Bu nasıl aşk

Ayrıca insanım sevince kafa başka çalışıyor ya da çalışmıyor. Ayrıca ben devletin verdiği kimliğe bakmışım daha ne yapacaktım pardon. Siz evlenmeden önce müstakbel eşlerinizin peşine dedektif mi taktınız.
Geçmişten değil gelecekten haber ver
Evet adam seni kandırmış, buraya kadar suç onundu
Şimdi öğrendi, ayrılmazsan sen ondan daha beter konuma düşersin bence
O kadar mı düştün yani,üç kağıtçı evli ama zamparanın biri de olsa ama seviyoruuum ne demek. Aşkından ölsen yüzüne tükürmen lazım.Sende kadınsın, yarın birgün seni de aldatır çünkü karakter değişmez

Dosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.
Al birini vur ötekine o zaman. Neyse bunca şeye rağmen ben bu adama güvenirim diyorsanız bravo

Ben ayrıyım zaten konuyu açtığıma pişman ettiniz. Sadece dertleşeyim dedim ne metresliğim kaldı ne başka şeyim. Benim onun evli halini kabul edeceğini düşünseydi başta söylerdi bu açıdan bakılmalı. Ayrıldım mı evet. Seviyor muyum evet. Aşk bir günde kalpten çıkıyor mu hayır. Yeterince açık. Öyle çok saldırdınız ki ben bu ilişkiyi savunur hale geldim.

Kızlar biri durumu özet geçse? Bu hanım farkında olmadan evli biriyle görüşmüş, adam kandırmış. Aslında evliymiş. Karısı da aynı zamanda adamı aldatıyormuş mu? Konu sahibi de avukat arkadaşına gitmiş, avukat da müvekkiliyle ilgili bilgileri kendisine söylemiş yani bir nevi 2. Kadına? 404 error
düzeltme:imla hatası

Kızlar biri durumu özet geçse? Bu hanım farkında olmadan evli biriyle görüşmüş, adam kandırmış. Aslında evliymiş. Karısı da aynı zamanda adamı aldatıyormuş mu? Konu sahibi de avukat arkadaşına gitmiş, avukatta müvekkiliyle ilgili bilgileri kendisine söylemiş yani bir nevi 2. Kadına? 404 error
:D evet tatlım gece gece Error yaptı beynimiz konu sahibi sağolsun doğru anlamış sin :D konu sahibi asikmis ayrılmış affetmezmis geri donmezmis ama evli olduğu için değil yalan söylediği için bla bla :KK47:

Ben ayrıyım zaten konuyu açtığıma pişman ettiniz. Sadece dertleşeyim dedim ne metresliğim kaldı ne başka şeyim. Benim onun evli halini kabul edeceğini düşünseydi başta söylerdi bu açıdan bakılmalı. Ayrıldım mı evet. Seviyor muyum evet. Aşk bir günde kalpten çıkıyor mu hayır. Yeterince açık. Öyle çok saldırdınız ki ben bu ilişkiyi savunur hale geldim.
Ama sen karisini aldatiyormus masum değilmiş geri dönmem ama evli olduğu için değil kandırdığı için vs vs diyorsun bence ayrilmadin buradan birileri destek versin zaten ayriymis desin diye bekliyorsjn samimi gelmio yazdiklarin bi avukat gibi konusmuyorsun daha bizi ikna edemedin davalarda napiosn onu merak ettim ????

Bu uclu iliside aldatilan sen degil esi oluyor, bunu once belirtmek isterim. Aksinin olnasi icin dunyanin ters donmesi lazim. Evet su an dunyan basina yikilmis, hayallerin, umitlerin hepsi elinden alindi. Bu aciyi nerdeyse tum kadinlar bilir ama inan simdiki acin birgun hafifleyecek ama kendine yenik dusup o adami affedersen hayatin boyunca aci cekme riskin var!
O yuzden kararindan vazgecme, guclu ol! Senin simdi umrunda olmasada, karsina birgun seni hak eden biri cikacak emin ol

Burası böyle, üzülmeyin.

Ben sizi anlıyorum. Benzer şeyler yaşamışız benim hödükcan nişanlıymış ben yıllar sonra fark ettim durumu. Birlikte yaşıyorlarmış son zamanlarda da. Kız beni bile bile evleniyor bu hafta onunla. Nişanlısı peşimde pervane oldu ben açmıyorum artık.

Değmez böyle adamlar için. Sevgisi gerçek mi değil mi bilemem ama o kadar hızlı yalan söyleyebilen biri ile güvenli bir gelecek kuramazsiniz, bu yüzden değmez. Unutmaya ve hayata devam etmeye çalışın.

Canim sen dogru olani ypmişşn hicbir bayana 2.kadin olmak yakişmaz..
Gercekten boşaniyorlarmi acaba bilmiyorum belki kacirmisimdir o ayrintiyi. Lutfen dik dur...
Ve bu evli adamlarla birseyler yasayan bayanlara karsi cok acimasiz herkes ben dahil. Kendinden ödün verme.
Ama seni kandiran adamdan da hayir gelmez :(

O eşini benimle aldatmadı. Beni eşiyle aldattı çünkü eşi beni biliyor.
2.kadın sensin farkında mısın? Eşinin rızası mı varmış Allah aşkına.. Bırakmamak için bahane bunlar kendini kandırma. Ve eşi biliyosa boşanır yada boşanmaz ona kimse bişey demez ama şuan sende biliyosun ve 2.kadın konumundasın. Sanada yazık günah değil mi? Hiç düşünme bırak. Yoksa hoşlanmasanda bunu duymaktan gayette metres oluyosun.

Walla durumun zor ne diyim İnsan Şok'a girer birden pat diye böyle bişey öğrenince ama yapman gereken tek şey ayrılıp silip atmak evet belki çok sevdiğin için zor gibi gelebilir sana ama inan onun başka bi kadınla aynı ewde olduğu düşüncesi bile seni mahfeder. En azından kendine bi iyilik yap gece kafan rahat koy başını yastığa. Ve burada yorum yapanlar sanki hayatlarında hiç başlarına bişey gelmemiş hiç hata yapmamış hiç yanılmamış öyle saldırıyorlar ki hemen yapıştırıyor 2 kadın metres YAZIK size nerden biliyorsun yarın senin başına gelmiceğini yada daha beterinin gelmiceğini ayıp ya kız buraya içini dökmek istemiş yapar yapmaz bize mi kaldı çok yorum yapmak istiyorsan ver tavsiyeni çık git METRES olmuşsun bile yuh ya yemin ederim kadın kadının düşmanı olmuş. Tövbe tövbe

Back
X