Annemin gücü yetmedi işte ozaman... netice itibariyle aylarca o dayağın travmasını yaşadım.. o dayak yüzünden hala konuşmuyorum olayı bilen meraklı akrabalar hala sorar barıştınız mı diye? Ozamandan beri özür de dilemedi bir adım dahi atmadığı gibi hala peşimden hakaretler yağdırır huzursuz eder..Anne baba kağıttan heralde. Araya ben girsem ayirirdim sizi annen nasıl alamıyor?
Psikologtan yardim kendim için mi?Çok üzücü yıpratıcı bir durum.anlayabiliyorum seni.peki güzellikle konuşulsa bir psikologdan yardim istense?anne ve babanız 'ne diyor peki ?
Sebebi ne? Kardeş kıskançlığı mı? Seni daha mı çok sevdiler?Annemin gücü yetmedi işte ozaman... netice itibariyle aylarca o dayağın travmasını yaşadım.. o dayak yüzünden hala konuşmuyorum olayı bilen meraklı akrabalar hala sorar barıştınız mı diye? Ozamandan beri özür de dilemedi bir adım dahi atmadığı gibi hala peşimden hakaretler yağdırır huzursuz eder..
Anne baba kağıttan heralde. Araya ben girsem ayirirdim sizi annen nasıl alamıyor?
Anne ve baba o abiye çok yüz vermiş. Bu ne cesaret böyle. Aile büyüklerinin olaya el atması gerekiyor.Yuh ya. Elinden alamadı ne demek.
Benim doğurduğumu biri o şekil dövse cırlamaktan mahalleyi eve toplarım. Rezalet çıkarırım.
Çok üzüldüm.
Allah vicdan merhamet versin.
Mesela darp yüzünden içerde yatması gerekir. Hiç mi bir Allah'ın kulu duyup da polise haber vermemiş?Anne ve baba o abiye çok yüz vermiş. Bu ne cesaret böyle. Aile büyüklerinin olaya el atması gerekiyor.
Sebebi ne? Kardeş kıskançlığı mı? Seni daha mı çok sevdiler?
Alt komşu duymuş kadın polise haber vermeye çalışırken kocası engellemiş. Sonra zaten benimde halim olmadı bide çocuktum şimdi olsa şikayetçi olup uzaklaştırma aldırırım ama ozaman bilmiyordumMesela darp yüzünden içerde yatması gerekir. Hiç mi bir Allah'ın kulu duyup da polise haber vermemiş?
Annemin gücü yetmedi işte ozaman... netice itibariyle aylarca o dayağın travmasını yaşadım.. o dayak yüzünden hala konuşmuyorum olayı bilen meraklı akrabalar hala sorar barıştınız mı diye? Ozamandan beri özür de dilemedi bir adım dahi atmadığı gibi hala peşimden hakaretler yağdırır huzursuz eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?