konu sahibine herkes yüklenmiş ama ,konu sahibi adamın evli oldugunu bilerek yaklasmamıs,
şuanda sadece çok mutsuz oldugunu ve hayal kırıklıgı yasadıgını anlatmaya calıısyor, sizce de bu normal değil mi?
adamın evli oldugunu öğrenınce hooooppppp duygularını resetleyemez ki;
ama şöyle bir durum da var .adam evli ise madem bunu öğrendiniz çat diye iletişimi kesip öyle mi böyle mi olaylarına girmeyeceksiniz.
Adam ailenizle tanısıp medeni durumunu gizleyecek kadar çiğ bir adammış , hadi sizi kandırdı ailenize de mı yaşı bası buyuk ınsanlarada mı hürmeti yok,
ne kadar süre beraber oldunuz ,geceleri falan konumuyor muydunuz telefonda falan
ne kadarlık evliymiş, çocugu varmıymıs
aynı durum benım basıma geldi,iş dolayısı ile biri ile tanıstım 3 hafta sevgililik dönemımız oldu,
benim için her akşam izmitten bursaya geliyordu ,bir iki saat görüşüp dönüyordu geri.
ben üzülüyordum yorgunsun , yol uzak gelme vs diye görmeden duramıyorum seni falan diyordu.
3 hafta böyle görüştük ve hatta son görüşmemizde bir sinema filmine gttik orada evli bir adamın baska kadına aşık olusu ve adamın eşinin bunu öğrendikten snraki durumunu anlatıyordu film.
Benimle öyyyle güzelce izledi filmi:)))) (( şuanda gülüyorum halime )))
Snr benim resmi kurumda çalışan bir arkadasım var , bu kişinin adını soyadını ona verdim , yasadıgı şehri falan .
Adam bildiğiniz senelerdirrrr evli olan bir adammış, ben şok oldum tabiki.Arkadasım eşinin adını falan da soyledı bana.
ve o kişiye direkt eşinin adını mesaj attım .
sonrasında aradı açmadım , mesaj üstüne mesaj yağdırdı bana , işte bosanıcaktım , ayrı yasıyorduk zaten, sevgim yok ona karşı, senin gbi kimseye aşık olmadım vssss.
Tek cevap vermedim çünkü çok kızdıgındım ona, ben evli bi adamla sinemaya bile gitmişim ya farkında olmadan benim için çok gurur kırıcı bir durumdu.
Bu arada bu kişinin face hesabında ekliydim , tüm cevresi arkadasları herkes ekliydi.adam sanırım bir tek karısını eklememiş çnk ordan yorumlasmamız yazısmalarımız da oluyordu.
Sonradan öğrendim ki boşanacağim dediği eşinden bir bebek sahibi olmuş.
Erkekler kusura bakmayın ama gerçekten çok aç gözlüler .
Karılarını asla bırakamıyorlar ama değişiklik yapıp başkaları ile takılmaktan da kendilerini alıkoyamıyorlar.
Hiçbir evli erkeğin zaten boşanıcaktık dedikten snr eşinden boşandıgını duymadım.
Hatta çoğu eşini çok seviyor ama heyecan için başka bir kadına yaklasıyor.
Ben 3 haftamı o kişi için harcadığımda kendımı enayi gbi hissettim ve soğudum kinlendim.
Bu adam size ne kadar zaman vakit ayırdı,
Ailenizle bile tanısmıs yaaaa.
Sizin sucunuz yokmus ama bu çok ince bir çizgi, sonrasında ona inanıp devam ederseniz suçlu olursunuz.
Bir arkadasım vardı evli bir adama 8 senesini harcadı, hep söyledik adam eşini seviyor uzak dur diye, hayır benı sevıyor araları bozuk bosanacaklar cocuk için duruyor şimdilik diye diye adam benim aptal arkadasımı 8 sene oyaladı ve sonra afedersiniz ama tekmeyi bastı..
Numaranızı değiştirin ve o adamdan uzak durun.
En başında yalancı bir adammış yakında soğursunuz zaten evli bi adamla aşk yasamak nıyetınız yok ise