...

Son düzenleme:
arkadaşınız da biraz çirkefleşerek ayıp etmiş ama ben asıl suçu sevgilinde gördüm. sana gelip arkadaşının lafını taşıyor dedikodusunu yapıyorsa , arkadaşına da senin lafını taşıyıp dedikodunu yapıyordur.

sonuçta ben de arkadaşımın deidklerini söylüyorum sevgilime. birbirimizden bişey saklamıyoruz. bu durumda çok iğrenç herkes birbirinin arkasından sallıyo. sevgilim arkadaşımı kötülüyo. arkadaşım sevgilimi kötülüyo. aramıyorum diyo. ama arıyo yazıyo sevgilime. anlamadım bu nasıl iş...

sevgilime de kızdım sen de hatalısın dedim. kabul ediyor. evet aynen öyle dedi sen bile böyle özledim demedin dedi. bak nasıl diyosun dedim. evet öyle dedi saşırdım bende diyo. bunu arkadaşıma desem mesela ne der. yine kıskanan yanlış anlıyan taraf ben mi olcam..

bende kimsenin sevgilisini arayıp demem seni özledim diye. erkek arkadaşıma da demem yani. arkadaşımıda anlamıyorum bilmiyorum napıcamm...

Pek normal değil arkadaşın zaten çok yakın davranma sen. Uzaklaş hatta sonu pek iyi olmayabilir.

Aynı durumu yaşadım, benim en yakın kız arkadaşım aramızı yaptı ve hep üçümüz beraber aktiviteler yapmaya başladık. Erkek arkadaşım onu bir abisi gibi sahiplenmişti. Ben de gözüm kapalı güveniyordum. Gel gelelim benim içime bir tuhaflıklar gelmeye başladı hissettim sanki. Bir kaç gün sonra da bu yakın dostumun(!) benim hakkımda erkek arkadaşıma atıp tuttuğunu öğrendim. Şımarıkmışım ve aklıma gelmeyen birçok şey. Aynı mahallede oturuyorlardı ve sürekli onu çağırıp dertleşmeler başladı yani ben dertleştiklerini sanarken beni kötülüyormuş:53: sonra bir nedenden dolayı aramız bozuldu ve erkek arkadaşım bana o zaman söyledi tüm her şeyi arkadaşım diye aramızı bozmak istememiş kendisi, görüşmemi hep bir bahaneyle engelliyordu zaten bu da beni sorgulattı kendi içimde :44: sonuç; hayatımda bir daha kimseye dost demeyeceğim:49:

Son düzenleme:
benim erkek arkadaşım böyle bir durumda o arkadaşım olacak hatuna ağzının payını verir, bir daha ararsa başına gelecekleri anlatır ve bana durumu anlatarak ardan çekilirdi. sevgilimden eminim bu bir.

benim 10 senelik arkadaşım bana bunu yapamazdı. velevki yapsaydı saçlarını diline dolar dilini boğazına tıkardım.

dipnot olarak düşeyim; benim 10 senelik arkadaşım, ailecek görüştüğümüz can ciğerim bunu yapmaz. yapacak insanla yapmayacak insan kendini belli ediyor.

bu durumda bence hatalı sensin, senden sonrada erkek arkadaşın. sensin çünkü böyle bir insanla arkadaşsın. erkek arkadaşın çünkü çok ama çok özür dileyerek söylüyorum ; adam gibi davranamamış.

hadi diyelim ki bu durumu yaşadım. ben ikisini birbirine hediye eder canımı kurtarırdım valla:)

Bu konuda cok dikkatli ve sakin olmani oneririm. Benzer bir sey senin benim basima da geldi yillar once, ama ben senin degil arkadasinin pozisyonundaydim, ve kiz degil erkek tarafinin arkadasiydim. Beyimiz benim kiz arkadasimi gormus, begenmis, ben de o zamana kadar kac yildir bir yanlisini gormedigim icin kefil oldum ve o kiz arkadasimi gorusmeye tanismaya ikna ettim. Sonunda birlikte oldular ve bir sure devam etti, ama ben yine ara ara erkek arkadasimla gorusuyordum. (Cok uzun zamandir tanisiyorduk, hatta benim eski erkek arkadasimin da cok yakin dostuydu kendisi.)

Sonra bir gun disari ciktik birlikte, benim arkadasimla sorunlari vardi anlatiyordu, ben de yardimci olmaya calistim. Hem sorunlarini cozeceklerini dusundugumden, hem de aralarini yapan kisi oldugumdan cok dil doktum. Cocuk ayrilmayi dusunuyordu, kizin sinavi var diye ayrilacaksan bile sinavdan sonra ayril bak sakin simdi yapma, yazik edersin morali bozulur dedim en son. Ve ayni gun beni eve birakirken o kisiliksiz beni zorla opmeye kalkti, hatta resmen yalvardi izin vermem icin. :53: Bagirdim cagirdim, ittirdim, kendine gel dedim ittirirken vurdum hatta. Ben agzima geleni soyleyip eve girdikten sonra da mesaj atti utanmadan, ben ne istedigimi cok iyi biliyorum yine olsa yine yaparim diye. :53:Seni rezil ederdim ama sinava kadar hicbir sey soylemeyecegim, bes para etmezmissin dedim bir daha da konusmadim. Ama dayanamayip bir kiz arkadasima bu durumdan bahsettim, icime atiyorum soyleyemiyorum ama cok zor diye. O kiz arkadasim da diger kizi taniyordu hatta.

Sonra ne mi oldu? Beyimiz gitti arkadasima kendi yaptigini da inkar etmeden sanki ben de ona meyilliymisim gibi konustu. Sanki ben de ona ben de seninle olmayi istiyorum demisim gibi yalanlar soyledi. VE ARKADASIM BANA DEGIL ONA INANDI :ssz: Gunlerce ulasmaya calistim, konusmaya calistim. Durumu anlattigim diger kiz arkadas da ona olayin aslini anlatti. Telefonumda mesajlari duruyor, ispat edebilirim dedim, yine dinlemedi beni bir kere olsun. Yani pisi pisine kotu oldum.

Cok dikkat et derim, sen kiz arkadasinla konusmussun en azindan, o da sana sevgilin benle ilgilenmese bana yazmasa bir sey demem falan demis. Bir karar vermeden, bir taraf secmeden once iyice emin ol. Sonra cok uzulursun. Hicbir sey gorundugu gibi olmayabiliyor malesef..

EDIT: Yazmayi unutmusum bu arada, kiz o serefsizi affetti bir de :ssz: Ben de tencere kapak olmuslar dedim, uzulmedim bile sonra hic.

Son düzenleme:
benim erkek arkadaşım böyle bir durumda o arkadaşım olacak hatuna ağzının payını verir, bir daha ararsa başına gelecekleri anlatır ve bana durumu anlatarak ardan çekilirdi. sevgilimden eminim bu bir.

benim 10 senelik arkadaşım bana bunu yapamazdı. velevki yapsaydı saçlarını diline dolar dilini boğazına tıkardım.

dipnot olarak düşeyim; benim 10 senelik arkadaşım, ailecek görüştüğümüz can ciğerim bunu yapmaz. yapacak insanla yapmayacak insan kendini belli ediyor.

bu durumda bence hatalı sensin, senden sonrada erkek arkadaşın. sensin çünkü böyle bir insanla arkadaşsın. erkek arkadaşın çünkü çok ama çok özür dileyerek söylüyorum ; adam gibi davranamamış.

hadi diyelim ki bu durumu yaşadım. ben ikisini birbirine hediye eder canımı kurtarırdım valla:)

bende de suc var erkek arkadasimda da. biz sadece aramizi yapti cok ugrasti diye silip atmadik. Yani erkek arkadasimin gorusu bu. Ama bu saatten sonra guvenemem zaten bu insana ben.

Bu konuda cok dikkatli ve sakin olmani oneririm. Benzer bir sey senin benim basima da geldi yillar once, ama ben senin degil arkadasinin pozisyonundaydim, ve kiz degil erkek tarafinin arkadasiydim. Beyimiz benim kiz arkadasimi gormus, begenmis, ben de o zamana kadar kac yildir bir yanlisini gormedigim icin kefil oldum ve o kiz arkadasimi gorusmeye tanismaya ikna ettim. Sonunda birlikte oldular ve bir sure devam etti, ama ben yine ara ara erkek arkadasimla gorusuyordum. (Cok uzun zamandir tanisiyorduk, hatta benim eski erkek arkadasimin da cok yakin dostuydu kendisi.)

Sonra bir gun disari ciktik birlikte, benim arkadasimla sorunlari vardi anlatiyordu, ben de yardimci olmaya calistim. Hem sorunlarini cozeceklerini dusundugumden, hem de aralarini yapan kisi oldugumdan cok dil doktum. Cocuk ayrilmayi dusunuyordu, kizin sinavi var diye ayrilacaksan bile sinavdan sonra ayril bak sakin simdi yapma, yazik edersin morali bozulur dedim en son. Ve ayni gun beni eve birakirken o kisiliksiz beni zorla opmeye kalkti, hatta resmen yalvardi izin vermem icin. :53: Bagirdim cagirdim, ittirdim, kendine gel dedim ittirirken vurdum hatta. Ben agzima geleni soyleyip eve girdikten sonra da mesaj atti utanmadan, ben ne istedigimi cok iyi biliyorum yine olsa yine yaparim diye. :53:Seni rezil ederdim ama sinava kadar hicbir sey soylemeyecegim, bes para etmezmissin dedim bir daha da konusmadim. Ama dayanamayip bir kiz arkadasima bu durumdan bahsettim, icime atiyorum soyleyemiyorum ama cok zor diye. O kiz arkadasim da diger kizi taniyordu hatta.

Sonra ne mi oldu? Beyimiz gitti arkadasima kendi yaptigini da inkar etmeden sanki ben de ona meyilliymisim gibi konustu. Sanki ben de ona ben de seninle olmayi istiyorum demisim gibi yalanlar soyledi. VE ARKADASIM BANA DEGIL ONA INANDI :ssz: Gunlerce ulasmaya calistim, konusmaya calistim. Durumu anlattigim diger kiz arkadas da ona olayin aslini anlatti. Telefonumda mesajlari duruyor, ispat edebilirim dedim, yine dinlemedi beni bir kere olsun. Yani pisi pisine kotu oldum.

Cok dikkat et derim, sen kiz arkadasinla konusmussun en azindan, o da sana sevgilin benle ilgilenmese bana yazmasa bir sey demem falan demis. Bir karar vermeden, bir taraf secmeden once iyice emin ol. Sonra cok uzulursun. Hicbir sey gorundugu gibi olmayabiliyor malesef..

EDIT: Yazmayi unutmusum bu arada, kiz o serefsizi affetti bir de :ssz: Ben de tencere kapak olmuslar dedim, uzulmedim bile sonra hic.

Neler oluyor yaa. Hayretle okudum yazdiklarini. Bi de tanidigin bildigin insan bunu yapan. Cok ilginc ya. Kimseye guvenemicez mi :((

pelinkr, erkek arkadaş kız arkadaş olmak demek birbirinize sevgi, saygı ve sadakat ile bağlı olmak değil midir?

ben erkek arkadaşım 10 senelik canım kanım arkadaşımla görüşsün konuşsun isterim. ben aynı zamanda erkek arkadaşım10 senelik arkadaşımla görüşüp konuşurken rahat ve huzurlu olmak isterim.

sende bunu istemez misin? senin hakkın değil mi bu yani? e şimdi hep süphe. kimle tanıştıracaksın artık sen bu adamı?

ben seni kırmadan son bir şey yazayım arkadaşım. bence bu adam aklı havada, ne yaptığı belli olmayan, tabiri caiz ise (lütfen beni affet) kaypak bir adam. kız için bir şey demiyorum. bu hayatta bir anama, bir kız kardeşime bir de 10 senelik dostuma güvenirim.

bpşuna mı diyoruz bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır diye...

Son düzenleme:
3 aydır sevgilim var. aramızı samimi kız arkadaşlarım yaptı. sevgilimin daha önceden samimi kız arkadaşları varmış. ama biz çıkmaya başladıktan sonra onlarla ilişkiyi kesti. ama aramızı yapan kızlarla samimiyetini sürdürdü benim yakın arkadaşlarımdı çünkü

son zamanlarda bu kızlarda kıskançlık başladı hareketleri değişti sanki. sevgilimde farketti. sonra bir tanesi olmuycak bişey dedi. diğeri de beni aramıyor sormuyor sevgilimi arıyordu o dönemde. ben de konuştum dedim bir kızla bir erkek samimi olmamalıymış dedim. arkadaşımda bana hak verdikonuşma esnasında. bana dedi ki sevgilimden için o beni aramasa ben hayatta aramam onu bak o yazdı bana görüşelim buluşalım diye. tabi ben şok çünkü sevglim o aradı beni diyor..

neyse biz sevgilimle konuştuk ve arkadaşımı aradım dedim olmuycak şeyler söylendi dedim. söylediği bir sürü şey var sevgilim mutluyuz diyormmuş o da diyor muş ki 40 yıllık sevgililerde ayrılıyo.. benim dedikodumu yapıyormuş sevgilime. neyse bu bagırdı cagırdı lanet olsun sizi tanıştırdıgım güne dedi. çirkinleşti çok.

sonra sevgilimi arıyor ona yazıyor özledim diyormuş. sevgilim diyoki çok şaşırdım öyle de bir diyo ki sen bile öyle özledim demedin. sevgilim lafına bakın... beni hiç aramıyo sormuyo ki o gün bana demişti ki sevgilimden için zaten o benim umrumda değil. benle senin için samimi olmuş ben onu silerim. aynen böyle söyledi. sonrada sevgilimi arıyor soruyor.

çok komik insanları anlamıyorum gerçekten. ben bu kıza napıcam barışmak kesinlikle istemiyorum. bu insan beni 10 senelik arkadaşım sevgilimi ise 5 aydır tanıyo dşünün. ama ailecekte tanışıyoruz. nasıl bir yol izlemeliyim?

ya sorun sevgilinizdeyse? mesajları arama kayıtlarını görmek isteyin...

Burda erkek arkadasinizda hatayi buldum madem ilgili size karsi kesin konusmayi mesafe koyun belliki oda memnun halinden birde arayi kiziştirir gibi laf taşıyor kendini kiymete bildiriyor kesin çözüm ya sizinle ilişkiyi kesecek yada arkadaşinizla...

Arkadaşınla sevgilini hiçbir zaman böyle yakınlaştırmayacaksın. Sonunda arkadaşın seni siler sevgilin izin verirse sevgiline yakınlaşır sende öyle bakakalırsın. Ben de neredeyse 1 ay öncesinde yaşadım bu durumu ve çok kötü bir durum. Eğer arkadaşlarını kaybetmek istemiyorsan sevgilinle samimi olmasına izin vermeyeceksin. Şuan ki durumunda o arkadaşınla özellikle sevgilinin muhatabını kesmesi daha doğru olur. Düzgün bir dille bir daha mesaj atmamasını ve görüşmek istemediğini söylemesi gerekir.

ya sorun sevgilinizdeyse? mesajları arama kayıtlarını görmek isteyin...

Gördüm mesajlari arama kayitlarini. Sevgilimde ariyordu arkadasimda. Ama arkadasim bana yok ben aramam onu o beni aramasa dedi. Bende sasirdim hatta ne bicim konusuyo diye. arkadasim tabi ariycam demesini bekledim. Bu sekilde konustu sonra sevgilim onu aramadigi yazmasigi halde ariyor yaziyor.

Siz ne dusunurdunuz bu durumda:( bu arkadasa guvenilir mi...

Burda erkek arkadasinizda hatayi buldum madem ilgili size karsi kesin konusmayi mesafe koyun belliki oda memnun halinden birde arayi kiziştirir gibi laf taşıyor kendini kiymete bildiriyor kesin çözüm ya sizinle ilişkiyi kesecek yada arkadaşinizla...

evet onda da var hata bende de var. Bende iliskimize cok soktum arkadaslarimi. Herseyimizi biliyolardi gerek yokmus..

Aynı durumu yaşadım, benim en yakın kız arkadaşım aramızı yaptı ve hep üçümüz beraber aktiviteler yapmaya başladık. Erkek arkadaşım onu bir abisi gibi sahiplenmişti. Ben de gözüm kapalı güveniyordum. Gel gelelim benim içime bir tuhaflıklar gelmeye başladı hissettim sanki. Bir kaç gün sonra da bu yakın dostumun(!) benim hakkımda erkek arkadaşıma atıp tuttuğunu öğrendim. Şımarıkmışım ve aklıma gelmeyen birçok şey. Aynı mahallede oturuyorlardı ve sürekli onu çağırıp dertleşmeler başladı yani ben dertleştiklerini sanarken beni kötülüyormuş:53: sonra bir nedenden dolayı aramız bozuldu ve erkek arkadaşım bana o zaman söyledi tüm her şeyi arkadaşım diye aramızı bozmak istememiş kendisi, görüşmemi hep bir bahaneyle engelliyordu zaten bu da beni sorgulattı kendi içimde :44: sonuç; hayatımda bir daha kimseye dost demeyeceğim:49:

kesinlikle kimseye guvenmiycem bir daha hic kimseye:(

pelinkr, erkek arkadaş kız arkadaş olmak demek birbirinize sevgi, saygı ve sadakat ile bağlı olmak değil midir?

ben erkek arkadaşım 10 senelik canım kanım arkadaşımla görüşsün konuşsun isterim. ben aynı zamanda erkek arkadaşım10 senelik arkadaşımla görüşüp konuşurken rahat ve huzurlu olmak isterim.

sende bunu istemez misin? senin hakkın değil mi bu yani? e şimdi hep süphe. kimle tanıştıracaksın artık sen bu adamı?

ben seni kırmadan son bir şey yazayım arkadaşım. bence bu adam aklı havada, ne yaptığı belli olmayan, tabiri caiz ise (lütfen beni affet) kaypak bir adam. kız için bir şey demiyorum. bu hayatta bir anama, bir kız kardeşime bir de 10 senelik dostuma güvenirim.

bpşuna mı diyoruz bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır diye...

10 senelik dostum dost degilmis. Beni savundugu yerler coktu evet. Ama bi dostun yapmayacagi sekilde dedikodumu yapti hemde sevgilime. Beni savunmasi gerektigi yerde savunmadi. Beni yalanci durumuna dusurdu kotuledi sevgilime karsi

dost diye bisey yok o yuzden bu hayatta. Birdaha hic kimseye guvenip biseyimi anlatmiycam:( Hersey icimde yasanacak ve bitecek.

10 senelik dostum dost degilmis. Beni savundugu yerler coktu evet. Ama bi dostun yapmayacagi sekilde dedikodumu yapti hemde sevgilime. Beni savunmasi gerektigi yerde savunmadi. Beni yalanci durumuna dusurdu kotuledi sevgilime karsi

dost diye bisey yok o yuzden bu hayatta. Birdaha hic kimseye guvenip biseyimi anlatmiycam:( Hersey icimde yasanacak ve bitecek.

canım benim öyle deme. her şey senin bilgin ve kontrolün dahilinde olduktan sonra sorun yok. güvenin dahilinde demeliydim belkide.

sevgilin güvendigin biri olsun.
arkadaşın güvendiğin biri olsun.
en önemlisi sen kendine güven.
sınırların belli olsun.
sevgilin senin güvenmedigin insanla telefonda gorusmesin. sadece cok guvendigin insanlarla, ailen kuzenlerin vesaire bu sekilde gorustur.

ayrıyeten, 'aranızı yaptı' diye sizin tapunuzu mu aldı arkadaşın? ben hala erkek arkadaşının olgun olmadığı ve yanlış bir insan olduğu görüşündeyim.

canım yaşlarınız kaç?

Son düzenleme:
canım benim öyle deme. her şey senin bilgin ve kontrolün dahilinde olduktan sonra sorun yok. güvenin dahilinde demeliydim belkide.

sevgilin güvendigin biri olsun.
arkadaşın güvendiğin biri olsun.
en önemlisi sen kendine güven.
sınırların belli olsun.
sevgilin senin güvenmedigin insanla telefonda gorusmesin. sadece cok guvendigin insanlarla, ailen kuzenlerin vesaire bu sekilde gorustur.

ayrıyeten, 'aranızı yaptı' diye sizin tapunuzu mu aldı arkadaşın? ben hala erkek arkadaşının olgun olmadığı ve yanlış bir insan olduğu görüşündeyim.

canım yaşlarınız kaç?

ben 25 o 27 yasinda.

erkek arkadasima guveniyorum. Ama bazi hatalari da var evet. Arkadaslarimda asiri samimi olan oydu sonucta. O istemese bu kadar samimi olmazlardi.

arkadasim aramizi yaptigini soyleyip duruyor. Evet cok ugrasti zamaninda sagolsun.

ama sirf aramizi yapti diye bu son olanlari kabul etmek zorunda miyim :(

ben 25 o 27 yasinda.

erkek arkadasima guveniyorum. Ama bazi hatalari da var evet. Arkadaslarimda asiri samimi olan oydu sonucta. O istemese bu kadar samimi olmazlardi.

arkadasim aramizi yaptigini soyleyip duruyor. Evet cok ugrasti zamaninda sagolsun.

ama sirf aramizi yapti diye bu son olanlari kabul etmek zorunda miyim :(

hayir degilsin. erkek arkadasina guveniyorsan sorun yok. bari erkek arkadasina yanlislarini otur anlat birbir canim tepkinide belli et. sende erkek arkadasinda o bayanla bir daha konusmayin.

Back
X