sevgilinize aşık olsa neden sizin aranızı yapsın ki? bence siz çok kıskanç davranıyorsunuz. sırf bir ilişkiye başladınız diye sevgiliniz çok yakın arkadaşlarını hayatından çıkartmış sonra bir de üstüne sizin yakın arkadaşlarınızı da hayatından çıkartmasını istiyorsunuz. bir gün sevgilinizle ayrıldğınızda da ortada arkadaşsız kalıp ne kadar yalnız olduğunuza ağlarsınız. benim en yakın arkadaşım gelip bir kızla erkek bu kadar yakın olmaz deyip beni sevgilisinden kıskandığını belirtse hemen arkadaşlığımı keserdim onunla. 10 yıllık arkadaşınızdan şüpheleniyorsunuz ve güvenmiyorsunuz ama 5 aylık bir erkeğe güveniyorsunuz.. açıkçası bana çok garip geldi. herkesi kaybedecek gibi duruyorsunuz, aşk gözünüzü kör etmesin. dostluklar çok önemlidir.
öyle bişey kesinlikle düşünmedim ki. bi rahatsızlıkta hissetmedim bu zamana kadar arkadaşlıklarından . ama sevgilim benim hakkımda söylediklerini söyleyince anladım. sevgilim resmen dedi kıskanıyolar seni diye. başta çok ugraştı aramızı yapmak için çok savundu beni. ama sonra davranışları değişti gerçekten. tam olayları bilmiyorsun. söylenen bir sürü laf var. bu arkadaşım beni savunması gerektiği yerde savunmadı. diğer arkadaşının yanında oldu. bu bir. sonra benim eski ilişkimle ilgili sorun çıkmıştı ama sevgilim bana güvendi. arkadaşımda buna diyomuş ki bak benim hiç sevgilim olmadı beni alacak çok şanslı. sevgilim diyo ki bile bile niye böyle derki biri.
sonra evet bi kızla bi erkek samimi olmamalı bu aralarında bişey olcagı anlamında degil kıskançlıkta değil. sonucta dısarıdan bakılınca yanlış anlaşilır. sevgilimde aynen böyle düşündüğü için diğer kızları hayatından çıkardı. ben hiç bir zaman demedim ona böyle birşey. bunlarda senin arkadaşın diye samimi oldum dedi. yoksa olmazdım dedi.
sonuçta bi kızla bi erkek samimi olmamalı dediğimde arkadaşım bana hak verdi bende istemezim dedi. ama sevgilime seni benden bile kıskandı düşünebiliyo musun demiş. bu ikiyüzlülük değilmi. bana o zaman deseydi ne diyosun o da benim arkadaşım arıycam tabi diye. orda aynen böyle dedi ben aramıyorum o arıyor beni. o benim umrumda olmaz yoksa. bak mesajıda o yazdı buluşalım diye mesajı gösteriyo bana. niye öyle bi duruma getirdi ki mesela. ben onu suçlamadım. sonuçta orda demek istediğim arkadaşlarım ilişkimin çok içindeydi gerek yoktu onu kastettim belki samim olmamalı derken. kendisi direk savunmaya geçti.
beni arkamdan sevgilime kötüleyen insan zaten arkadaşım olmamalı. sevgilim yanımda olmasa dahi olmamalı diye düşünüyorum