- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
makyöz olma askiyla yanip tutusuuorum...ama yollarim oyle kapaali ki....oncelikle makyajimi butun makyozler begenir yeteneklisiin bravo falan derler kendini gelistir lutgen derler ..ama benim lanet olasi esim olacak adam sirf pazar calisiyor ve aksamlari gec cikiyor diye beni engelliyor yapmadini birakmiyor adim atmak isteyince...ve suan yine tartistik hemde babamin yaninda..buz gibiyim suan beddua ediyorum kendi de musavir olma derdinde allaha havale ettim benim.hayallerimin onune gecipte varmi oyle kendi hayalerrini gerceklestirmek...sinavlara cok calisiyo ama kazanamiyo 10. girmesi artik..benim.ahim.tutuyor bence..pazar gunu birlikte kahvalti yapamayacakmiymisiz cocugimizla birlikte gezemeyecfekmiymisiz...aksamlari 6 da ben evdeyim.8 bucuga kadar hatta daha gec saatlere kadar sen evde olmauacakmisisn ne anldim.o evlilikten bu cocugun hali nolcak sensiz diyor...cocuktam vurunca bende butun adimlarimi geri aliyorum...cunku gercekten calisma.saatleri cok agir..ama makyozlerin oyle mi bilmiyorum...cocuk olmasa isterse gece calisayim hic umrumda degil..ana cocuk olunca bambaska oluyor hersey bilenler bilir...sabah 8 aksam 8 buciil.9 belki daha gec bir cocuk ve anesi.icin aslinda cok.zor...napicam.ben;( makyaj yetenegim.benle.birlikte mezara mi girecek yoksa coocumu cok.mu az gorucem artik
bana biseuler deyin cok.moralim.bozuk ....sosyal.medyadaki makyozlerin calis.alarini gorunce aglayasim geliyor icim.cizz ediyorr onlari okadar sansli goruyorumki
buarada calismami istiyor sadescr bu isi istemiyor sanane ama ya sanane gidiyo bana sacma sapan isler biluyo sanane sen mi karar vercen benim.napmak istedime

buarada calismami istiyor sadescr bu isi istemiyor sanane ama ya sanane gidiyo bana sacma sapan isler biluyo sanane sen mi karar vercen benim.napmak istedime
Son düzenleme: