- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
Hanımlar herkese merhaba.
Bir işe başladım ama 1 hafta içinde yaşanan kriz öyle böyle değil.
Bana işi öğretecek olan bir kız var ama oranın hakimi gibi davranıyor.
Patronumla ondan habersiz iletişim kurmama bozulur, patron bir şey kafana takılırsa ara der o her zaman arayamazsın mesai saatlerinde ara yani benim yanımda demek istiyor.
Giyimimi eleştirir kibarca yanlış anlama diye ama ben anlıyorum diyip fazla uzatmasam da ertesi gün yine canım istediği gibi giyinip geldiğim ve sözünü dinletemediği için kuduruyor.
Depo sorumlumuzla kankalar, bu kız onun açıklarını kapatıyor, o da yancılığını yapıyor.
Muhabbetlerini görseniz alenen çete kurmuşlar.
Yemek yerken yancısı ortaya konuşarak dayak mayak diye tehdit ediyor beni.
Ben de bu konuda oldukça tecrübeliyim başım sıkıntıdan kurtulmadığı için alışkınım yani bu tiplere.
Haksızlığa susmayanı bastırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
En son tutamadım kendimi, iftira da atmaya başlayınca ağzıma geleni saydım.
Benim alacağım işi, o ek iş olarak yapıyormuş ve ayriyeten para alıyormuş.
Sürekli ben öğretiyorum o para kazanıyor, madem o kadar ücretlik iş yapıyordum da niye ben az alıyordum.
Toplanıp birbirlerini gazlıyorlar, sanki çok iş yapıyorlarmış gibi.
Yani patronların genç ve mülayim olmasından da yüz bularak bayağı at koşturuyorlar.
Bu kız yeni müdürle, her yeni gelenle kavga ediyormuş.
Buranın ağası benim modunda hep, kötü bir elektriği var.
Bana söz dinletemedikçe kuduruyor ama susmuyor da, dinlemesem de konuşuyor.
Hak ettiği her şeyi söyledim, en sonunda dayanamadım, detaylar uzun sürer şimdi ama bu iş için her alınanı kaçırtmış.
Ben de pes etmiyorum, bu sebepten motivasyonumu düşürmeye çalışıyor.
Öğretecek güya, bunu nasıl bilmezsin, şunu nasıl bilmezsin.
Sürekli onu öveceksin, başkasına soru sor ya da öv hemen kavga çıkarıyor.
Her sabah bir şeylerden şikayet ediyor.
Benden de büyük 30 yaşında ama o kadar olgunlaşmamış ki.
Sürekli benim konuştuğum insanların peşinde, beni seviyor musun abla, buraya gel ayşe, benim yanımdan çağırıp çok güzel gözlerin var mahmut.
O kadar kötü şeyler yaşadım ki ailemde, babam anneme başka kadın için vurdu, babamla dövüştüm resmen, polis çağırdım.
Sonra paramı kesti, deli gibi iş aradım, tam umudum bitmişken bu işi buldum ve ne derse desin diyorum, ekmeğimin peşindeyim diyorum ama ben ne yaptım da hayatım hep böyle adi insanların arasında geçiyor.
O kadar avam konuşmaları, tavırları, iftiraları var ki.
Söylemediğim şeyleri, olmayan kişilerin yanında, beni bir yerlere gönderip kendi uydurarak söylüyor.
Bana da onun yanında söyledin diyor.
Kıyafetlerimin açık olduğunu, çıplak tarzında bir cümleyle itham etti.
Kopma noktam o oldu.
Siz bunu kaç kere yaptınız bilmiyorum ama bu artık bir yere kadar yer, manipüle etmeye çalıştığınızın farkındayım kendinizi kurnaz sanmayın, giyimle değil insan karakteriyle de yeterince teşhircidir dedim.
Giyimim de gayet normal, sadece biraz bakımlıyım, sabahın körü olsa kalkar saçımı başımı yaparım.
Oldukça da kompleksli kilo, boy, yaş hep bunlardan çıkıyor sorun.
İşle ilgili mevzulardan çıkmıyor yani.
Nereden nereye gitsem hep aynı noktada gibi hissediyorum.
Oysa izlediğim dizilerde her şey o kadar olabilir duruyor ki, insanlar konuşuyor, tartışsa da anlaşıyor, bir süre sükunet oluyor ama benim hayatım hep tarlabaşı dizisi gibi.
Bir işe başladım ama 1 hafta içinde yaşanan kriz öyle böyle değil.
Bana işi öğretecek olan bir kız var ama oranın hakimi gibi davranıyor.
Patronumla ondan habersiz iletişim kurmama bozulur, patron bir şey kafana takılırsa ara der o her zaman arayamazsın mesai saatlerinde ara yani benim yanımda demek istiyor.
Giyimimi eleştirir kibarca yanlış anlama diye ama ben anlıyorum diyip fazla uzatmasam da ertesi gün yine canım istediği gibi giyinip geldiğim ve sözünü dinletemediği için kuduruyor.
Depo sorumlumuzla kankalar, bu kız onun açıklarını kapatıyor, o da yancılığını yapıyor.
Muhabbetlerini görseniz alenen çete kurmuşlar.
Yemek yerken yancısı ortaya konuşarak dayak mayak diye tehdit ediyor beni.
Ben de bu konuda oldukça tecrübeliyim başım sıkıntıdan kurtulmadığı için alışkınım yani bu tiplere.
Haksızlığa susmayanı bastırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
En son tutamadım kendimi, iftira da atmaya başlayınca ağzıma geleni saydım.
Benim alacağım işi, o ek iş olarak yapıyormuş ve ayriyeten para alıyormuş.
Sürekli ben öğretiyorum o para kazanıyor, madem o kadar ücretlik iş yapıyordum da niye ben az alıyordum.
Toplanıp birbirlerini gazlıyorlar, sanki çok iş yapıyorlarmış gibi.
Yani patronların genç ve mülayim olmasından da yüz bularak bayağı at koşturuyorlar.
Bu kız yeni müdürle, her yeni gelenle kavga ediyormuş.
Buranın ağası benim modunda hep, kötü bir elektriği var.
Bana söz dinletemedikçe kuduruyor ama susmuyor da, dinlemesem de konuşuyor.
Hak ettiği her şeyi söyledim, en sonunda dayanamadım, detaylar uzun sürer şimdi ama bu iş için her alınanı kaçırtmış.
Ben de pes etmiyorum, bu sebepten motivasyonumu düşürmeye çalışıyor.
Öğretecek güya, bunu nasıl bilmezsin, şunu nasıl bilmezsin.
Sürekli onu öveceksin, başkasına soru sor ya da öv hemen kavga çıkarıyor.
Her sabah bir şeylerden şikayet ediyor.
Benden de büyük 30 yaşında ama o kadar olgunlaşmamış ki.
Sürekli benim konuştuğum insanların peşinde, beni seviyor musun abla, buraya gel ayşe, benim yanımdan çağırıp çok güzel gözlerin var mahmut.
O kadar kötü şeyler yaşadım ki ailemde, babam anneme başka kadın için vurdu, babamla dövüştüm resmen, polis çağırdım.
Sonra paramı kesti, deli gibi iş aradım, tam umudum bitmişken bu işi buldum ve ne derse desin diyorum, ekmeğimin peşindeyim diyorum ama ben ne yaptım da hayatım hep böyle adi insanların arasında geçiyor.
O kadar avam konuşmaları, tavırları, iftiraları var ki.
Söylemediğim şeyleri, olmayan kişilerin yanında, beni bir yerlere gönderip kendi uydurarak söylüyor.
Bana da onun yanında söyledin diyor.
Kıyafetlerimin açık olduğunu, çıplak tarzında bir cümleyle itham etti.
Kopma noktam o oldu.
Siz bunu kaç kere yaptınız bilmiyorum ama bu artık bir yere kadar yer, manipüle etmeye çalıştığınızın farkındayım kendinizi kurnaz sanmayın, giyimle değil insan karakteriyle de yeterince teşhircidir dedim.
Giyimim de gayet normal, sadece biraz bakımlıyım, sabahın körü olsa kalkar saçımı başımı yaparım.
Oldukça da kompleksli kilo, boy, yaş hep bunlardan çıkıyor sorun.
İşle ilgili mevzulardan çıkmıyor yani.
Nereden nereye gitsem hep aynı noktada gibi hissediyorum.
Oysa izlediğim dizilerde her şey o kadar olabilir duruyor ki, insanlar konuşuyor, tartışsa da anlaşıyor, bir süre sükunet oluyor ama benim hayatım hep tarlabaşı dizisi gibi.
Son düzenleyen: Moderatör: