• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir iftira?

:oha: ben senin yerinde olsam aileme söylerdim bu ne terbiyesizlik ya senin işin gücün yokta erkeklere çıplak resim atacaksın ne pislik insanlar var tek gitme oraya babanla git yada annenle abinle kardeşinle asla tek gitme

sizinkide saçmalık, ne diye girip kendi fotolarınızı beğeniyosunuz ?

ıp adresinden herşey anlaşılır, gidin ve yüzleşin.
gitmezseniz ihale üstünüze kalır.

Git açık açık her şeyi anlat.face i birlikte açtığınızı şifre olayını vs. Son girilen yerden de belli oluyormuş zaten. Sizin aklanacağınız belli. Fakat bir daha görüşmeyin kuzeninizle ve eşiyle. Böyle bir olay olsa ben eşimin karşısında dimdik dururum benim kuzenlerim asla yapmaz öyle şeyler diye. Ne münasebet bir de yüzleşmeye çağırılıyorsunuz. Çok çirkin...

Senin yerinde olsam yarın oraya başım dik, alnım ak ve öyle bir özgüvenle gidip savunmamı yapardım ki karı koca kaçacak delik aradı.Sende öyle yap

Sizin ustunuze atıyor
Tum aileye bılgı vererek hep bırlıkte gıdın ve dava acmalarını soyleyın
Dava acmaya cekınecek bı halt yemedıyse acsın ve ortaya cıksın

Yok kendide yapmaz sanmıyorum öyle birisi değil. Ama sürekli kendini öven birisi ve kocasının onun için herkesi öldürecegini sürekli dile getiren birisi.
Hayırdır kocası ali binboğa başkesen miymiş? Bencede kendisi bir halt yedi ummadık taş baş yarar

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Nerden başlıcamı bilmiyorum ellerim titriyo yazarken..

Benim evli bi kuzenim var kocasiyla bayagi bi sorunları var sürekli kavga ederler..

Bu kuzenim 4 5 sene önce benden rica etti bana facebook aç ben bilmiyorum diye. Neyse açtım faceyi ben açtığım için de şifresini bilmem gayet normal dimi?

Bazende onun facesine girip kendi resimlerimi durumlarimi begeniyodum.
Bigün yine girecektim ki baktım şifreyi değiştirmiş. Bana dedi ki Mehmet (kocası) degistirdi özel konusmalarimiz oluyo falan bende tamam dedim. Olayın üzerinden nerdeyse 4 sene geçti.

Bugün beni aradı dedi ki benim facemden birisi erkeklere çıplak resim gönderiyo Mehmet senle Ebru dan şüphelendi şifremi bitek siz biliyosunuz yarın gelin kimiş yaptigi ortaya çıksın. Ebru başka kuzenim bu arada.

Ben şok oldum telefonda neye ugradigimi şaşırdım. Kaç senedir şifresini değiştirmiş hiç bi şekilde girmemiz mümkün değil zaten

Ebrununda şifreyi bilmediginden adım gibi eminim. Bunların amacı ne? Neden bize böyle bi iftira atma gereği duydular sizce yarın gidiym mi evlerine kafayı yicem düşünüyorum işin içinden çikamiyorum bi akıl verin lütfen amaçları ne olabilir bu karı kocanın?
ya siz hiç hesaplara tel veya bilg. virsu giriyor erotik resimler koyuluyoru duymadınız mı ?
ben arkadaşlarım ile hep birbirmizi ikaz ederiz. olurda fark etmezsem ( cunku asıl hesap sahibi bunları görmüyor-paylaştıgı kişiler görür ) beniş uyar ki ayarlarımı şifremi degiştireyim vb.. deriz.
sizde enişte beye oldugu gibi durmu anlatın. gerekirse mahkeye versin. IP adreslerinden zaten herşey ortaya cıkar.

Nereden girildiği görünüyor hiç kasma kendini git bakalım ne dilekler.
Guvenlik ayarların dan görebilirsiniz açarsın bakarlar. Ne manyaklarmis

Özel konuşmalarımız oluyor filan demiş, kocasıyla facebooktan mı mesajlaşıyolarmış. Yani belki öyledir de bana inandırıcı gelmedi. Bence bi işler çevirmiş kuzenin ama yine de allah bilir:)

Giriş yaptığı şehir görünür eger kayitliysa pc ye verilen kullanci adi bile çıkıyor

Hey dostum yarın git ve sergile kendini :) giriş yapılsn yerlere gir ve senin yapmadığını göster. Snrada görüşmeni kes. Bugün onu diyen yarın kocamı ayarttın der

Back
X