• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasil.bir ask:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
makyöz olma askiyla yanip tutusuuorum...ama yollarim oyle kapaali ki....oncelikle makyajimi butun makyozler begenir yeteneklisiin bravo falan derler kendini gelistir lutgen derler ..ama benim lanet olasi esim olacak adam sirf pazar calisiyor ve aksamlari gec cikiyor diye beni engelliyor yapmadini birakmiyor adim atmak isteyince...ve suan yine tartistik hemde babamin yaninda..buz gibiyim suan beddua ediyorum kendi de musavir olma derdinde allaha havale ettim benim.hayallerimin onune gecipte varmi oyle kendi hayalerrini gerceklestirmek...sinavlara cok calisiyo ama kazanamiyo 10. girmesi artik..benim.ahim.tutuyor bence..pazar gunu birlikte kahvalti yapamayacakmiymisiz cocugimizla birlikte gezemeyecfekmiymisiz...aksamlari 6 da ben evdeyim.8 bucuga kadar hatta daha gec saatlere kadar sen evde olmauacakmisisn ne anldim.o evlilikten bu cocugun hali nolcak sensiz diyor...cocuktam vurunca bende butun adimlarimi geri aliyorum...cunku gercekten calisma.saatleri cok agir..ama makyozlerin oyle mi bilmiyorum...cocuk olmasa isterse gece calisayim hic umrumda degil..ana cocuk olunca bambaska oluyor hersey bilenler bilir...sabah 8 aksam 8 buciil.9 belki daha gec bir cocuk ve anesi.icin aslinda cok.zor...napicam.ben;( makyaj yetenegim.benle.birlikte mezara mi girecek yoksa coocumu cok.mu az gorucem artik:KK43: bana biseuler deyin cok.moralim.bozuk ....sosyal.medyadaki makyozlerin calis.alarini gorunce aglayasim geliyor icim.cizz ediyorr onlari okadar sansli goruyorumki:KK43:
buarada calismami istiyor sadescr bu isi istemiyor sanane ama ya sanane gidiyo bana sacma sapan isler biluyo sanane sen mi karar vercen benim.napmak istedime

Son düzenleme:
önce bir profesyonel makyaj eğitimi alın, elinizde bir sertifika olsun, sonra bir iş bulun en azından 1 ay çalışın, ondan sonra oturup konuşun işler yürüyor mu yürümüyor mu... şu an olmayan bir şeyin stresni yaşıyorsunuz ikiniz de.

önce bir profesyonel makyaj eğitimi alın, elinizde bir sertifika olsun, sonra bir iş bulun en azından 1 ay çalışın, ondan sonra oturup konuşun işler yürüyor mu yürümüyor mu... şu an olmayan bir şeyin stresni yaşıyorsunuz ikiniz de.
evet suan tek derdim o sertifika ama hep ucretli ..belediyelerde de yok makyaj kursu suan....siz ilgileniyomusunuz bu is le

Hayallerinin peşinden giden kadınların çocuğunu ihmal ettiğini görmedim hiç,kadın isterse başarıyor her şeyi.
Çok mu küçük çocuğunuz,
Adamın derdi sizinle zaman geçirmek değil,bariz istemiyor çalışmanızı.
3 yasinda ...bana ihtiyaci var sabah 8 aksam 8 9 u kaldirirmi:( ben kendimde kaldiramam diye korkuyorum

Özel veya halk eğitimlerde vs yokmudur kurs.
Canını sıkma, eşine de beddua etme, üzülmek bişeye yaramaz, umutsuzluğa kapılmak yerine neler yapabilirsin onları araştır, bu kadar içinde istek varsa yaparsın bence, Allah büyük. Dediğim gibi umutsuzluğu bırakıp çabalamaya devam et, inşallah kapılar açılır

evet suan tek derdim o sertifika ama hep ucretli ..belediyelerde de yok makyaj kursu suan....siz ilgileniyomusunuz bu is le

profesyonel olarak ilgilenmiyorum, günlük makyaj eğitimleri ve workshoplara katıldım, ama sadece kendi makyajım için,
ismek in ücretsiz makyaj eğitimi vardı bir ara,
bi de dönem dönem kampanyalı eğitimler de oluyor fırsat sitelerini takip etmek lazım.

Özel veya halk eğitimlerde vs yokmudur kurs.
Canını sıkma, eşine de beddua etme, üzülmek bişeye yaramaz, umutsuzluğa kapılmak yerine neler yapabilirsin onları araştır, bu kadar içinde istek varsa yaparsın bence, Allah büyük. Dediğim gibi umutsuzluğu bırakıp çabalamaya devam et, inşallah kapılar açılır
insalah xanim:(

profesyonel olarak ilgilenmiyorum, günlük makyaj eğitimleri ve workshoplara katıldım, ama sadece kendi makyajım için,
ismek in ücretsiz makyaj eğitimi vardı bir ara,
bi de dönem dönem kampanyalı eğitimler de oluyor fırsat sitelerini takip etmek lazım.
ismeki duydim arastirdim.yasadigim.sehirde malesefki yok makyozluk kursu olsa hemeb gidicem

Blogerlar var youtube da kanallari var. Oralardan siz de kanal acin video koyun. Zamanla musteri kazanirsiniz. Bagimsiz calisirsiniz , bir dugun makyaji alsaniz dunya para kazanirsiniz makyaj icin.

şimdi size bir milyon tane tavsiye verilecek ve yol gösterilecek burada ve siz hepsinde işi yokuşa süreceksiniz :)
Ya çocuğunuzu bahane edeceksiniz, ya eşinizi, ya şartlarınızı, ya zamanı ya parayı,ya kursu ya hocayı..

Sanat işi bir tutkudur; istiyorsanız, yeteneğiniz de varsa, üzerini senelerce örtüp görmezden de gelseniz, huzursuz olacaksınız hep bu yönden.

Profesyonellerle görüşün, ders ayarlayın uygunsa, ya da güzellik kurslarına katılın; kendinizi, işin neresinde olduğunuzu ve devamında neler yapabileceğinizi tahlil edin. Eminim çocuğunuz da annesinin, sanatının peşinden gidebilen güçlü ve yetenekli bir kadın olmasıyla, gurur duyardı.

3 yaşında çocukla zor.

Eğitim, sertifika alın çocuk büyüyünce de iş bulursunuz kendinizi o zamana kadar geliştirip.

Ayrıca eşiniz sizi engelliyor diye müşavir olamaz inşallah bedduası yanlış. Sonuçta sizin yararınıza eşinizin yükselmesi. Ahınız tutmasın diye dua edin. Surat asarak hayallerinizi adama yansıtamazsınız. İstekli, istikrarlı olun anlayacaktır.

Önce sertifika sonra bunlar. Adım adım ilerlemek lazım yoksa bu kocaya kızma bahanesine dönüşür. Önce kurs araştır gereken parayı biriktirmeye başla. E sertifikalar ve eğitimler var, fırsat sitelerinde bile denk gelebilirsin, bunlarla bu işi az da olsa resmileştir. İkinci adım iş aramak olmalı, sonra da aile hayatını düzene sokmak. Sen şu an yanlış ilerliyorsun.

Kocaniz ettiginiz beddualari, Allah'a havale etmeleri falan hakedecek bir sey soylememis ilk olarak. Bir meslek ugruna kocanizi tek kalemde silebilecek bir potansiyel goruyorum. En sonunda sizde hak vermissiniz zaten.

Bu meslegin alanlarini bilmiyorum fakat, daha az calisma saatli bir yontem bulunabilir bence. Sabah 8 aksam 8 nerde calisiyormussunuz ki boyle?

2 sene önce işkur un güZellik uzmanlığı kursuna katılmak için başvurmuştum.önce eğitim alacaktım sonra staj yapıp sertifika vereceklerdi.Öncesinde bütün şartları konuştular.Bu işin saati yok.çok çok uzun saatler çalışacaksınız dediler.Bunu duyunca kendim bıraktım malesef.kızım ufak diye.işkur bu konuda eğitimler veriyor ve firmalarda iş buluyor bi başvurun bence.

Sabah 8 akşam 9 çalışacaksınız çocuk bazı günler sizi hiç görmeyecek bazı günler ise en fazla bir iki saat.. kadınların çalışmasına karşı değilim bende çalışıyorum ama bu kadarı küçücük size ihtiyacı olan bir çocuk için çok fazla... Eşiniz haklı bence tartışma çıkarmayın. Sizin bu işe başlamaniz çocuğunuzun annesini kaybetmesine neden olacak çünkü..

Sanat işi bir tutkudur; istiyorsanız, yeteneğiniz de varsa, üzerini senelerce örtüp görmezden de gelseniz, huzursuz olacaksınız hep bu yönden.

Profesyonellerle görüşün, ders ayarlayın uygunsa, ya da güzellik kurslarına katılın; kendinizi, işin neresinde olduğunuzu ve devamında neler yapabileceğinizi tahlil edin. Eminim çocuğunuz da annesinin, sanatının peşinden gidebilen güçlü ve yetenekli bir kadın olmasıyla, gurur duyardı.
evet cok iyi tanimlamissin huzursuzum.kendime makyaj yapmak yetmiýor sanatimi baska yuzlerde konusturayim istiyorum.goz yasi dokuyorum bu ugurda ...cok cikmazdayim

2 sene önce işkur un güZellik uzmanlığı kursuna katılmak için başvurmuştum.önce eğitim alacaktım sonra staj yapıp sertifika vereceklerdi.Öncesinde bütün şartları konuştular.Bu işin saati yok.çok çok uzun saatler çalışacaksınız dediler.Bunu duyunca kendim bıraktım malesef.kızım ufak diye.işkur bu konuda eğitimler veriyor ve firmalarda iş buluyor bi başvurun bence.
sirf gUzellik uzmanligi icin mi oyle dediler

Back
X