• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasil bir his?

O ne yahu.. yapışık ikiziniz mi, saksidaki cicekmi... biraz nefes aldirin, sizde alin. Arada esinizi yollayin, cay demleyin, ayaklarınızı uzatın, kocaniz eve gelince operek karşılayın. Evlisiniz sadece, adami cezaevinde hissettirmeyinnnn... kurban olam yaaa
Adam mutsuz degil zorlada yaptirmiyorum aramizdada tatsizlik yok sadece ic dusuncemin karmasikligiydi ve ona yansitmadim izin al diye bi lafim dahi gecmedi ama bekliyor ne yapayim ne bicim adamsin izin alma mi dicem

içinize sadece korku düşmüş ve bu korkuyu büyütmeyin, eşinizi asla babanızla kıyaslamayın bu yüzden istemsiz bir şekilde babanıza yansıtamadığınız duygularınızı yansıtırsınız ona... ya da motosikletle alakalı bir korkunuz var mı bilmiyorum hani başına bir şey gelir vs gibi her neyse korku olduğuna eminim bu ilk olmuş inşallah bir daha böyle hissetmezsin her şey yolunda ilerler. yavaş yavaş sil bunu kafandan başka şeyler düşün:KK69:

Ben skmiyorum zaten izin verme gibi bi durum da yok sen bilirsin dedim falan demissiniz ama konuyu yazarken keske birakmasaydim demissiniz. Çelişki??

teyzemle kocasıda böyle .. :KK45:
1 senede bıktılar .. :KK14:
sürekli dipdibe cok sıkıcı ..:KK53:
aska özlem gerek,hasret gerek ..:KK14:

içinize sadece korku düşmüş ve bu korkuyu büyütmeyin, eşinizi asla babanızla kıyaslamayın bu yüzden istemsiz bir şekilde babanıza yansıtamadığınız duygularınızı yansıtırsınız ona... ya da motosikletle alakalı bir korkunuz var mı bilmiyorum hani başına bir şey gelir vs gibi her neyse korku olduğuna eminim bu ilk olmuş inşallah bir daha böyle hissetmezsin her şey yolunda ilerler. yavaş yavaş sil bunu kafandan başka şeyler düşün:KK69:
Tesekur ederim motor korkum yok tutkum var :)

farkettim onu :KK55: yine de korku olamaz mı canım haberlerde görüyoruz o kadar Allah korusun:110:
Bana bisey olmaz kafasiyla oturmuyorum ustune yada surekli bise olursa diyede oturmuyorum kader motor risktir olacagi varsa olacak diye hazirim olmadan konusmasi kolaydir bi nebze ama korkutmuyor beni

gececikedi ben anladım seni. Eşinin huyudur bu sensiz takılmayı sevmez benim eşim de öyle. Beraber takılırız hep. Sadece bir işi olduğunda yalnız çıkar işini bitirince de hemen eve geri döner. Ben isterim zaten çok abartmadığı sürece arkadaşlarıyla görüşsün. Ona da değişiklik olur.. Zaten 2 aylık evliymişsiniz normal. Zamanla bi işi olucak dışarda tek gidicek.. Buna alış çünkü sizin mutlu bir evliliğiniz var annen ve baban gibi değil. Eşin sana saygılı ve seni çok önemsiyor. Geçmişe takılma sakın..

Simdiye kadar esim ise gitmek disinda bensiz disariya cikmamisti bugun kuzeni geldi bilgisayarini yaptirmak icin disardan almalari gereken bir malzeme vardi inu alip gelceklerdi esimde ben git demedigim icin gitmedi bikac saat oturduk sonra hernedense git dedim donerken almasini istedigim seylerde vardi alir diye git dedim onlarda hazirlanip ciktilar ben katilamiyodum cunku motorla gideceklerdi neyse cikip gittiler sonradan kendimi bi kotu hissettim keske birakmasaydim oldum hani esini evde birakip gezmeye giden adamlar olur ya kendimi o es gibi hisseettim halbuki alakasi yok ben izin verdim ama neden bu duyguya kapilip uzuldum bilemiyorum babam hep annemi birakir gece yarilarina kadar gezer icki icerdi annem telefon basinda onu arar dururdu evde onlar yuzunden mi etkileniyorum sizce bilincaltimda ?

kuzeni ile bir malzeme almaya çıktığında bile bunları düşündüğünüze göre dediğiniz gibi annenizin eski halleri sizde yer etmiş olmalı :(
sanki eşiniz değil de 10lu yaşlarda oğlunuzu arkadaşı ile dışarı yollamışsınız gibi olmuş biraz.. bu kadar sıkmayın kendinizi ve eşinizi.. erkekler bizim gibi hemen dışa vurmuyorlar durup durup patlıyorlar..
üzülmeyin boşuna..
eşler kendilerine de arkadaşlarına da zaman ayırmalı tabiki dozunda.. daha sağlıklı olabilir evliliğiniz için..
beraber çok vakit geçirmeniz kötü değil ama "hep beraber hep beraber" derken sıkıntılı olabiliyor..

Back
X