• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir iftira?

Siz kuzeninize face hesabi acip oraya girdiniz ve kendi resimlerinizi begendiniz oyle mi? Amac nedir peki?

Gitmezsen bütün ihale sana kalır dostum bence git ve o herife de ğzına geleni say şifre sende olsa bile nası çirkin bir suçlama bu Sapık mısın sen sanki yada kuzeninle bi husumetin olsa hadi neyse

Tek kelimeyle gitmeyin ,hatta boyle tiplerle iletisimi koparin ,
Sen sifreyi kendin degistin,ozel konusmalarim var diye , bunca yil sonra bana ne soruyorsun diye mesaj atin ,

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Nerden başlıcamı bilmiyorum ellerim titriyo yazarken..

Benim evli bi kuzenim var kocasiyla bayagi bi sorunları var sürekli kavga ederler..

Bu kuzenim 4 5 sene önce benden rica etti bana facebook aç ben bilmiyorum diye. Neyse açtım faceyi ben açtığım için de şifresini bilmem gayet normal dimi?

Bazende onun facesine girip kendi resimlerimi durumlarimi begeniyodum.
Bigün yine girecektim ki baktım şifreyi değiştirmiş. Bana dedi ki Mehmet (kocası) degistirdi özel konusmalarimiz oluyo falan bende tamam dedim. Olayın üzerinden nerdeyse 4 sene geçti.

Bugün beni aradı dedi ki benim facemden birisi erkeklere çıplak resim gönderiyo Mehmet senle Ebru dan şüphelendi şifremi bitek siz biliyosunuz yarın gelin kimiş yaptigi ortaya çıksın. Ebru başka kuzenim bu arada.

Ben şok oldum telefonda neye ugradigimi şaşırdım. Kaç senedir şifresini değiştirmiş hiç bi şekilde girmemiz mümkün değil zaten

Ebrununda şifreyi bilmediginden adım gibi eminim. Bunların amacı ne? Neden bize böyle bi iftira atma gereği duydular sizce yarın gidiym mi evlerine kafayı yicem düşünüyorum işin içinden çikamiyorum bi akıl verin lütfen amaçları ne olabilir bu karı kocanın?
Kadinin kendisi uygunsuz seylere tikladiysa virus bulasiyor. Uygunsuz seylere tiklamasa bile baskalarinin paylasimlarindan da bulasiyor. Bir kac kisinin basina gelmisti ordan biliyorum.

Bence kendisi göndermiş, ama benim de iki kere instagram resmimi falan değiştirmişlerdi açık saçık bi resim koymuşlar oyle birşey de olabilir.

Canım birincisi soruna cevap veriyorum evine gitme... Ne münasebet canım üstünden 4 sene geçmiş suçu sana atamaz. Ya kendi yaptı ya da virüs bulaştı. Dışarda cafede açık alanda görüş ve arkadaşın verdiği bilgiyle hakla onları.. İkincisi de kocası kuzenin için tırnağını kıpırdatmaz. Hatta başkalarını öldürmek yerine tek kurşun sonuç kuzenin toprak. Hani bu tarz kadınların oyunudur bu. Çok yakın bi arkadaşımdan tecrübeyle sabit... Aklınca bak kocam belalıdır haa ona göre bana bi şey yapmadan söylemeden önce 2 kere düşünün ayağı.. Yav he heee...

Bu basit bi konu degil bence. Şayet eve giderseniz gayet dik ve kararli bi sekilde ben boyle bisey yapmadim ve eger bir daha bu konuyu acarsaniz veya başkasından duyarsam dava acarim size diyin.

Bence gidin ve blof yapin savciliga bas vuracagim bi arkadasim var Ip numarasindan kimin gonderdigi belli olur zaten diyin bakalim kuzenin olayi kapatmaya calisacak mi? Ki bence kuzenin bi haltlar yapmis yakalanmis size atmis butun suçu

En son girilen yer çıkıyor Facebook'ta, girin bakın bakalım hangi PC'den girilmiş. Kimin yaptığı ortaya çıkar böylece.

Bu kesinlikle basit bir şey değil. Sakın ailenize haber vermeden bir yere gitmeyin. Ailenize bize anlattığınız her şeyi söyleyin ve yalniz da gitmeyin bence.

İki ihtimal var, ya kuzeniniz kendi yapti ve kocasi sifresini bildiginden dolayi girip kontrol edince gördü. Kocasi sifreyi degistiren kisi oldugundan, ondan gizli o hesapla haltlar karistirmak mantikli degil ama durup dururken size ve sifresini bilmeyecegini düşündüğünüz kuzeninize suç atmasi kendi yaptigindan şüphelendiriyor. Ayrica giden fotoğraflar onun olmasa bile kendininkini göndermeye korktugundan internetten rastgele bulup fantazi amaçlı atmış olabilir.
Sizinle telefonda konusurken kocasi da yanindaydi bence. ve daha once de kocasindan habersiz facebookta bir şeyler yapmis olmali ve yakalaninca siz ikinizin sifresini bildigini soylemis olmali onceden.

Ya da cidden hesabina virus girdi ve bundan anlamayacak kadar cahiller. Ki bence cehalet de çok tehlikelidir, laf anlatamazsin. Virus vs olsa hesabindaki herkese fotoğraflar gorunmez miydi bir de o var. Ya da ozellikle erkek hesaplara mi gönderilmiş acaba.

Her şekilde bu kuzeninle iliskiyi kesmelisiniz. Yarın öbür gün ozurler dilese bile. Bu arada eger kuzeninizin yaptigini anlarsaniz hiç onu korumak için bir aptallik yapmayin. Kocasi boşar, döver fln diye korkarsaniz ailede sizin adiniz çıkar.

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Nerden başlıcamı bilmiyorum ellerim titriyo yazarken..

Benim evli bi kuzenim var kocasiyla bayagi bi sorunları var sürekli kavga ederler..

Bu kuzenim 4 5 sene önce benden rica etti bana facebook aç ben bilmiyorum diye. Neyse açtım faceyi ben açtığım için de şifresini bilmem gayet normal dimi?

Bazende onun facesine girip kendi resimlerimi durumlarimi begeniyodum.
Bigün yine girecektim ki baktım şifreyi değiştirmiş. Bana dedi ki Mehmet (kocası) degistirdi özel konusmalarimiz oluyo falan bende tamam dedim. Olayın üzerinden nerdeyse 4 sene geçti.

Bugün beni aradı dedi ki benim facemden birisi erkeklere çıplak resim gönderiyo Mehmet senle Ebru dan şüphelendi şifremi bitek siz biliyosunuz yarın gelin kimiş yaptigi ortaya çıksın. Ebru başka kuzenim bu arada.

Ben şok oldum telefonda neye ugradigimi şaşırdım. Kaç senedir şifresini değiştirmiş hiç bi şekilde girmemiz mümkün değil zaten

Ebrununda şifreyi bilmediginden adım gibi eminim. Bunların amacı ne? Neden bize böyle bi iftira atma gereği duydular sizce yarın gidiym mi evlerine kafayı yicem düşünüyorum işin içinden çikamiyorum bi akıl verin lütfen amaçları ne olabilir bu karı kocanın?

öncelikle sakın evine gitmeyin! bir sorunu varsa kalksın kocasıyla o gelsin evinize tabi ki evde yalnız olmayın..
anne veya babanızı durumdan haberdar edin, dışarıda buluşacaksanız da yalnız gitmeyin.

bence şifreyi değistirdiğinden mehmet'in haberi yoktu, kendisi rahatsız olduğu için değiştirdi ve size alınıp darılmayın diye böyle bir şey attı ortaya..
fotolar kendisinin olmasa bile kuzeninizin o fotograflari kendisinin atmasi büyük olasılık. kocası da bir şekilde yakalayınca; aa hic haberim yok şifremi senosla ebru biliyordu onlar yapmıştır"diye suç attı üzerinden aklınca..
(anladığım kadarıyla genel bir paylaşım değil özel mesaj, bu yüzden virüs ihtimalini düsünmüyorum)

arkadaşların dediği gibi son giriş yapılan yerler gözüküyor girip oradan baksınlar..

Kendisi bir seyler cevirip yakalanmis muhakkak.
Sifresini falan da bilmiyormussunuz.
Ben yerinizde olsam gitmem.
Ne halleri varsa gorsunler kendileri cozsunler meselelerini.

Merak ettim sonucu paylaşırsanız sevinirim

Back
X