Bu nasıl ayakkabı ya :(

war10ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
98
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, haftalardır kendime şöyle tarzıma uygun sportif dolgu topuk bir ayakkabı arıyordum. Çok beğendiğim bir ayakkabı vardı fakat fiyatı nedeniyle başka ayakkabılara bakmak zorunda kalmıştım. Her yerde o karşıma çıkıyordu diğerlerini de beğenmeyince büyük mutluluk ve hevesle aldım ayakkabıyı. Gerçekten çok sportif ve konforlu bir görüntüsü vardı ama resmen hayal kırıklığına uğradım! .. :2: Ayakkabı son derece rahatsızdı serçe parmağım ön kumaşın çaprazı arasında sıkıştı durdu bir de kumaşın altındaki dikişler ayağımı son derece rahatsız etti, zaten topuğu yüksek onun ayağa verdiği bir rahatsızlık var doğal olarak ama bunun içine acı da girince biraz pişman olmadım değil. Alışabilir miyim açılır mı daha hiç bilmiyorum ama mecbur kullanmak zorundayım bir şekilde geri veremeyeceğim için , ayağımın acımaması için önerebileceğiniz şeyler var mı (yara bandı vs) ? Lütfen yardım edin :emir_bebek:

Niye iade etmiyorsunuz veya değiştirmiyorsunuz?
Canınızı yakıyorsa kullanamazsınız.
Açılacağını sanmam.

benim hiç bir problemim yokken bir ayakkabı yüzünden ayağımı sakatladım malesef o ayakkabı canını bir kere yaktıysa rahatlayamazsın

şu anda hiç bir ayakkabı ile rahat deilim ama artık alıştım üstelik 12 saat dısardayım çalışıyorum..

benim de ayakkabı sorunum var. özellikle yazlıklarda. ayağımın şekil değiştirdiğini serçe parmağımın yanındakiyle yapıştığını ayıracam diye sızlandığımı bilirim :19: son bikaç keredir ayakkabıcıda giyiyorum. ileri geri mağazada yürüyorum. en ufak bi rahatsızlığı varsa çok beğensem bile almıyorum. sonrası yarabantlarıyla geçiyo çünkü. 3 tane yarabandıyla dolaştığımı bilirim :ssz:

bu kadar acı çekeceğinize ayakkabıyı iade etseniz olmuyor mu?
3-4 sene önce bir çift ayakkabı almıştım,ayağımın arkasını vurdu fazla umursamadım(genelde yeni ayakkabı alınca oluyor ve geçiyordu)
giymeye devam ettim acıdıkça acıdı,3-4 gün sonra bir baktım ki ayağım kıpkırmızı oldu ve arı sokması gibi şişti
eminönünden almıştım daha da geri veremedim memlekete dönmüştüm çünkü
bir müddet giymedim ama gördükçe o zamanlar geliyordu aklıma
giymek istemiyordum :((
neyse uzun lafın kısası geri verme imkanınız varsa verin
geçmiş olsun

Son düzenleme:
yanlis ayakkabi zamanla ayaklariniza zarar veriyor kemik sekilleri bozuluyor vs :20:

ay aynısını yaşadım ya ben de dolgu topuk spor ayakkabı görünümlü ayakkabı aldım bayılarak.aynen serçe parmağım sıkıştı kaldı.bir yandn hava sıcak bunalttı diğer dolgu topuklarım daha rahattı.fark ne anlamadım.artık bahar gelmeden giymeyi pek düşünmüyorum bari bunaltma sorunu kalkar ortadan.

bende haziran başında bir babet ayakkabı almıştım hemde fiyatı 55 lira... ilk orda denediğimde çok rahat hafif ve kullanışlı gelmişti ama inan bak iki aydır sürekli giyiyorum hala ayağımı vuruyor..resmen ayağımın arkası su topladı..geçenlerde çarşıdaydık işlerim vardı artık iyice canım yandı ki mecnuren güzelim ayakkabının arkasına basmak zorunda kaldım....:( yazık oldu ayakkabıya ama napıyım dayanamadım...yani konu sahibine tavsiyem açılma falan yapacağını sanmıyorum...çünkü 2 aydır giyiorum hala aynı acıyı veriyor...bazı ayakkabıların kalıbından olsa gerek açılmıyor...bence iade et..etme durumun kalmadıysa eğer yarabandını tavsiye ederim...eğer çorapsız giyersen daha çok acıtır...ten çorapla giy hliyle biraz kaygan oluyor ayak ve fazla acı vermiyor...yarabandını da çorabı giymeden önce ayağına yapıştır...bi süre böyle giyersin zamanla eksisi kadar acıtmıyor zaten....

Canim ayakkabinin malzemesi nedir? Kumas mi deri mi?

Arkadaşlar merhaba, haftalardır kendime şöyle tarzıma uygun sportif dolgu topuk bir ayakkabı arıyordum. Çok beğendiğim bir ayakkabı vardı fakat fiyatı nedeniyle başka ayakkabılara bakmak zorunda kalmıştım. Her yerde o karşıma çıkıyordu diğerlerini de beğenmeyince büyük mutluluk ve hevesle aldım ayakkabıyı. Gerçekten çok sportif ve konforlu bir görüntüsü vardı ama resmen hayal kırıklığına uğradım! .. :2: Ayakkabı son derece rahatsızdı serçe parmağım ön kumaşın çaprazı arasında sıkıştı durdu bir de kumaşın altındaki dikişler ayağımı son derece rahatsız etti, zaten topuğu yüksek onun ayağa verdiği bir rahatsızlık var doğal olarak ama bunun içine acı da girince biraz pişman olmadım değil. Alışabilir miyim açılır mı daha hiç bilmiyorum ama mecbur kullanmak zorundayım bir şekilde geri veremeyeceğim için , ayağımın acımaması için önerebileceğiniz şeyler var mı (yara bandı vs) ? Lütfen yardım edin :emir_bebek:

ayakkabıyı aldığın markanın internet sitesi var sa müşteri hizmetlerine yazabilirsin hemen yardımcı oluyorlar , güle güle kullan

İade etme şansım yok bildiğim kadarıyla aslında mağazada da evde de giydim denedim ama dışarıda yürüyünce asıl sorun başladı yollar yokuş aşağı falan oluyor tabi o ara ayağım içinde daha çok kaydığından rahatsızlık orada ortaya çıktı zaten düz bir yerde 5-10 dk yürümekle anlayamadım tabi böyle olacağını :/ ... yara bandıyla pamukla giymek için de almadım ki bunu çorap giysem ayak parmaklarım daha çok fırlar dışarı :D ...

Back
X