- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Yok kendide yapmaz sanmıyorum öyle birisi değil. Ama sürekli kendini öven birisi ve kocasının onun için herkesi öldürecegini sürekli dile getiren birisi.Günahını almıyım kendi bişeyler karıştırıp yakalandı,
Kurtulmak için Suçuda size atıyor sanırım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenArtık facebook 4 sene önceki gibi değil nereden giriş yapıldığını görebiliyorsunuz
Facebook>ayarlar>güvenlik ayarları>giriş yaptığın yer.
Git ve göster onlara günlerini
İyide şifreyi degistireli nerdeyse 4 sene oldu bu olay yeni olmuş güyaFacebooku hacklenmiştir. Ama şifreyi bilenle olarak siz ve kuzen ebru olduğu için ihale size kaldı.
Valla bu devirde kimseye güven olmaz,Yok kendide yapmaz sanmıyorum öyle birisi değil. Ama sürekli kendini öven birisi ve kocasının onun için herkesi öldürecegini sürekli dile getiren birisi.
Yahu o zaman ergendim işte girip begeniyodum da ne alaka konumuz bu mu şimdi?Baskasinin hesabina girip kendi paylasimlarini begenmek niye anlatsana biraz
Ciplak fotolar kime aitmis? Kendi fotosuysa kendi yapmistir. Yok yabanciysa virus girmistir.
aynen bunu yazacaktim.Artık facebook 4 sene önceki gibi değil nereden giriş yapıldığını görebiliyorsunuz
Facebook>ayarlar>güvenlik ayarları>giriş yaptığın yer.
Git ve göster onlara günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?