- Konu Sahibi bebisimm82
arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır ev almak için uğraşıyoruz. birtürlü denkleştirip alamadık. eşimin anne ve babası bize destek çıkacaklarını söylediler. ve biz umutlanıp ev bakmaya başladık. ama nedense oturacak olan onlarmış gibi biz bir türlü beğendiğimiz evleri onlara beğendiremedik. bu küçük, bu eski, bu katı alçak hırsız girer vss. bahaneler. vee ben bugün öğreniyorumki parayı diğer kaynıma verip ona ev alınmış. üstelik ben kiradayım. o babasının evinde oturuyor. sakın yanlış anlaşılmasın kıskandığım falan yok. ama siz söyleyin böyle kandırılırmı insan? böyle umutlandırılıp bırakılırmı? eşim sormuş neden önce o ben kiradayım diye kaynım stresten hastalanmış karısı o muhitte oturmak istemiyormuş öyle söylemişler. biz önemli değiliz anlayacağınız. tamam para onun kime isterse verirde ee bana niye söz veriyosun ozaman. çok üzüldüm kırıldım ve onlara karşı nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum şimdi. kızgınlığımı eşimden aldım onunlada baya kavga ettik. onlara karşı nasıl davranayım şimdi siz söyleyin..