- 14 Ağustos 2018
- 21.113
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.910
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartmıyorum zaten 12 senedir konuşmamış olmamın nedeni o şiddetin boyutu.Anne babanız nasıl sizi böyle tacız etmesine, huzursuz etmesine müsade ediyor? 8 saat dövmek Ne demek, abartıyorsunuz bence. 8 saat boyunca bir anne, oğlunun kızını dövmesine engel olamıyorsa herhalde kızından nefret ediyordur! İnsan konu komşu çağırırdı, kan kusmuşsunuz Ya! Hala o evde Durduğunuz kabahat.
Zaten en çok şiddet,taciz Vs gibi olaylar en yakınlardan gelir. 31 yaşındasınız, kendi evinize çıkın böyle yaşanmaz.
Kocasının derdi neymiş? Madem engel oluyorsun bari sen gir araya?4 kardeşiz zaten ablam var oda çok kötüdür. Onunda bana karşı içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret vardır. Oda beni çok döcüştür
Alt komşu duymuş kadın polise haber vermeye çalışırken kocası engellemiş. Sonra zaten benimde halim olmadı bide çocuktum şimdi olsa şikayetçi olup uzaklaştırma aldırırım ama ozaman bilmiyordum
Abartmıyorum zaten 12 senedir konuşmamış olmamın nedeni o şiddetin boyutu.
Ablam evlendi boşandı bir çocuğu var ve bana anneler gününde kardeşim anneler günün kutlu olsun hernekadar anne olamasanda hahaha diye dalga geçen mesaj attı. Çok üzüldüm ağladım benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın yalnız ölüp gideceksin der durur. Onunda bana karşı içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret var. Geçen bir çocukla tanıştım kaç kardeşsin sorusunda yüzüm düştü o çocukla ciddi bir yola girsem bu durumu nasıl açıklayacağım diye düşündümKocasının derdi neymiş? Madem engel oluyorsun bari sen gir araya?
Sana bir şey söyleyeyim mi? O canavar abin seni döverken susanlar varya Allah katında onlar da seni dövmüş kadar suçlu.
Ablan evli mi? Evliyse o da çocuklarından bulur merak etme. Ablamla abim de beni çok döverlerdi. Ablamın kızı oldu. Bende sevmediği ne varsa hepsi kızında var. Sinir krizleri geçiriyor. Abim de yalnız yaşayıp sürünüyor.
Kardeşin icin demistim ama gerekirse senin içinde olabilir çünkü yasadigin bir tramva daha az iz kalması acisindanPsikologtan yardim kendim için mi?
Kimseye anlatamadığım bir sorunum var yüzleşmekten bile korktuğum yoksaydığım bir sorun... Benden bir yaş büyük erkek kardeşim var küçüklüğümden beri beni hep döverdi çocukluğum ondan dayak yemekle geçti. Onun yüzünden hiç mutlu bir çocuk olmadım. En son 19 yaşımda iken bilgisayarın başından kaldırmaya çalıştı az işim var dedim ben senin abinim kalk diyince hemen kalkacaksın diyerek beni sandalye ile beraber fırlatıp kesintisiz 8 Saat kan kusturana kadar dövmüştü annem elinden alamamıştı. Kafam gözüm patladı. Ağzımdan köpük köpük kan gelmişti. Okadar kötü bir dayaktı ki ozamandan beri ondan tiksindim tam 12 senedir konuşmuyorum 12 senedir onunla aynı evde 2 yabancı gibi küs duruyoruz evlenip gitmedi bende hala kendime bir hayat kuramadım dolayısıyla hala kurtulamadım az önce arkamdan nedensiz yere salak diye konuşurken duydum tüm yaşam enerjim çekildi. Çok zor bir durum herkese anlatılmıyor anlatıncada kimse anlamıyor.
Kimseye anlatamadığım bir sorunum var yüzleşmekten bile korktuğum yoksaydığım bir sorun... Benden bir yaş büyük erkek kardeşim var küçüklüğümden beri beni hep döverdi çocukluğum ondan dayak yemekle geçti. Onun yüzünden hiç mutlu bir çocuk olmadım. En son 19 yaşımda iken bilgisayarın başından kaldırmaya çalıştı az işim var dedim ben senin abinim kalk diyince hemen kalkacaksın diyerek beni sandalye ile beraber fırlatıp kesintisiz 8 Saat kan kusturana kadar dövmüştü annem elinden alamamıştı. Kafam gözüm patladı. Ağzımdan köpük köpük kan gelmişti. Okadar kötü bir dayaktı ki ozamandan beri ondan tiksindim tam 12 senedir konuşmuyorum 12 senedir onunla aynı evde 2 yabancı gibi küs duruyoruz evlenip gitmedi bende hala kendime bir hayat kuramadım dolayısıyla hala kurtulamadım az önce arkamdan nedensiz yere salak diye konuşurken duydum tüm yaşam enerjim çekildi. Çok zor bir durum herkese anlatılmıyor anlatıncada kimse anlamıyor.
8 saat dövmüş olsa bile,anne ayıramadiysa o kadar saat boyunca bi konuyu komşuyu cagirip yardim istemez mi yada ne biliyim polisi arasaydi dimi ?yanlış anlamayında konuda abartı var gbine geliyor. 8 saat dövmek ne demek. 10 dakika dövüşen insan bayılır zaten. ve 12 senedir hicmi konuşmadınız aynı evde
annen baban nerde bu olay olurken? elinden alamadı ne demek gerekirse polisi ararsın, konuyu komşuyu toplarsın alırsın öyle saçma şey mi olur.Madem o evde bu şartlarda yaşıyorsun , taş kemirirsin yine de ayrı eve çıkarsın işe girer çalışırsın ne diye hala o evde oturuyorsun? Psikolojik tedavi görmüyor musun?Neden kimse bu duruma müdahale etmiyor?Çok havada bir konu.
Hayır hiç konuşmadık onun olduğu odaya girmem onunla aynı masada yemek yememyanlış anlamayında konuda abartı var gbine geliyor. 8 saat dövmek ne demek. 10 dakika dövüşen insan bayılır zaten. ve 12 senedir hicmi konuşmadınız aynı evde
İş ve evlilik konusunda elimden geleni yaptım ama nasip olmadı8 saat boyunca mı anneniz alamadı abinizin elinden sizi? Hadi alamadı hiç mi camı açıp yardım istemek gelmedi aklına, polisi aramak? Sonrasında hastaneye gitmediniz mi, durumun darp olduğu orda anlaşılırdı zaten o kadar dayağın üstüne evde mi baktılar size aman oğluşumun başı yanmasın mı dediler? Kan kusmak ne demek ya ölseydiniz? Sizin ailede herkeste bir problem var. 19 yaş çocuk yaşı değil ki şu an 31 yaşındasınız bu yaşa kadar neden kendi düzeninizi kurmadınız?
İş ve evlilik konusunda elimden geleni yaptım ama nasip olmadı